Followers

Labels

Sunday, May 29, 2016

FRATII SIRIUSIENI AI LUMINII "AVETI ÎNCREDERE PE DEPLIN CA, CU TOTII VOM EVOLUA CATRE UN PLAN MAI ÎNALT” (24-04-2016)


(24-04-2016)


Dragi Umani - dragi lumini ale Pamîntului- va dam-bine ati venit în armonie si iubire neconditionata - SUNTEM Fratii vostrii Siriusieni.
Este mult de informat, pentru ca la nivel pamîntean si în special în cîmpul magnetic al Pamîntului, se realizeaza o modificare si o realiniere.
Este despre acest lucru si ce înseamna pentru voi si pentru corpurile voastre de lumina, ca dorim sa vorbim putin. Sunteti legati direct la cîmpul magnetic al Pamîntului, prin sistemul vostru al corpului de lumina. Toate cunoasterile voastre, toate amintirile voastre, tot ceea ce stiti, este înregistrat în cîmpul magnetic al Pamîntului.

În prezent, datorita unei cresteri de flux de energie care vine de la Sursa, plecînd de la Soarele Central, amintirile voastre se vor extinde continuu.
Uneori are loc o puternica concentrare a energiilor pentru "a patrunde" sistemul vostru corporal, si consecintele pot aparea sub forma de a se simti rau, care pot sa va irite, si sa va mentina ocupati. Acest lucru, de asemenea poate duce la oboseala pe care o simtiti spontan, aparent fara nici un motiv, si daca puteti, permiteti-va ca sa se întîmple, odihniti-va si dormiti suficient.
În timpul fazelor de odihna, alinierea se va integra cu o mai mare usurinta decît v-ati putea imagina, pentru ca în etapele de somn, ego-ul/constiinta al vostru, si cîmpul mental, echilibrîndu-se, de asemenea stau linistite.
Deci, sa aveti deplina încredere, ca totul va evolua catre Cel Mai Înalt, si trezirea voastra, incarnarea cosmica, se va desfasura miraculos. Este în acest moment ca veti asista la forma în care sistemele anterioare si antice ale societatii voastre ca vor fi darîmate, si vor fi înlocuite de noi impulsuri si idei.
Atunci cînd vã vor aparea frici si nesigurante, predati-va Sursei si Îngerilor spirituali. Chemati-ne, chemati pe tovarasul vostru spiritual si cereti ajutor, daca vã veti simti prea presionati. Noi suntem întotdeauna aici, pentru ca sa va ajutam imediat.
Suntem Fratii Siriusieni ai Luminii, fratii vostrii din stele.
În Iubire, Bucurie si Unitate ... Shogun Amona


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE