Followers

Labels

Wednesday, September 23, 2015

Romîna -- Mesaj de la Arhanghelul Mihail saptamînal de la 17 la 23 August 2015

De Solange Marin

Iubiti Fii ai Aceluia care Este Totul, fiinte divine radiante de Lumina, eu va salut! Eu sunt Mihail, arhanghelul, ? Cine este ca Dumnezeu?. Vin cu cea mai mare iubire a mea, asa ca în fiecare saptamîna, sa va dau mesajul pentru reflectie, si simt cu mare bucurie ca sunt deja multi acei care îl asteapta plini de iubire si nerabdare. Va binecuvîntez.

În aceasta saptamîna vom lucra: Lumina.

Da, Lumina interioara a fiecaruia. Pentru aceasta trebuie mai întîi sa  va recunoasteti ca fiinte de Lumina care sunteti. Trupurile voastre fizice sunt dense, si din aceasta cauza le puteti atinge, asa ca si lucrurile care sunt în jurul vostru. Cu toate acestea, trupurile voastre spirituale , Fiinta cea mai înalta a fiecaruia, vietile voastre eterice, sunt energie, Lumina, sunt intangibile, însa de o putere si forta energetica atît de imensa si atît de pura asa cum doriti.

Iubitii mei, exista multe cai care duc la iluminarea constiintei, indiferent de ce alegi, ori de cîte ori  cînd este în rezonanta  cu inimile voatre. Uneori va întrebati, daca o cale este mai corecta decît alta; eu va spun; corecta este aceea care rezoneaza, aceea care îsi ofera iubirea neconditionata prin a servi, cea mai neegoista, aceasta este cea mai corecta, aceea care face ca inimile voastre sa bata puternic, aceea care va mentine conectati cu Sursa Creatorului Tata/Mama, aceea care se extinde, mareste si multiplica Lumina voastra interioara.

Lamurind acest punct, voi continua cu tema care ne priveste astazi. Va vorbeam despre iluminarea mintii, care conduce la aceea a Duhului, atunci este nevoie sa va prelucrati. Stiu ca uneori suntem insistenti cu tema muncii interioare, dar este singura modalitate de a merge mai departe.Nu exista retete instantanee de ascensiune, nici de înaltare a Luminii, doar acest lucru: recunoasteti-va slabiciunioe, iluminati întunericul interior al fiecaruia, cunoasteti-va, fuzionati-va cu Maestrul vostru interior, care sunteti voi.

Prin urmare, iubitii mei va aduc un exercitiu foarte simplu, pe care stiu ca multi îl fac deja, si puteti raporta rezutatele voastre. Închideti ochii, linistiti-va mintea, calmati-va respiratia, si anulati orice forma de gîndire. Dupa aceea realizati conexiunea Pamînt-Cer, cu tubul de Lumina care iese din centrul inimii cristaline a Mamei Gaia, trecînd prin centrul vostru energetic (coloana vertebrala), si duceti-l pîna la infinit, iesind prin coroana voastra(crestetul capului). Cînd ati reusit sa vizualizati acest tub, umpleti-l cu Lumina Alba, si simtiti cum aceasta patrunde prin voi, umplînd interiorul vostru, si raspînditi aceasta lumina care naste în inima, prin toata fiinta voastra, pîna cînd va simtiti ca focuri de iradiere.

Ramîneti atfel timpul pe care îl doriti, si învatati sa va recunoasteti Lumina voastra Divina. Iubiti-va, recunoasteti-va ca fiintele de Lumina care sunteti, si continuati munca voastra începînd de acolo.

Pentru ziua de azi, este tot ceea ce va aduc, va iubesc, si va binecuvîntez, în iubirea Tatalui/Mamei Dumnezeu.

Lumina! Lumina! Lumina!
Iubire! Iubire! Iubire!
?Cine este ca Dumnezeu?
Arhanghelul Mihail
!EU SUNT!

Canalizatoare: Solange Marin
Data: 17/8/2015

Eu sunt Solange Marin, canalizatoarea acestui mesaj, autorizez pe tot acel care doreste sa-l divulge prin voce sau prin scris. Cer numai sa citati canalizatorul, si sa respectati textul integral. Daca doriti si sunteti în rezonanta, va rog sa-l divulgati mentionînd link-ul: compartiendoluzconsol.wordpress.com.

Sursa: 


Translator : Star ChildNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE