Followers

Labels

Tuesday, January 1, 2013

FINNISH - Matthew suomeksi - 15.12.2012Matthewin viesti Suzy Ward 15 joulukuu 2012


USA:n kouluampuminen

Rakkain terveisin kaikilta tämän tukikohdan sieluilta, täällä Matthew. Haluan puhua USA:ssa hiljattain tapahtuneesta kouluampumistapauksesta. Jos tätä pidetään vain yksittäisenä, hirvittävänä tapauksena, ei ymmärretä kaikkien niiden tarkoitusta, jotka olivat sopineet olevansa siinä mukana – ampuja, henkensä menettäneet pienet lapset, aikuiset, heidän perheensä, koko yhteisö.

Heidän sielutason sitoutumisensa omaan osaansa tässä oli koko ihmiskunnan parhaaksi, ja osanottajat, jotka nyt ovat Nirvanassa, iloitsevat sopimuksensa onnistumisesta. Verilöylyn syvälle käyvä viesti, joka nyt on juurtunut kollektiiviseen tietoisuuteen, on se, ettei ihmissydäntä ja ihmismieltä enää voida totuttaa tappamiseen, tappamiseen, tappamiseen, ihmiskunta ei enää halua kestää sitä! Connecticutin Newtownin sokki ja suru järkyttivät maailmaa ja yhdistivät suuret määrät ihmisiä rukouksissa kaikkien niiden puolesta, joita tragedia kosketti.

Jo monen vuoden ajan vastenmielisyys samankaltaisia selittämättömiä tekoja kohtaan on huomattavasti lisääntynyt kollektiivisessa tietoisuudessa. Tällainen raju tapahtuma – näiden nuorten ihmisten ampuminen koulussa – tarvittiin muuttamaan kollektiivinen toive tietoiseksi haluksi lopettaa kaikki järjetön tappaminen. Ja maailmassanne kaikkeen vaikuttava korkean värähtelyn voima laajentaa tätä päämäärää koskemaan kaikkia estettävissä olevia kuolemia – kansainvälisiä sotia, kansanmurhia, ”laillisia” teloituksia, ja köyhien nälänhätää ja sairautta.

Avaruusystävillänne on lupa lähettää valoa kaikille Maan sieluille ja tämä lisää avointen ihmisten tietoista ja henkistä valveutuneisuutta. Ystävänne eivät kuitenkaan voi puuttua tilanteisiin, jotka te itse pystytte halutessanne muuttamaan. Teillä on kyky ja halu estää edellä mainituista syistä johtuvat kuolemat. Nyt kun siihen on olemassa kollektiivinen tahto, tulette näkemään, että tappaminen ja elämän riistäminen loppuu ja rauha ja maailmanlaajuinen hyvinvointi alkaa toteutua. 

Me ja kaikki muut tämän universumin valo-olennot lisäämme omamme teidän rakkaus-valoonne lohduttaaksemme kaikkia, joiden sydän on murtunut, ei ainoastaan Newtownissa vaan kaikkialla Maapallolla, missä perheet surevat kuolleita rakkaitaan.

Rakkaus on avain koko maailmanne parantumiseen.

LOVE and PEACE, Suzanne Ward 


www.matthewbooks.com 
    
 Käännös: Tuula Athen


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE