Followers

Labels

Saturday, May 7, 2016

Romîna -- John Smallman -- Iisus:Voi cei care cititi sau ascultati acest mesaj nu faceti acest lucru, din întîmplare.


Iisus
Voi cei care cititi sau ascultati acest mesaj nu faceti acest lucru,  din întîmplare.
 2 Mai, 2016

Constiinta umana este un proces evolutiv spiritual în decursul caruia, voi ati ales în mod colectiv sa suferiti, si la care nu exista limite. Limitele sunt marginile pe care le-ati construit în jurul mediului iluzoriu în care traiti ca fiinte umane, însa sunteti liberi, în mod individual, de a-l elimina sau de a-l depasi. Din ce în ce mai multi dintre voi deveniti constienti de acest lucru, si alegeti sa-l traversati, pentru a merge catre constientizarea posibilitatilor nelimitate pe care creatia le ofera în fiecare moment. Cei care o fac, ajung la confirmarea ca în Adevar, sunteti complect liberi! Cum din ce în ce mai mult va deschideti la acest adevar minunat, si îl recunoasteti, vi sa înlargeste diferenta în materie de limitari, de la micile parcursuri individuale, la o imensa si interconectata cale, pe care toata umanitataea o poate folosi, si o va folosi, pentru a lasa iluzia.
Depasind mediul limitat în care ati petrecut timp de eoni, aparent controlati si limitati de forte invizibile de o putere enorma, va treziti într-un cîmp de posibilitati nelimitate de neimaginat. Acest lucru, este ceea ce umanitatea este pe cale de a face chiar acum.
Haosul si confuzia care au loc în întreaga lume în aceasta perioada, sunt indentificate de catre omenire ca fiind un teatru nesfîrsit de operatiuni în care încalzirea globala, miscarile placilor tectonice, sistemele meteorologice extreme, razboaiele nesfîrsite, coruptia de neconceput corporativa si politica, si lacomia, aparent duc la o catastrofa globala, care va distruge mediul si cea mai mare parte, daca nu toate formele de viata prezente pe Pamînt, inclusiv, desigur, omenirea. Problemele cu care omenirea se confrunta, par apropare de nerezolvat.
Acesta Nu este cazul. Ceea ce se întîmpla, este eliminarea ochelarilor care va ascundeau constiinta de interconectarea totului. Pe masura ce începeti sa vedeti interconectarea absoluta a totului, nu puteti sa evitati sa vedeti de asemenea nebunia modului în care ati încercat sa va traiti viata voastra, separati unii de altii. Psihologia moderna a aratat ca cea mai mare parte dintre persoane, traiesc prin miscarile ego-ului, care este de frica, viata în care fiecare pare a fi centrul propriului sau mic univers, un univers pe care universele altora îl afecteaza, provocînd durere si suferinta tuturor. Si o mare parte din suferinta, este de fapt, rezultatul sentimentelor negate, care apoi dau nastere unor emotii puternice care sunt dupa aceea proiectate asupra altora, care sunt apoi reflectate înapoi de unde au venit, de unde au plecat.
Trezirea, este o deschidere catre constientizarea ca toate aceste universe aparent individuale pe care oamenii par ca le locuiesc, sunt de fapt, o parte integranta a cîmpului infinit al Iubirii divine, care este "Tot Ceea Ce Este ". O constientizare perceputa sau cunoscuta, ca nu exista separare, ca, cu totii sunt într-adevar Unul. Dumnezeu, este cîmpul infinit în care întreaga creatie îsi are existenta sa eterna, în perfecta colaborare armonioasa, unde fiecare onoreaza si respecta dragastos pe toti ceilalti. Nu exista diviziuni, contraste sau conflicte, pentru ca cu totii se recunosc unul pe altul ca fiind unul si egali, chiar daca este identificat si se exprima într-un mod foarte personal si unic. Diferentele sunt îmbratisate cu bucurie intensa, pentru ca se adauga în mod magnific la intentia creativa continua, Divina Vointa a lui Dumnezeu.  
Asa cum vi sa spus de nenumarate ori, exista doar un Dumnezeu. În interiorul iluziei, sunteti limitati de cuvinte si limba, si astfel aveti multe cuvinte pentru (un singur)Dumnezeu. Eu aici folosesc cuvîntul Dumnezeu, pentru ca este familiar si confortabil pentru canal (canalizator), care a crescut într-un mediu religios si cutural care îl folosea, si foloseste înca acest cuvînt. Trebuie sa ne amintim ca, cuvintele sunt doar  indicii fara vreun sens intrinsec, sunt indicatoare conveniente, însa ireale. Voi continua sa folosesc acest cuvînt doar din cauza comoditatii, împreuna cu Sursa, Iubirea, Vointa Divina, si pronumele El si Ea, în mod interschimbabil. 
Pentru a continua, exista un singur Dumnezeu. Aceasta NU este limita. Aceasta înseamna ca tot ceea ce exista, exista în Dumnezeu, si Dumnezeu este infinit - fara limite, fara margini, fara sfîrsit, nici timp, nici spatiu, care sunt toate acestea, limite! Asa cum unii dintre înteleptii si misticii vostrii au sugerat - Dumnezeu Este". Nici o alta încercare de definire este necesara, sau chiar relevanta.
Dumnezeu poate fi experimentat doar. Pentru a experimenta Dumnezeu, infinita fericire, tot ceea ce nu este în aliniere perfecta cu EL, trebuie sa fie eliminat, abandonat, dizolvat, eliberat. Umanitatea se gaseste în prezent în procesul de a face acest lucru, si poate fi destul de haotic! Toate atasamentele la intentiile ne-iubitoare trebuiesc lasate sa plece. Toate judecatile de sine însasi, sau de altii, trebuiesc lasate sa plece. Inimile voastre, sunt manifestarile fizice ale uniunii voastre cu Divinul, aspectele fizice care reprezinta centrul fiintei voastre eterne, si în ele sau acumulat în de-a lungul eonilor, frica, ura, mînia, resentimentul, rusinea, judecata, amaraciunea, si inutilitatea, printre altele, ca aspecte ale voastre, pe care le-ati renegat si proiectat pe altii, pentru ca era prea dureros sa le primiti în voi.
Însa, ele sunt în voi, pentru ca cu totii, sunteti Unul. Cu toate acestea, Sinele, este unde locuieste ego-ul. Ego-ul, este o parte aparent taiata sau separata de Sinele vostru. Sinele vostru, este vesnic/etern, una cu Dumnezeu, si cu toate celelalte fiinte simtitoare, si nu mai poate fi separat de Tine. A se separa, echivale a înceta sa existi, si acest lucru este imposibil, pentru ca ceea ce Dumnezeu creeaza este vesnic/etern. Ego-urile voastre, sunt mici voi, care va imaginati ca sunteti, pentru a consimti sa jucati acest joc, care este iluzia.
Psihologia moderna, foloseste termenul de "copilul interior", pentru a indica partea sau aspectul unei fiinte umane care se ascunde în spatele unei masti pe care o persoana o prezinta lumii. Ea se ascunde, pentru ca în timpul copilariei sale, a fost grav ranita si nu vrea sa fie ranita din  nou. Cu toate acestea, ea continua sa fie ranita si nesigura, nefiind crescuta pîna la maturitate, la adevarata vîrsta adulta. Talentele sale si competintele scolare, academice, si fizice îi permit sa prezinte o masca de siguranta fata de lume, însa în spatele mastii, locuieste înca un copil mic si speriat.
Psihoterapia este folosita în multe forme pentru a ajuta acel copil interior sa-si cîstige încrederea si sa se accepte, permitîndu-i sa vada ca toate opiniile sale negative de sine însasi, nu sunt absolut valabile. Eficacitatea eforturilor psihoterapeutilor competenti si milosi/compasivi, depinde de suferinta pe care copilul a trebuit sa o suporte.
Cu toate acestea, fiecare fiinta umana a oferit, prin lectii de viata diferite, oportunitatea necesara pentru a vindeca copilul interior, si fiecare dintre voi are cel putin un ghid spiritual care va însoteste în fiecare moment, pentru a va asista în acest proces provocator.
De-a lungul eonilor, au existat mute vieti, multe experiente, atît de multa durere si suferinta care nu a fost vindecata, si astfel, în aceasta perioada de evolutie a umanitatii, care se gaseste mereu în curs si mereu spirituala, multi sau oferit voluntar sa se încarneze numai pentru obiectivul de a ajuta omenirea sa elibereze acest rest de suferinta îngropata, negata, nerecunoscuta. Este cu siguranta cu adevarat, prea dureros sa se înfrunte, pentru un singur om. Va confruntati cu o enorma cota de mare suferinta, permitînd astfel sa fie eliberata în cantitatea pe care fiecare individ poate sa o înfrunte, atunci cînd este suportata, atît în tarîmurile fizice, prin intermediul prietenilor iubitori si al terapeutilor întelepti si milostivi, precum si printre cei dintre noi din împaratiile spirituale, care va îndeamna la auto-acceptare, si la iertarea de sine însasi.
Multi dintre voi ati îngropat sau negat durerea pe care o simtiti, la un anumit nivel, pe care o merita, sau ca, în calitate de adulti maturi, ar trebui sa fiti destul de tari pentru a o depasi. Însa pe acest cîmp de lupta, dureros si suparator, de la care va ridicati din nou, aveti nevoie de o cantitate enorma de ajutor. Nu puteti sa va ridicati singuri. A încerca sa o faceti, ramîne în acea stare ireala a separarii, din care se pare ca nu exista nici o scapare. De multe ori rusinea intensa descurajeaza oamenii pentru a cauta ajutor; rusinea deghizata în furie, care este apoi proiectata spre exterior cauzînd daune suplementare. Este de la stari ca acestea, ca se ia hotarîrea sa se preia controlul asupra vietii lor. Însa cînd acest lucru se întîmpla, nu rezova problemele de care persoana fuge.
Voi care cititi sau ascultati acest mesaj, nu o faceti din întîmplare, din coincidenta, accidental, o faceti pentru ca ati facut cea mai iubitoare si miloasa/compasiva alegere, aceea de a fi pe Pamînt în acest moment, pentru a ajuta în procesul de  trezire al umanitatii, un proces care cuprinde si include orice fiinta simtitoare, care nu a mai experimentat viata de pe Pamînt! Voi sunteti aici pentru a ajuta multimile care ramîn înca ignorante ca sunt fiinte spirituale, care traiesc o experienta umana temporara.
Asa cum vi sa spus de atîtea ori, fiecare dintre voi, fiind în adevar Una cu Sursa, sunteti fiinte de putere enorma, putere infinita, pentru ca acesta este felul în care ati fost creati. Acea putere este cu voi în fiecare moment, si pentru toata vesnicia/eternitatea. Formele voastre fizice, sunt vehicule temporare, compuse din cîmpurile voastre de Iubire, si sarcina voastra pamînteasca, este de a mentine intentia de a fi fiinte iubitoare, în fiecare moment si în fiecare situatie. Aceasta intentie este extrem de puternica, si este un aspect de neînlocuit si esential al procesului de trezire al umanitatii.
Nu va puteti trezi singuri! De ce? Pentru ca, toti sunteti Unul! Poate va puteti imagina pe voi însiva, dînd forma canalului care conduce cîmpurile de energie separate ale omenirii, din nou catre Unitatea cu Sursa. Separarea nu ar fi existat nicidata, si nu se va mai întîmpla, însa din cauza puterii care v-a fost data atunci cînd Dumnezeu v-a creat cu atîta iubire, ati fost capabili sa fondati un adevarat si propriu mediu aparent fizic, în care sa va jucati jocurile voastre, si în care în cele din urma, v-ati simtit înspaimîntator de pierduti. 
Sa stiti ca sunteti onorati cu înaltare aici în împaratiile spirituale, în care în curînd va veti reîntoarce, pentru ca ati facut alegerea cea mai minunata si compasiva de a se încarna în acest moment al istoriei Pamîntului, pentru a ajuta în acest puternic proiect ceresc al carui succes este asigurat în mod divin.
Fratele vostru iubitor, Iisus.
Canalizat de John Smallman

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE