Followers

Labels

Monday, September 29, 2014

Arcturian Group





Govorimo onima koji su zabrinuti da se ne razvijaju dovoljno brzo ili da ne rade dovoljno (što god oni mislili da je potrebno raditi) za stvaranje i prihvaćanje nove energije. Budite uvjereni dragi naši da jednom kada odaberete da se razvijate (kroz traženje, čitanje, meditiranje, pa čak i izjavljujući svoju namjeru) dobit ćete lekcije, procese čišćenja, iskustva i smjernice koje trebate. Nemojte sebe uspoređivati sa opisima koje ste možda pročitali u nekim knjigama o tome kako uzašašće ili evolucija trebaju izgledati i kako se pri tome trebate osjećati. Svaka osoba će doživjeti svoje putovanje na način koji je za nju prikladan. Svačije  Više Ja zna što je potrebno i kada je to potrebno.

Vi koji ste probuđeni, prije inkarnacije ste znali da će ovo vrijeme biti moćno i vjerojatno vrlo teško, ali ste usprkos tome bili spremni biti na zemlji i biti dio ovoga procesa. Dok ste se u prethodnim životima možda trebali suočiti sa jednom ili dvije lekcije koje ste trebali naučiti, ovoga puta shvaćate da je potrebno riješiti sve preostale karmičke situacije, otpustiti sva  traumatska iskustva koja su još uvijek pohranjena u staničnoj memoriji tijela, i postići stanje svijesti koje je svjesno istine, kako bi usvojili visoke frekvencije energije uzašašća. Ovaj proces nije uvijek ugodan, kao ni mnogi procesi čišćenja, koji se nanovo doživljavaju kako izbijaju na površinu.


Problem je u tome što duša, kada dospije u fizičko tijelo, zbog gustoće fizičke energije – zaboravi tko je ona zapravo.  Tijekom prvih pet godina života na zemlji, djeca se još uvijek sjećaju, jer oni i dalje rezoniraju sa "domom", što je razlog zbog kojeg djeca često komuniciraju sa duhovima i anđelima, dok se na prvi pogled čini da razgovaraju sama sa sobom. S vremenom, i pod pritiskom trodimenzionalnog sustava vjerovanja, pojedinci se počinju identificirati sa egom, i zaboravljaju tko su, i zašto su došli.

Vrijeme je promjena za sve – i one neprobuđene, kao i one probuđene, jer stari načini više ne funkcioniraju ili jednostavno ne rezoniraju na smislen način. Hrana, prijatelji, i vrsta zabave primjerice, koja je u prošlosti bila zadovoljavajuća, odjednom vam se učini zastarjelom i više vam nije zanimljiva. Odnosi ili zanimanja mogu se završiti. To se događa stoga što vaše  energetsko polje više ne rezonira s energetskim poljem mnogih stvari sa kojima ste prije rezonirali, jer ste ih prerasli. U ovom trenutku ili ćete biti privučeni tim istim stvarima ali na višoj razini izražavanja, ili te stvari jednostavno više neće biti dio vašeg života.

Dokle god postoji bilo koja trodimenzionalna svijest, postojat će učenja, uvjerenja i rješenja temeljena na dualnosti i odvojenosti, poput primjerice ovakvih uvjerenja - bolje je više, živiš samo jedan život, smrt je trajna, vi ste odvojeni od Boga i drugih živih bića, i slično. Mnogi koji promoviraju trodimenzionalna rješenja su iskreni, ali kao još uvijek neprobuđeni pojedinci - nude najbolje što znaju. Postoje i drugi koji su zapravo probuđeni, ali su izabrali da služe na ovaj način, radeći unutar trodimenzionalnog sustava vjerovanja - za one koji trebaju tu razinu pomoći. Vi koji čitate ove poruke spremni ste da prerastete stare načine.

Budite uvijek na oprezu zbog suptilnih upada svjetskih vjerovanja, koja funkcioniraju na sličan način kao i  subliminalno reklamiranje. Lažna uvjerenja i atraktivne sugestije promiču oni koji teže profitirati od neukog društva, kako bi mogli lagano i bez napora skliznuti u umove koji su nečuvani i nesvjesni, zbog čega je važno da ostanete budni i pažljivi u svako doba. Ograničite gledanje vijesti i televizijskih emisija koje predstavljaju najniže zajedničke odrednice čovječanstva. Shvatite da ono što prihvatite u svom umu, lako postaje vaše stanje svijesti, i u jednom će trenutku morati biti očišćeno.

Budite svjesni, budite pažljivi, budite budni.

Želimo govoriti o energiji sukoba koja je tako očita na zemlji. Takve su pojave manifestacija prastarih energija koje su dugo vremena  pohranjene u tijelu zemlje,  kao i u  staničnoj memoriji određenih skupina ljudi. Jer je dugo vremena bila uspavana, Zemlja, uz pomoć svih onih probuđenih, treba očistiti te guste i zastarjele energije jednom zauvijek.

Požari i katastrofe kojima sada svjedočite, predstavljaju proces čišćenja zemlje od stare energije. Razmislite o nasilju i patnji koja se odvila prilikom naseljavanja zapadnog dijela Sjedinjenih Američkih država, kao i o nekim drugim dijelovima svijeta. Zemlja je živa duša, i ona radi ono što treba uraditi kako bi se uzdigla u energije više dimenzije.

Vaš je zadatak da vidite  pozadinu vanjskih pojava, tako što ćete prepoznati njihovo ništavilo, te da shvatite kako ne postoji nikakav zakon koji bi održavao bilo koju od tih pojava. Samo svjetska uvjerenja o dualnosti i odvojenosti ih drže i održavaju, zbog čega  se oni koji profitiraju od nasilja i rata, trude da ovjekovječe i produže strah, i pojave koje iz njega rezultiraju.

Samoobnavljajuće ratne igre i manipulacije ljudima, počinju se prepoznavati kao ono što one stvarno jesu -  strategije koje usađuju strah i patnju kako bi se čovječanstvo držalo  zaključano u starim energijama. Te stvari ne mogu funkcionirati u probuđenom društvu. Mnogi počinju vidjeti pozadinu reklama, vijesti, i stalnog bombardiranja negativnim i zastrašujućim informacijama, i prerastaju strah tako što se razvijaju u Svjetlost Istine. 

Događanja u trodimenzionalnom svijetu mogu se činiti vrlo moćnima, ali njih održava i podržava samo energija pogrešnih uvjerenja. Da, oni se pojavljuju na vrlo destruktivan i moćan način, ali to je iluzija dragi naši. Iluzija nikad stvarno ne postoji, iluzija je u percepciji promatrača – jer sve se percipira u skladu sa nečijim stanjem svijesti. U svjetlu istine, je li itko ikada umro?

Znajte da su životne lekcije ugovorene i prihvaćene i prije inkarnacije. U ovom trenutku postoje mnogi koji hrabro razrješavaju veliku količinu osobnih i univerzalnih karmičkih energija kroz svoje vlastito iskustvo. Oni su odabrali da služe na ovaj način. Zapamtite da je karma energetska ravnoteža, a ne kazna.

Za probuđena bića, došlo je vrijeme da se prihvati odgovornost, i da se služi kao svjetlosni radnik. Jednom kada pojedinac postane svjestan istine, on ne može sjediti besposleno - Istina mora teći, dodajući svjetlo svjetskom energetskom polju, što pak zauzvrat pomaže drugima da se probude, jer postoji samo JEDNO. Kad se dozvoli da voće strune na stablu, ono ne služi niti stablu niti drugima,  već jednostavno stagnira. Kada tiho i potajno otpustite Svjetlost koju nosite – to predstavlja protok, a to je evolucija.

Vi ste iscjelitelji koji donose promjene dragi naši, vi ste oni koji moraju slati bezuvjetnu ljubav i Svjetlo mjestima, ljudima i aktivnostima kojima je to potrebno. Prepoznajte sve pojave kao ono što one zaista jesu - manifestacije svjetske svijesti dualnosti i odvojenosti. Umjesto osude, vizualizirajte bezuvjetnu ljubav i svjetlo kako teče prema ljudima i mjestima koji su u neskladu. Također Iskoristite snažan Ljubičasti plamen, ali mu ne pridajte nikakve smjerove, jer energija božanskog svjetla funkcionira kao cjelina i potpunost, i zna što je potrebno.

Energija zemlje brzo se kreće u nove energije i u frekvenciju više dimenzije, unatoč pojavama koje su tome suprotne.  Vaš je posao da boravite u istini u svakom trenutku, da šaljete  bezuvjetnu ljubav i svjetlo  mjestima i ljudima koji nisu svjesni  Jedinstva, i da potom vjerujete.

Vi stvarate svoj svijet, pa ne zaboravite stvarati dobro i istinito.

Mi smo Arkturijanci, 28. rujna 2014.

 Translator: Mirna 

.

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE