Followers

Labels

Friday, May 6, 2016

Romîna - Iisus - Într-adevar, trezirea omenirii este iminenta.
Într-adevar, trezirea omenirii este iminenta.
25 Aprilie, 2016
Unitatea, care este Dumnezeu, si care este totul de la iubita Sa creatie, cuprinde toata viata, nu exista excluderi, pentru ca nu exista decît un singur Dumnezeu, de la care nimic nu poate fi separat. Separarea este o iluzie vasta, pe care Fiul lui Dumnezeu a imaginat-o, si astfel a aparut. Si ramîne un vis sau un cosmar neîntrerupt, din care umanitatea se gaseste în proces de trezire. Iubirea, care este natura voastra adevarata, a fost mereu prezenta în voi - o scînteie a divinului, o lumina stralucitoare în interiorul fiecaruia dintre voi - însa care este temporar ascunsa de la vedere, de cunostinta voastra, un mantou de întuneric pe care l-ati dat jos, pentru a stabili o stare de separare de Realitate, o stare în care separarea este absolut imposibila, chiar si pentru o clipa!
Voi sunteti, fiecare entitati vii, Una în Iubire cu Creatorul pentru toata vesnicia, si atunci cînd recunoasteti acest adevar, în loc sa va ascundeti de el, va puteti bucura. Cu toate acestea, marea majoritate a fiintelor omenesti, chiar si cel mai sfînt aflat în mijlocul vostru, acopera un sentiment interior profund de nevrednicie, un sentiment ca "eu, nu sunt destul de bun. Dumnezeu nu poate sa se intereseze de mine. Sunt prea nesemnificativ, prea plictisitor, prea incompetent, prea lipsit de spiritualitate. De fapt, prea slab pentru ca Dumnezeu sa ma iubeasca". Si toate aceste gînduri sau idei, sau sentimente, sau emotii, sunt absolut ilegitime!

Dumnezeu este! Dumnezeu este Iubire atotîntelegatoare. Exista doar Iubire, si fiecare fiinta vie este Una cu asta, pentru ca ceea ce Dumnezeu creeaza este etern, nu exista nici o alternativa, nu exista nici un alt loc, exista doar Iubirea. În starea voastra iluzorie de separare, voi ati construit o convingere ca sunteti separati de Dumnezeu, ca erati niste pacatosi vinovati, absolut nedemni de Iubirea Sa constanta pentru voi, si ati ridicat o manta, un val, sau un cort imaginar, care aparent va separa de El, pentru ca erati convinsi ca l-ati jignit. Acest lucru parea sa nu va lase o alta alegere, decît sa credeti ca sunteti inacceptabili pentru creatorul vostru, si ca singura speranta de mîntuire - revenirea la prezenta Sa iubitoare - ramînea în încercarea de a-L aplaca, pentru pacatele de nespus pe care le facuse-ti, pe care L-ati , asa cum ati vazut, jignit profund.
Dumnezeu este Iubire! Iubirea nu poate fi jignita! Nu puteti face nimic , pentru ca sa-L jigniti pe Tatal vostru. El asteata rabdator alegerea voastra si hotarîrea voastra, pentru a reveni Acasa, pentru ca sa fiti în pace din nou în prezenta Sa.
Ceea ce v-ati dat seama în cele din urma, pe masura ce va miscati catre trezirea voastra inevitabila, este ca Iubirea, Dumnezeu, Sursa noastra mereu iubitoare, nu judeca, condamna, învinovateste, perntru ca nu este nimic pentru a fi judecat, condamnat sau învinovatit! Sunteti cu totii, perfecti asa cum ati fost creati, si acea stare de perfectiune divina, nu mai poate fi schimbata. Ati ascuns pe Dumnezeu, de voi însiva, întorcîndu-I spatele, îndepartîndu-se de EL, în timp ce jucati jocurile voastre insensibile de conflicte si tradare. Acestea sunt doar jocuri! Acestea sunt IREALE !
Iubirea lui Dumnezeu pentru voi este infinita, inmutabila si eterna. El asteapta cu rabdare infinita ca aceasta realizare sa apara în voi, pentru ca El stie ca o va face. Dumnezeu este Iubire infinita si eterna, de care ati ales sa va ascundeti din cauza sentimentului intens de vina, pentru a încerca imposibilul - sa va separati de El. Relaxati-va! Dati drumul judecatii - constanta auto-judecata pe care o proiectati asupra altora, în încercari zadarnice de a masca sentimentul vostru coplesitor de vinovatie - si permiteti Iubirii sa va îmbratiseze si sa va înconjoare, sa intre în inimile voastre, si sa vindece ruptura intens dureroasa pe care ati construit-o între voi si acceptarea complecta între voi si Dumnezeu.
Nu este nimic de ce sa va fie teama! Iubirea lui Dumnezeu pentru copiii Sai, este o legatura indisolubila, o relatie între EL si fiecare dintre voi, care va leaga la Originea voastra eterna, unde sunteti în libertate, siguranta si pace. Ceea ce verificati pe Pamînt, ca fiinte umane - conflict, tradare, confuzie, neîncredere, durere si suferinta - sunt doar miraje, situatii ireale care par reale. Vazîndu-le ca mari probleme si chestiuni, mintile voastre, intelectul vostru, capacitatea voastra de rationament, încearca în mod frenetic sa gaseasca solutii la ceea ce este de nerezolvat - starea iluzorie pe care ati construit-o, care se prezinta cu o selectie interminabila de probleme nerezolvabile, care traverseaza respectabilitatea, judecata, si îndoiala, provocînd durere imensa, suferinta si teama.
Voi sunteti Una cu Dumnezeu, întotdeauna, unde exista doar Iubire neconditionata si acceptare completa, deoarece, asa cum a fost spus de atîtea si atîtea ori, sunteti perfecti! Tot ceea ce Dumnezeu creeaza, nu poate fi decît perfect, si a se îndoi de perfectiunea Sa, va îndoiti de Dumnezeu. E o nebunie, însa marea majoritate dintre voi, se îndoieste de propria perfectiune, si de perfectiunea altuia, atunci cînd sunteti cu totii, într-adevar, creatii perfecte ale lui Dumnezeu. Irealitatea lumii de durere si suferinta în care aveti o experienta umana îsi face drum prin constiinta colectiva. Constiinta colectiva pe care umanitatea o împartaseste, care împartaseste toata viata, nu se afla în masura sa nege faptul ca Dumnezeu exista, si nu mai este în masura sa nege ca sunteti cu totii Una cu EL.
Desigur, multe fiinte omenesti au ales sa ramîna în întuneric/ignoranti, deoarece ei cred ca, continuînd sa joace jocurile în care iluzia voastra se prezinta, pot învinge orice opozitie, si sa cîstige toate premiile. Cu toate acestea, atîtia au cîstigat aparent toate premiile si au terminat prin a fi învinsi, ne-iubiti, dispretuiti si respinsi, ca înca si ei permit ca Iubirea sa intre în inimile lor.
Iubirea, este raspunsul la orice problema, întrebare, conflict, dezacord si judecata. Si în sfîrsit, umanitatea îsi da seama de acest lucru. Omenirea se trezeste. A se trezi, înseamna  a-si da seama ca diferentele aparente între voi, sunt energiile creative care pot si doresc sa se uneasca. Peste tot în lume, oamenii recunosc acest lucru. Într-adevar, trezirea omenirii este iminenta.
Fratele vostru iubitor, Iisus.
Canalizat de John Smallman

Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE