Followers

Labels

Thursday, September 24, 2015

Romîna -- Simptome inexplicabile datorate Ascensiunii PlanetareJoi 24 Septembrie, 2015

Va salut de la fiinta mea Galactica Multidimensionala, argonauti adormiti, cu înaltele Tonuri ale sintoniei mele în acum; tuturor acelora care au sosit cu inima deschisa pentru a integra informatiile mele în memoriile voastre superioare (k)
 Andartax Reld

Pentru cei care au simptome inexplicabile de durere fízica sal emotionala, sa stiti ca nu sunteti singuri.

Te simti pierdut, deconectat, fara pasiune sau scop? Dta. esti pe calea auto-descoperirii, navighezi un val de energie noua. Ceea ce simti acum, este tranzitia – doar unul din multii pasi – în aceasta mare calatorie de ascensiune a planetei, care este în curs de desfasurare în fiecare moment.

O mare parte din ceea ce vezi în lume si în experientele zilnice, este iluzie, si în concurenta puternic cu ceea ce inima stie ca este adevarat. Este timpul pentru a  începe sa asculti ceea ce este mai important, si sa îmbratisezi ceea ce este în prezent într-o  stare de expansiune accelerata în tine.

Dta. treci acum prin 6 mari schimbari de constiinta.

Echinoctiul de Toamna a adus un fascinant val de expansiune pe toata planeta. Impulsioneaza oamenii afara din zona lor de confort, si acest lucru se manifesteaza în unele aspecte foarte interesante înauntru si afara din corp.

În afara corpului, dispozitivele electronice se comporta de forma haotica. Telemobilul, televiziunea, computerul, dispozitivele de retea sau chiar conexiunea la internet, pot sa nu functioneze ca de obicei. Dvs. puteti sa experimentati un neobisnuit si inexplicabil timp de inactivitate datorita acestui lucru, însa credeti-ma, problema nu se gaseste în dispozitivele reale.

Problema este ca energía dvs. nu este conectata la pamînt corespunzator, asa cum ar trebui. Pentru altii, problema apare în vehicolele lor cu motor. Toate acestea sunt semnale despre ceea ce se întîmpla în dvs., si în jurul dvs.
În interiorul corpului, simptomele inexplicabile, durere si boala, pot fi aparut în ultímele 3-6 luni.

Standarde de somn, bioritm-uri flutuante, modificari ale presiunii arteriale, durere intensa în articulatii, dureri de cap, alterari glicemice, si chiar unele boli mai grave înca, pot fi aparut.

Desi multe dintre aceste simptome sunt prolungite, puteti fi siguri ca nu vor fi permanente. Structura celulara este încurs de a fi re-codata în corpul omenesc, si în proces de purjare si lasa sa iasa frecventele predominante residente, care sunt eliminate. Pentru ca aceasta energie sa se curete, sistemul imunologic si toate sistemele corpului omenesc treuie sa se debiliteze în mod eficient.
Astfel, în timp ce organismul poate pare a fi bolnav, el de fapt se gaseste într-un proces de curatare. Din pacate aceasta este singura cale pe care o aveti pentru a se pregati si trece la energía care va veni în urmatoarele 18 luni.

Aceasta este o energie fundamentala pentru Pamînt, în urmatorul deceniu. În cazul în careorganismul nu poate face actualizarea, acesta va înceta sa functioneze cu totul.

Cel mai important lucru, este sa recunoasteti ca puteti schimba fiecare simptoma care apare, cu intentia corecta. Nu cadeti în tiparele negative, asa precum presupusele gînduri negative, care au fost propriile dvs. gînduri negative, care au creat problema, si ca dvs. trebuie sa le aranjati. Concentrati-va pe faptul ca dvs. sunteti în curs de a re-alinia corpul dvs. asa cum trebuie sa fie.

Evitati declaratii de tipul:

“Doare … m-am saturat de acest lucru … sunt bolnav(a)”.

Concentrati-va în:

“Sunt în curs de însanatosire … ma re-aliniez … îmi curat energía mea”.

Dta. nu deranjezi, asa ca nu este nimic de aranjat. Accepta ceea ce este, si mergi înainte în timp ce dai - bine ati venit – celei mai minunate schimbari care te conduce catre noul EU al dumneavoastra. Motivul pentru care persoanele se simt deconectate si fara un sentiment de scop, este ca înca sunt agatate de vechea programare.

“Nu este sigur”
“ Mi-e teama pentru vitorul meu si al familiei mele”
“Nimeni nu ma întelege”
“Lumea este condamnata”

… Si oricare altceva auto-distructiv, pe care dta. spui ca este indus de teama, însa nu pentru ca este adevarat. Cu practica si repetitie, dta. iesi afara din acest sablon la nível inconstient, si creezi constient o reaitate diferita. A conduce constient energia, este mult mai puternic decît directivele subconstientului, si acest lucru este parte a procesului de tranzitie în care omenirea este imersa.

Mijoacele de comunicatie si motoarele înselaciunii care controleaza lumea voastra, înteleg exact ceea ce se petrece, motiv pentru care încearca sa conditioneze de fiecare data mai mult publicul cu manipularea masiva, care ne-reuseste în mare scala, o data ce multe persoane acum se trezesc.

Acest lucru, din pacate , cauzeaza mai multa separare între cei care sunt în curs de ascensiune, si cei care au ales sa nu ascensioneze, o data ce fiecare, are liberul arbitru pentru a-si continua drumul sau, si va fi exact acolo unde trebuie sa fie.

Daca ati putea întelege cît de multe lupte sunt cîstigate în acest moment, cîte evenimente teroriste au fost detinute pe pistele lor, cîte de multe razboaie au fost evitate, prin simpla schimbare de energie, veti vedea ceea ce se întîmpla în lume într-o lumina foarte diferita.

Aceste evenimente, acum, sunt zilnice, toate pentru ca intentia este impulsionata din inima, ca niciodata înainte. Experientele de frecventa minora, sunt respinse în întreaga lume.

Energia masculina dominanta pe Pamînt, nu mai are putere asupra fiintelor omenesti, asa cum înainte avea. Nu se mai poate crea plecînd de la energia masculina prin ea însasi, si care este forma în care societatea este structurata.

Energia femenina se conecteaza la Pamînt, în toate partile. Acum înconjoara planeta si permite omenirii sa se hraneasca si sa integreze experientele cele mai binevoitoare la toate nivelurile. Cei mai eficienti protestatari în miscarea din frunte, vor fi acei care sunt atenti pentru a calma, sa se deschida si sa primeasca informatia într-un fel în care sa le permita sa treaca prin filtrul femenin.

Înca o data, cei care înca simt nevoia de a controla guvernele lumii, sunt în plin mod de manipulare si înteleg ca aceste procese opereaza la diferite niveluri dimensionale. Din acest motiv, vor pune un presedinte femeie în 2016 în Statele Unite, într-un efort de a profita de acest val de energie femenina.

Din pacate, aceasta persoana nu va avea intentii binevoitoare, si lumea o va nota foarte rapid. Însa scopul sau va fi important, o data ce va servi ca simbol de acceptare globala a divinului femenin.

Ironia este ca, deoarece în ea se manifesteaza în mare masura divinul masculin, va esua lamentabil ca lider al unei tari, care nu mai poate fi conditionata prin teama.

Urmatoarele 18 luni, sunt cu adevarat o perioada definitiva de schimbare pentru Statele Unite, si pentru restul lumii.

Este esential sa va conectati cu copiii si cu energia lor în acest timp. Daca aveti copii, participati cu ei atît cît va este posibil. Daca nu aveti, atunci cautati o fiinta iubita care îi are, si învatati cît mai mult posibil din energia copiilor. Ei au ingredientele pe care multi adulti nu le au în acest timp.

Ajungeti la un acord, de cît de importanta este viata dvs. în acest spatiu si timp continuu. Dta. te gasesti pe Pamînt eventual, în cel mai bun timp din istorie, pe care specia omeneasca a avut-o vreodata. Esti integral în ecuatia constiintei, mergînd mai departe, si inspiri pe altii în forme pe care nici nu le poti imagina.

Orice sentiment de insignificanta, deconectare, teama, mînie, singuratate, sunt doar iluzii, deoarece esti numai, important, conectat, iubit, si nu ai fi putut fi singur chiar daca ai încerca.

Tu completezi Pamîntul si materia, asa ca, în toate diminetile sa te trezesti cu un singur gînd ...

„ Ma gasesc AICI si FAC PARTE din ISTORIE”

... Si niciodata sa nu te gîndesti macar o secunda, ca, contributia ta, oricît de mica ar fi, nu este importanta, pentru ca ESTE foarte importanta!

!!! Salutari !!!  

JUAN LUIS ESPINOSA GELTH


Translator: Star Child

Foto

http://img2.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gifLabels: Andartax Reld

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE