Followers

Labels

Sunday, September 13, 2015

Romîna -- Main Hiu—2012 “ Zorii zilei galactic” 2012 “Zorii zilei galactic”

Romîna -- Main Hiu—2012 “ Zorii zilei galactic”
2012 “Zorii zilei galactic”


(Din cartea lui Matias de Stefano “A trai în Univers”)
La ce se refera codurile vechilor întelepti?
Hunab Ku*: Zorii zilei Soarelui Central

Asa cum în jurul Sursei Universale se roteste toata existenta, în jurul marelui Centru al Galaxiei, se rotesc toate stelele, constelatiile si sistemele solare pe care le putem observa într-o noapte foarte clara de-alungul Caii Lactee (galaxia noastra).


Urmînd acest ciclu, un mare acumulare de sisteme solare si planetare se deplaseaza de-alungul a treisprezece constelatii, în care, sorii lor, se deplaseaza într-o spirala generata de catre steaua Alcione, steaua centrala a Pleiadelor. În jurul sau, se deplaseaza gigantul Sirius, si în jurul acestuia, faimosul nostru Soare si noi (Pamîntul) în jurul lui.

Aceasta elipsa cíclica perfecta, misca toata galaxia în conformitate cu întregul univers. Din centrul Pamîntului, în 1ªD, pîna la centrul galaxiei, în a 9ªD, se misca toate structurile spirituale, cosmice si federale care organizeaza sistemul si planurile acestei galaxii.

Alcione, marcheaza perioadele în care sistemele solare trebuie sa-si realizeze procesele lor. Sistemul nostru, condus de catre Soare, are o perioada de 26.000 de ani aproximativ, pentru a îndeplini cu învatatura sa. Trecînd acesti ani, întregul sistem, începe sa se alinieze cu aceasta Mare Stea Centrala, ceea ce ne poarta din plin pîna la lumina sa, cunoscuta la ora actuala ca “Centura de fotoni”.

Soarele nostru si cu el toate planetele din jurul sau, a intrat în aceasta centura în anul 1987 al erei noastre.

Ce sa întîmplat în acest an ?


Începînd din acest an, a 3ªDimensiune a început sa-si ridice vibratia sa, datorita acestui electromagnetism provenient de la Alcione si Sirius, începînd putin cite putin a 4ª Dimensiune. Aici s-au tras valurile densitatii Pamîntului, proces cunoscut sub numele de Convergenta Armonica, si tot ceea ce exista înauntrul si deasupra lui, a început sa se pregateasca pentru a construi o Noua Era: în urmatorii 2000 de ani, sistemul nostru va tranzita fluxul fotonic de lumina, coincident cu pasul Soarelui nostru în fata constelatiei Aquarius (Varsatorului).

Main Hiu's profile photo

Scriu pentru fiintele de lumina, în cautarea propriului sau adevar si realitate.

Sper sa le ajut sa gaseasca drumul cu ajutorul cuvintelor mele, sau a informatiei pe care o pun în blog-urile mele.

Sunt maesstru de Reiki Usui si Karuna, radiestezist, Cura(vindecare) Zen, Cura Benedictina, si cîteva alte agregate legate mereu de trezirea spirituala.


Translator: Star Child
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE