Followers

Labels

Thursday, November 19, 2015

Romîna -- PACE MONDIALA


VREM PACE!!!


Nu este nevoie sa fii un erudit, o persoana culta, o persoana recunoscuta, sa stii sa citesti, sa scrii, nu am nevoie sa fie un exemplu al societatii, nici un exemplu pentru omenire, sa aiba vreo specie de putere, sa fie special, nu am nevoie sa fie Gandhi, Luther King, La Madre Teresa, nici John lennon, am nevoie doar sa  fie constient de cît de sacra este viata, ca sa-mi dau seama ca violenta si moartea care aduce un razboi, este împotriva tuturor acelora care credem în forta iubirii si a pacii.

Nu am neVoie sa fie deloc special, deoarece astazi constiinta pe care au avut-o minunatele personaje mai sus numite, se gaseste deja instalata în o multime de persoane o data ce ea se naste cu constiinta despre pace si promisiunea care ne este pastrata si se îndeplineste.
Totul în contrariu este razboiul, cu promisiunea sa de si mai mult razboi, moarte, foamete, frica, ura si disperare.


Astazi înalt steagul pacii, cer sa ne unim toti în aceasta cerere, suntem guvernati de persoane care au auzuri surde  fata de cererile noii umanitati crescînde, fiintei omenesti care se trezeste, si care valoreaza atît viata sa, cît si a tuturor fiintelor vii.

Sunt sigur ca exista mai multe persoane în lume cu gînduri de pace, decît acel altul, cel al razboiului, al urei, al violentei, în definitiv al mortii.

Din aceasta cauza, trebuie sa fim reprezentati, cu adevarat reprezentati, sa cerem pentru PACE, nu razbunarii, sa iesim sa cerem IUBIRE, nu ura, sa iesim sa cerem pentru respectul fata de VIATA, si un NU pentru moarte.

Vine momentul sa facem sa fie auzita opinia noastra, opinia noilor fiinte omenesti, a noii constiinte, a noii ere, a noii vibratii, noi suntem cei care trebuie sa aducem schimbarea Pamîntului, trebuie sa mobilizam si sa ne facem ascultati.


VREAU O LUME ÎN PACE, DRAGASTOASA, DE ACCEPTARE SI CONVIETUIRE !!!

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE