Followers

Labels

Sunday, May 22, 2016

CANALIZARE: Maestrul Sananda, Kryon si Arhanghelul Metátron, se adreseaza Humanitatii

 
Arhanghelul Metátron


VOI SUNTETI TEMPLUL IERUSALIMULUI, CARE SA RE-ÎNALTAT.
" Si cu adevarat va spun, dragi fiinte omenesti, ca fiecare dintre voi sunteti o piatra a marelui templu din Ierusalim. În corpurile voastre se afla fractalul holografic al întelepciunii vesnice, care merge dincolo de forma fizica pe care acest templu a reprezentat-o, si a secretelor pe care le-a pastrat.
Întelegeti acum ? În "Sancta sanctorum" cripta cea mai sfînta a templului lui Solomon, care continea Tablele cu "Principiile unei vieti corecte în comuniune cu Dumnezeu", se gasea ceea ce în prezent se afla depozitat în interiorul vostru. "Întelepciunea Vesnica" ca Dumnezeu traiaeste în Voi, ca sunteti parte din marele adevar, ca sanatatea fizica poate fi vesnica, atunci cînd declarati corpul vostru liber de toata si orice aparenta de uzura. Voi sunteti ,liberi, dragi fiinte umane, si simturile voastre sunt în curs de a fi realiniate de catre voi proprii, pentru ca aceasta afirmatie sa se manifesteze în a 4ªD a voastra.

Timp de milenii, voi umanii de pe Gaia, ati vorbit cu Dumnezeu, de fiecare data cînd va reuniti cu prietenii si conversati cu iubire "acolo va fi Dumnezeu între voi". V-am spus acest lucru cu mult timp în urma, si în adevar va spun ca daca va reuniti sub o conceptie spirituala, care nu este decît "de a servi toate fiintele, cu iubire", atunci, numai atunci, veti putea sa avansati pe drumul vostru pentru Unitatea a Tot Ceea ce Este.
Toate religiile contin un fragment de adevar: însa voi va centrati în mod obisnuit, mai mult pe diferente, decît pe asemanari. Eu va provoc sa vedeti tot ceea ce va înconjoara, cu Ochi de Dumnezeu. Veti observa ca ego-ul se dizolva atunci cînd va dati seama, cu mare uimire, ca totul face parte dintr-un mare adevar. Cu asta va lasam astazi.
Eu sunt Sananda, si ma aflu în compania lui Kryon de la Serviciul Magnetic, si a iubitului Metátron. Va iubim infinit.
Canalizator: Rainier Cedeño-Yamiel
Data: 23/11/2013
Loc: Caracas, Venezuela.
Eu, Rainier Cedeño-Yamiel, canalizator al acstui mesaj, autorizez pe toti cei care vor dori sa-l divulge oral sau în scris. Cer numai ca, canalizatorul sa fie mentionat. Daca simti ca rasuni cu el, divulga-l te rog.


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE