Followers

Labels

Sunday, September 27, 2015

Romîna – Arhanghelul Gabriel prin Shanta Gabriel – Iesirea ta din Crisalida – 23-09-2015


CARLOS QUEVEDO - Celestial Warrior Gabriel http://carlos-quevedo.deviantart.com:

Arhanghelul Gabriel prin Shanta Gabriel
Iesirea ta din Crisálida
23-09-2015

Dragilor,

Ati venit în aceasta viata dorind Caminul vostru. Datorita acestui dor al sufletului vostru, este possíbil sa fi trecut prin viata voastra încercînd sa completati piesele lipsa. Aveti o cunoastere interna în interiorul vostru, ca exista ceva mai semnificativ, ceva cu mai mult sens, o legatura profunda cu o parte din sufletul vostru.

Aceasta activitate a spiritului vostru interior, este o dovada a trezirii cu aceasta ocazie. Nu are importanta unde va gasiti în calatoria voastra, pregatiti-va pentru un stimul. Energia care vine cu eclipsa si valul de Lumina este imensa, si o adevarata binecuvîntare, desi sa spus mult despre 27 septembrie, ca poate va simtiti speriati.


Valul de Iubire Divina care se va varsa prin inimile întregii omeniri cu Eclipsa Lunii Pline, este elixirul de care sufletul vostru a avut nostalgia, scînteia care aprinde constiinta trezirii tuturor acelora de pe vîrful primului val de ascensiune.

Nu este o Nava Mama ducîndu-va în alta parte, numai o experienta divina în forma voastra física, care trezeste codurile profunde ale divinitatii în ADN-ului vostru, actionînd ca niste catalizatori pentru schimbare, o noua viata, si trezirea constiintei voastre superioare.

Etapa fricii, poate fi noul standard.

Aspectul cel mai semnificativ al acestui timp, este numarul mare de persoane, care este gata pentru aceasta schimbare puternica în constiinta, care va avea loc cu ocazia eclipsei de Luna Plina. Recunoasteti ca sentimentele în fiinta voastra interna, pe care unii le eticheteaza ca fiind frica si nelinistea, sunt în realitate celulele imaginabile trezinduse într-un timp perfect si Divin, ca fluturele care iese din crisalida.

Este ca si cum etapa fricii, acest sentiment de fluturi în stomacul vostru, devine brusc noul standard.

 Nimic nu este garantat în acest val de lumina al trezirii. Pot exista unii, care nu vor observa diferenta în vietile lor imediat. Vor exista altii care vor putea urmari schimbarile pe care le experimenteaza în interiorul lor. Poate ca vor exista cîtiva care vor avea o experienta spirituala radicala de o putere extraordinara, cînd valul de Iubire Divina va patrunde fiinta lor. Nu conteaza care este experienta lor, iluminarea sufletului lor va fi în masura sa catapulteze viata lor atunci cînd ei cred în intentia lor de a lucra cu aceasta energie.

Utiliînd energia pentru a crea un bine major, si care binecuvînteaza întreaga omenire, va calma raspunsurile emotionale pe care unii le experimenteaza. Actionînd cu neutralitate, fara aderarea la rezultate, este numele jocului. Ceea ce Dumnezeu a planuit pentru toata omenirea, este mult mai mare decît va puteti imagina, la nível pur uman.
Dar imaginati-l în toate formele. Atrageti cea mai mare Placere, Iubire, Întelepciune, Succes si Abundenta possíbila. Umpleti-va viata voastra cu Frumusete. Oferiti visele voastre Universului care asteapta directia voastra, apoi mergeti la punctul constiintei centralizate în interiorul inimii voastre, si permiteti-va sa deveniti vehiculul pentru trezirea constiintei de pe Pamînt.

Aceasta activitate este ceea ce sufletul vostru a dorit. Din cauza acestei activitati de trezire a constiintei ati venit pe Pamînt în aceasta încarnare. Va gasiti aici ca o punte între Cer si Pamînt. Prezenta voastra prevede pamîntul fértil pentru acei înca inconstienti de Frumusetea si Potentialul acestui timp.

Pentru cei care au fost chemati la primul val al ascensiunii, schimbarea pe care o vor experimenta în viata lor, va permite întelegerea ca dvs. cu adevarat faceti parte din ceva transcendental. Renuntînd la ideile preconcepute, energiile celei de-a cincea dimensiuni, va vor oferi mai multe aparitii magice în viata voastra.

Este un timp de simplitate si bunatate pentru voi proprii si pentru altii. Iubirea care se trezeste în inima omenirii în timpul acestui val de Lumina Divina, este fara precedent, si va schimba constiinta celor de pe planeta, pentru întotdeauna.

Împreuna cu maestrii instructori trezindu-se în aceasta noua era, mai multa viata va fi dezvaluita si stabilita continuînd sa evolueze structura sa celulara. Niciodata înainte densitatea a fost atît de fluida si schimbatoare. Toti sunt binecuvîntati în ceea ce fac.

Stabilind noile puncte de Lumina de catre purtatorii de Lumina, din întreaga lume, noile niveluri ale fintei se vor trezi în inimile  celor care vor ancora noua constiinta pe Pamînt. Unindu-se inimii întregii omeniri într-un cerc de Lumina Divina, nu este numai relevant, dar poternic ca potential pentru o noua viata.

Crearea de noi nivele de constiinta este un proces al divinitatii, lucrînd în densitatea realitatii fizice. A face incursiuni pe noile cai ale Luminii necesita Credinta în constiinta de mii de adepti, pîna cînd revelarea unei treziri în masa va aparea.
Aceasta este situatia care se va deschide pe 27 septembrie.

Recompensele sunt iminente. Noul Focus este revelat. Extinderea Divinitatii, care lucreaza în, si prin toti cei care stiu, darîma zidurile care au fost ridicate timp de eoane, de vechi structuri de putere. Cînd aceste ziduri se vor prabusi, efectul de unda din întreaga lume, va fi simtit de toata omenirea. Va fi experimentata o suflare colectiva de usurare în inima, o data ce unu s-a distantat de socul emotional al schimbarii.

Cînd deveniti prieteni cu schimbarea, obtinerea de noi experiente si oportunitati, rezultate mai vesele prevaleaza. Deschizînderea la Lumina, devine instrumentul de transformare. Libertatea este la îndemîna. Toata viata asteapta experimentul uman care creaza dumnezeirea în corpurile fizice de pe Pamînt. Miscîndu-se mai adînc în noua viata în 5D pe Pamînt, a avut loc o schimbare profunda în ADN-ul formei umane. Asa numitul aspect inert al ADN-ului (este vorba de partea ADN-ului care nu face parte din cele doua elice, numita –Gunoi)  a fost renovata în structurile cristaline construite initial, si îndreptate catre oameni, pentru a experimenta divinitatea lor.

Cu cît mai mult ne putem relaxa în fluxul de energie al Luminii Divine, cu atît mai usor va fi stiut ce-i de facut. Va rog sa retineti ca sunteti exact acolo, unde se supune ca trebuie sa fiti în acest moment sacru. Permiteti-va sa fiti inspirati si binecuvîntati, si stiind ca sunteti profund ghidati prin acest proces de Iubire care nu se termina niciodata. Si asa este.
Arhanghelul Gabriel prin Shanta Gabriel.
Translator: Star ChildNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE