Followers

Labels

Sunday, May 1, 2016

Nederlands : De Sirius Familieleden van Licht: “Wees Vol Vertrouwen – dat Iedereen zich in het Hoogste zal ontwikkelen.”De Sirius Familieleden van Licht: 
“Wees Vol Vertrouwen – dat Iedereen zich in het Hoogste zal ontwikkelen.”              26 april 2016

                                                      
Geliefde Mensen – geliefde aarde lichten – we verwelkomen jullie in onvoorwaardelijke liefde en harmonie – wij ZIJN de Sirius Familieleden.

Er is veel te vertellen – want op het aardeniveau – en specifiek in het aarde magnetische veld – wordt er – een toegenomen verandering en her-verbinding uitgedragen.

We willen er graag kort over praten – wat dit voor jullie en je lichtlichamen betekent. Jullie zijn direct verbonden aan het aardmagnetische veld via je lichtlichaam systeem.


Al jullie kennis – al jullie herinneringen – alles wat jullie weten is opgeslagen in het magnetische veld van de aarde.

En nu – door een toename van de energiestroom – die jullie bereiken – vanuit de bron – vanuit de centrale zon – zullen je herinneringen zich voortdurend uitbreiden.

Soms gebeurt dit – dat het energie focus zelf je lichaamsstelsel sterk “doordringt” – en als resultaat kunnen symptomen opkomen – die je kunnen irriteren en je bezig houden.

Dit kan leiden tot vermoeidheid – wat spontaan kan gebeuren en als je dat kunt laten gebeuren, ga dan rusten om voldoende slaap te krijgen.

In zulke fases van rust, zal verbinding efficiënter worden geïntegreerd – dan je je kunt voorstellen – want in de slaap fases van jullie ego-bewustzijn is het mee draaiende mentale veld ook rustig.

Dus wees vol vertrouwen – dat iedereen zich zal ontwikkelen in het Hoogste en jullie ontwaken – de kosmische incarnatie – zal zich wonderbaarlijk ontwikkelen.

Nu zullen jullie meer ontdekken – hoe de oude en vorige stelsels van jullie gemeenschap afbreken en zullen worden vervangen door nieuwe impulsen en ideeën.

Toegevoegd zullen er soms angsten en onzekerheden opduiken – die jullie kunnen overgeven aan de Bron en aan je spirituele engelen.

Roep ons op – roep je spirituele gezelschap op – en vraag om opluchting/verademing – als je onder te veel druk staat en wees ervan verzekerd – dat we altijd hier zijn – onmiddellijk en jullie ondersteunen.

Wij zijn de Sirius Familieleden – Jullie zusters en broeders van de sterren.

In Liefde, Vreugde en Eenheid …. Shogun Amona

 


Vertaald door PetraSt


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE