Followers

Labels

Monday, September 14, 2015

Romîna -- Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian prin Valerie Donner – Pamîntul are lumina pentru a se schimba

Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian prin Valerie Donner
 Pamîntul are lumina pentru a se schimba
03-09-2015

Salutari, Eu sunt Mira.

Va vorbesc dumneavoastra de la Consiliul Pamîntului, care este concentrarea mea principala. Lucram cu energiile de ascensiune si pazim Pamîntul.

Stim ca aveti multe întrebari despre ceea ce se întîmpla acum.  Vrem sa va asiguram ca nu este promisiunea pamîntului pentru a fi distrus. Este dorinta pamîntului sa ascensioneze, si acestei planete iubitoare i se acorda dorinta sa. Facem parte dintr-un efort masiv, pentru a asigura ca dorintelor pamîntului sa l-i se dea continuare. Ne gasim sub comanda sa, si suntem dedicati acestei cauze.

Am vorbit cu echipa de pe teren, deoarece acestia, sunt atît de dedicati ca si noi în centrul imediat. Cunoastem inimile lor, asa cum cunoastem inima pamîntului. Sunt minunate. Ca si dvs. dorim numai binele în cel mai complex set de energii haotice.


Pamîntul detine toate si fiecare dintre fortele puternice ale Luminii, pentru a se schimba. treoata veti recunoaste  ca iubirea si cooperarea îsi ocupa locul lor, în viata zilnica a planetei. Înainte de aceasta schimbare, cîtiva care sunt frustrati si obositi, vor continua sa actioneze, si cu noroc vor raspunde cu compasiune si întelegere. Aceste contraste înca sunt parte din trezirea lor spirituala.

Va vom învata cu privire la  noile tehnologii, care credem ca va vor încînta. Suntem în curs de a lucra prin si cu oameni de stiinta si mesageri talentati, pentru a soate la lumina acest lucru. Este timpul de a lasa la o parte ceva din partea bazica, asa cum sarea si piperul pe mesele voastre. Dorim sa va prezentam festante gourmet complete din toate posibilitatile care vor face vietile voastre mai usoare, mai sanatoase, si mai abundente.

Raspîndirea unora dintre aceste tehnologii este în curs de planificare. Acestea vor fi introduse cînd va fi timpul potrivit. Sunt foarte necesare si vor îmbunatati viata pe pamînt într-o multitudine de moduri. Unele dintre ele se vor infiltra în vietile voastre cu întelepciune. Companiile high-tech voastre nu vor fi în masura sa accepte toate meritele. Suntem emotionati de a va ajuta în acest fel.
Excursiile noastre împreuna încep sa fie mai interconectate. Avem o relatie de interdependenta. Noi avem nevoie de dvs. si dvs. aveti nevoie de noi si de família dvs. galáctica. Este important sa va dati seama, ca nu sunteti singuri. Munca dvs. continua si dorintele pentru pamînt, se vor manifesta în cele mai bune forme decît va puteti imagina.

Eu sunt Mira , cu iubire si serviciu.Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE