Followers

Labels

Thursday, September 24, 2015

Romîna -- Septembrie 2015 – Valul X al Trezirii


O data am avut un profesor de midia si comunicatii, care a pus o întrebare interesanta unui amfiteatru plin de studenti ai jurnalismului: „Care este singurul factor care poate afecta TOATA omenirea? Un factor care poate începe sau opri razboaiele? Care poate înalta civilizatii, sau sa le distruga?” Nici un student a fost capabil sa raspunda, însa raspunsul profesorului a fost obviu: Clima spatiala. Acum, aproape 35 de ani mai tîrziu, î-mi aduc aminte înca de cuvintele sale.

Cînd l-am auzit recent pe Dr. Simon Atkins vorbind despre „VALUL X al schimbarii anului 2015” a facut si mai mult sens înca. Atkins este un cunoscut economist de risc climatic si meteorolog de amenintare planetara cu doctoratul în Biometeo-electromagnetism. El foloseste stiinta magnetismului, pentru a explica ceea ce se petrece la ora actuala pe Pamînt.
Timpul în spatiu nu numai ca influenteaza, dar de asemenea conduce omenirea. Statisticile arata ca atunci cind exista intense flacari solare în spatiu, în 82% din cazuri, exista o reducere la bursa de la 1 la 3 zile mai tîrziu. Aceleasi vîrfuri de flacari solare sunt cunoscute ca fiind cauzatore de cresterea violentei între clasele sociale (asemanator efectului Lunii Pline). Este un fenomen natural, însa efectul sau se datoreaza undelor magnetice care în ultima analiza, afecteaza toate organismele vii de pe planeta noastra.

În partea pozitiva, cînd exista ejectii a masei coronare a Soarelui (EMC), fiintele omenesti sunt mai propense sa experimenteze euforie, calm si în cele din urma pace. EMC-urile, sunt explozii de electricitate si energie în forma de electroni si protoni. Aceasta energie magnetica vine de la Soarele nostru (din aceasta cauza, antecesorii nostrii vedeau Soarele ca o sursa a lui D-zeu), în adevar el ridica nivelurile constiintei. Soarele este marele binefacator al nostru. Daca dvs. vetin ramîne fara sa primiti Soare, rapid veti pierde conexiunea voastra cu constiinta celui de-al treilea ochi. De asemenea puteti avea depresiune, si sa aveti vreo boala; noi primim vitamina D numai prin expozitia solara.

Eu am experimentat acest lucru cu multi ani în urma, pe cînd lucram într-un laborator întunecat, facînd studii de stari alterate în timpul zilei. Eu am început, nu munai sa ramîn cu pielea uleioasa, însa de asemenea sa sufar de eruptii faciale (pe care eu nici o data nu le-am avut mai înainte), si rapid am devenit depresiv. Intuitia mea mi-a spus sa fac vreo 15 minute de pauza, afara în toate zilele, si sa stau doar la Soare. A fost ca o vindecare miraculoasa. Asa ca si planta, noi avem nevoie de lumina pentru a supravietui. Fara ea, vom avea disfunctiuni, fie ele emotionale si/ sau fizice. A fost o lectie pe care nu am uitat-o nici o data.

MARELE SECRET  este ca Soarele de asemenea este legat de trezirea noastra evolutiva. În timpul ultimei jumatati a lui Septembrie 2015, un puternic val de lumina gama va fi în curs de a veni din nucleul Galactic. Aceast val X de energie intergalactica va veni catre Pamînt cu forta maxima, atingînd vîrful sau pe 28 Septembrie. Noi suntem destul de apropiati, si simtim efectele sale. Acest lucru are loc la fiecare 3.600 de ani, si se numeste „Orizont de Evenimente.” Este viitoarea etapa a ciclului evolutiv a fiintei onemesti.

Conform relatarii revistei Time, oamenii de stiinta stiu despre acest eveniment, însa cerceteaza ce sunt aceste misterioase explozii intergalactice, sau mai important, ce vor cauza ele. A schimba, desigur. Nu este la întîmplare ca în ultimele 18 luni, cutremurele în toata lumea sau cuadruplicat, pe masura ce aceasta energie începe din ce în ce mai mult sa fie simtita pe planeta. Pamîntul emite sunete stranii. Oamenii din toate tarile si chiar si midia, au divulgat acest sunete ciudate, sunete de gemete destul de înalte venite din interiorul Pamintului. Asteptati mai multe din acestea începînd din luna August, o data ce acestea sunt semnalele de deschidere a portalelor dimensionale pe propriul Pamînt, asa cum spune Atkins. VALUL intergalactic se apropie. Acesta nu este un scenariu de Armagedon, asa cum multi adepti ai textelor biblice prevad, însa este momentul în care DNA-ul nostru celular va fi capabil sa se schimbe si sa deschida adevaratele noastre cadouri.

În 1984-1985, Dr. Peter Gariaev si echipa sa de linguisti Rusi, studiau DNA-ul, si cum lumina, sunetul si frecventele interactioneaza cu DNA-ul. Cercetarea sa a dus la multe descoperiri inovatoare, care au schimbat paradigme, cu una dintre ele arataînd ca DNA-ul este capabil sa absoarba si sa emita lumina (fotoni), care spiraleaza de-alungul elicei duple, în forma de geometrie sacra. Literalmente, DNA-ul creeaza gauri de rîme, magnetizate în tesutul spatiu/timp. DNA-ul actioneaza în „conexiuni subterane între zone complet diferite din Univers, prin care informatia poate fi transmisa afara din spatiu si timp. DNA-ul atrage aceste bucati de informatii si le transfera în constiinta noastra. „cercetatorii au descoperit ca, cu prezenta luminii(fotonii) si activarea DNA-ului, evolutia trebuie sa aiba loc.

Este marea trezire care ne-a fost promisa de mult timp. Este un moment de necrezut, sa fii viu si sa marturisesti aceasta schimbare. Ea nu alege favoriti. Nu are importanta rasa sau religia pe care dta. o îmbratisezi. Ea se gaseste aici pentru toti. Noi toti SUNTEM UNU.

Unele persoane cred ca extraterestrii (ETS) sunt în curs de a îmblînzi aceasta energie planetara, deoarece poate fi prea mult pentru noi, pentru ca aceasta energie electromagnetica poate rapid sa faca sa creada unele persoane ca sunt pe cale de a-si pierde mintile. (Ea deschide standarde avansate ale mintii/gîndirii). Nu este o coincidenta ca indiciile de violenta sau ridicat de o data în SUA, dupa ce au prezentat un declin timp de ani.

Nu avem nimic de ce sa ne fie frica de aceasta noua energie. Noi vrem si avem nevoie de aceasta energie a VALULUI X. Ea serveste pentru a curata, si va ajuta sa se mareasca constiinta omenirii. Exista cine este în dezacord, si unii fac tot ceea ce pot pentru ca sa o suprime. Acceleratorul de particule de la CERN [Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire]  (Consiliul European pentru Cercetarea Nucleara), în Elvetia îsi mareste potenta sa, pentru a atinge maximul sau pe 15 August, în speranta de a opri sau îndeparta acest val galactic. Ei au cheltuit trilioane de dolari cu acest scop.

Fortele întunericului în spatele lui CERN, stiu ca aceasta schimbare va fi începutul sfîrsitului controlului asupra maselor, precum începutul schimbarii DNA-ului nostru. Imaginati-va o lume unde cel mai mare percentaj de persoane este coplet treaza. Cei care fac parte din 1% care au muncit din greu pentru a sclaviza umanitatea pentru propriul lor beneficiu si lacomie, se gasesc cu zilele numarate.

În toate locurile de pe Pamînt, vedem trezirea accelerata a omenirii. Vedem manifestarile masive împotriva coruptiei si manifestarile pentru a raspîndi pacea. Vedem cum tirania, acoperirile si falsele steaguri fiind expuse. Si mai important, vedem miscarile convergente care ofera solutii pentru aceste probleme, pe care lumea le înfrunta. Interiorul inimii, si mintea persoanelor se elibereaza în toata planeta, si noi vedem ca acest lucru are impacte directe si pozitive în lumea noastra exterioara.

Daca conversezi cu majoritatea persoanelor la ora actuala, ei toti simt ca ceva este în pregatire, într-o luna sau doua. Majoritatea nu stie ce este, însa ei pot simti acest lucru. Fie ca este vorba de o redefinire globala a monedei, colapsul financiar, haosul civil, mai multe cutremure, sau orice alt lucru, ca o masa colectiva ne gasim la marginea unei lumi noi care este gata sa apara. Simtim profund în interiorul nostru ca este o schimbare pozitiva. Va puteti simti mai obosit din cauza lipsei unui somn restaurator, o data ce în ultimul timp nu reusiti sa dormiti suficient, ca de obicei. Poate ca ati gasit un timp pentru a dormita, ceea ce este foarte bine. Îngrijiti-va, odihniti-va atunci cînd corpul dvs. da semnale de oboseala. Celulele dvs. simt deja schimbarea energiilor. Nu are sens sa o combateti.

Va fi interesant de vazut ce va aparea pentru noi toti.


Origem: Na 5ª dimensão (Origine: În a 5ª dimensiune)

Traducere si Divulgare: A Luz é Invencível http://wp.me/p3HLEN-4k6  (Lumina este Invincibila)

“Luz é Invencível” are ca norma a nu publica comentarii cu links-uri care nu sunt legate de articolul publicat.
Cerem întelegere din partea tuturor, pentru orice îndoiala avem cutia noastra de sugestii, unde toti pot în mod liber sa îsi puna întrebarile lor, care vor fi arhivate pentru consulte posterioare. Multumim întelegerii tuturor.

Echipa “Luz é Invencível”.
http://img2.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif

Articol relationat: A Mudança de Frequência em Setembro de 2015 (Schimbarea de Frecventa în Septembrie 2015)

[Articol relationat: O CERN e Sua Guerra Contra a Ascensão (CERN si Razboiul Sau Împotriva Ascensiunii)
[Articol relationat: Comprovação Científica – Nosso DNA Está em Mutação  (DNA-ul nostru este în schimbare)
Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE