Followers

Labels

Tuesday, August 13, 2013

Romania - SaLuSa 09.08.2013SaLuSa 9.08.2013

Noi vedem cum Lumina este în crestere mai mult, în fiecare zi  pe planeta voastrã, si de asemenea simtim cum deveniti o unitate cu ea, ceea ce îi permite Mamei Pãmînt, sã reuseascã sã elimine resturile negative. Vor fi necesare unele schimbãri climatice, dar cu sigurantã, nu catastrofice, asa cum unii încã mai vor sã creadã. Concentrati-vã asupra energiilor positive care vin în directia voastrã, si lãsati toate îndoielile sã fie eliminate si sã plece, pentru cã toatã lumea se gãseste la locul si momentul potrivit, pentru a experimenta ceea ce ati plãnuit, înainte de a veni la aceastã viatã. Totul se gãseste asa cum trebuie sã fie, si acuzînd pe altii, nu este de ajutor pentru nimeni, mai ales acei implicati în aceastã experientã. În schimb, trimiteti-le Iubire si Luminã, în locurile unde au loc aceste schimbãri, si veti vedea cu sigurantã efectul imediat. Concentrati-vã în Iubirea inconditionalã, deoarece aceasta este energia care vã va duce mai departe. Ati avut destule experiente, cu mînii si urã, astfel încît, acum aveti posibilitatea de a vedea diferenta în rezultate. 

Ne gãsim doar la un gînd depãrtare, si mereu suntem cu voi. Vedem cum unii se luptã încã cu “cînd si cum venim”, dar vã spunem cã vom veni la momentul potrivit, si sã vã lãsati grijile la o parte. Acesta este momentul, si totul este stabilit si gata, si cã aveti doar nevoie sã-i permiteti sã se manifesteze în realitatea voastrã. Îndoielile, desigur, nu sunt deloc utile în acest proces, asa cã lãsati-vã sã simtiti frumusetea si gloria a ceea ce se apropie. Permiteti-i mintii voastre sã se uite cãtre viitor, cîteva momente, prin parcursul zilei voastre aglomerate, si stim cã veti simti cã aceasta este atît de aproape, cã vã va face sã zîmbiti. Bucurati-vã de aceste momente, pentru cã vi le veti reaminti pentru mult timp, ca fiind cele mai frumoase experiente a mai multor vieti.

Pregãtiti-vã pentru urmãtoarea parte a procesului de ascensiune (înãltare), deoarece viata voastrã se va schimba cu iutealã, fãrã nici o oprire inutilã, desigur, dacã nu doriti sã faceti acest lucru. Aceasta va fi o plimbare uimitoare, cãtre starea de constiintã deplinã, si starea de fericire, despre care am vorbit de atît de multe ori. Amintiti-vã tot ceea ce v-am spus si spunem, si simtim cã voi simtiti emotia de a fi parte din ea. Vom vorbi în curînd direct cu voi, sã nu aveti nici o îndoialã, deoarece stim cît de importante sunt informatiile, pentru voi. Aveti încredere în voi, cã ati fãcut o atît de mare sãriturã înainte, si cã acum sunteti pregãtiti, pentru a primi mai multe informatii, fãrã ca sã rãmîneti îngrijorati. Cei care nu doresc sã le primeascã, le vor ignora pur si simplu, ca orice alte informatii de acest gen, pînã cînd vor fi pregãtiti pentru ele. Nu vã faceti griji pentru nimeni, ei au ales sã rãmînã pentru mai multã experientã, în vibratiile mai joase, si nu s-ar simti confortabili în cele mai înalte, însã iubirea va rãmîne mereu cu ei, si îi va ajuta cu vibratiile mai înalte, pentru a-si întelege schimbãrile lor, de asemenea, atunci cînd s-ar pãrea, cã si-au închis mintea absolut, pentru a accepta asta. Trimiteti-le, doar iubirea voastrã, si sã stiti cã aceasta îi va ajuta în própria lor învãtare. 

Sunt SaLuSa de la Sirius, si împãrtãsim entuziasmul vostru asupra ceea ce va veni. Vã trimitem dragostea noastrã vouã tuturor, si suntem atît de bucurosi cã simtiti, cã vã reîntoarceti la noi.

Channeler Madad.
Translator : FlorikaNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE