Followers

Labels

Monday, March 14, 2016

Romîna -- El Morya via Kris Won



Luni, 14 Martie, 2016
Dragi frati:
De la vechea Era a Dinosaurilor multe culturi si civilizatii au aparut pe planeta noastra, au ajuns la apogeul lor, si dupa aceea au declinat pîna la disparitia lor, si o alta Era a înlocuit-o pe cea anterioara.
Nicodata, niciodata de la aparitia Omului care a derivat din hominide-ul cel mai primitiv în timpurile preterite, s-a întîmplat o transformare ca aceea care este pe punctul de a se petrece în fiinta omeneasca, de la prima interventie genetica a geneticienilor galactici asupra DNA-ului sau, care l-au transformat plecînd de la o minte primitiva initiala, pîna la dezvoltarea intelectuala, convertindu-l în primul Om cu capacitatea de a discerni între bine si rãu, de a construi unelte cu care sa lucreze cîmpul si sa vîneze, si sa domesticeasca diferite specii de animale din acea epoca, pentru a le pune în serviciul sau pe cîmpurile pe care le ara si cultiva.
În prezent, fiinta omeneasca se gaseste pe pnctul de a experimenta o schimbare similara în magnitudine la ceea ce se petrecuse atunci, numai ca în acea epoca, el nu era pregatit sa o faca singur, si a avut nevoie de ajutorul inginerilor geneticieni ai altor latitudini siderale; în timp ce acum , da este, si acest salt cuantic catre o noua generatie omeneasca, el o obtine prin el însusi, absolut prin merite proprii.

V-a fost dat instrumentul internet-ului si al chip-ului, împreuna cu alte cunoasteri tehnologice si stiintifice, care v-au fot transmise de alte civilizatii extraterestre, cu toate ca imensa majoritate a populatiei mondiale nu cunoaste acest fapt; însa au fost Fratii Majori ai altor Galaxii, cei care au instruit pe oamenii vostrii de stiinta cei mai proeminenti, alesi de Guvernele voastre, pentru a obtine avansurile pe care ei au pretins ca le-au obtinut, cu toate ca în unele ocazii cauza principala a cercetarii lor, a fost în mod trist cu scopuri belice, pentru a sta în avangarda cu armamentul nuclear si bacteriologic ultra-sofisticat.
Multi oameni de stiinta ca Einstein, au vazut îngroziti cum descoperirile lor stiintifice în fizica si matematici, au fost utilizate pentru aceasta escalada armamentista între principalele natiuni ale lumii, si s-au vazut neputinciosi în fata uzului pe care Guvernele l-au dat fructelor tuturor cercetarilor lor si miilor de ore de dura investigatie.
Chiar si asa, Noi, membrii Fraternitatii Albe, întelegem o asemenea utilizare inadecvata  a acestei întregi informatii la planul fizic, de la planurile subtile, de unde au fost insuflate aceste idei mintilor oamenilor de stiinta cei mai proeminenti cu ajutorul intuitiei, a fost fructul fricii fata de aceste guverne de a fi atacati cu armament mai sofisticat decît al lor propriu, de la alte natiuni pe care ei le considerau "inamice". Si vorbesc în trecut, cu toate ca ar trebui, din nefericire, sa-l folosesc în timpul prezent, deoarece aceasta frica de a fi atacati, continua a fi vigenta în actualitate.
Noi am pregatit cîteva suflete în special pentru ca, în cercuri de caracter politic si social, sa poata sa influenteze în cei care afiseaza functiile publice si politice în guvernele natiunilor, si sa dea folosinta aceste informatii furnizata în parte de catre Fratii Galactici, si în parte de constiintele planurilor superioare, pentru dezvoltarea tehnologiei care sa poata sa faca ca viata voastra sa fie mai simpla si mai libera de muncile fortate, care erau necesare în epocile anterioare aceleia a voastre.
Dupa saritura evolutiva pe care o veti experimenta dvs. ca Rasa, si cu inrtarea noilor Guverne mai pacifiste, avansurile stiintifice si tehnologice pe care le veti obtine, nu vor mai fi utilizate deja pentru razboi, nici razboiul rece, nici razboiul activ, dar vor fi folosite pentru a îmbunatati bunastarea populatiei tuturor natiunilor, care vor fi conduse de catre un comitet international, integrat nu de catre natiunile cele mai dezvoltate, ca pîna în prezent, dar de catre un reprezentant al fiecarei natiuni al planetei, deoarece aceasta diferentiere care exista la ora actuala între unele tari si altele, va disparea de la suprafata Pamîntului, si va fi doar un capitol al istoriei omenesti.
Noua Rasa Radacina, va începe sa întruchipeze un nou parametru în istoria umanitatii acestei planete, si grozaviile razboiului, foametea si bolile endemice, vor fi fapte ale trecutului, si deja nu al prezentului.
 O alta ameliorare intrinseca a noii civilizatii emergente, se afla pe terenul îngrijirii mediului ambiental, atît terestru, cît maritim, si al atmosferei care va înconjoara, si va proportioneaza aerul pentru ca sa respirati.
Fratii Majori ai vostrii din Cosmos, va vor proportiona, atunci cînd vor vedea ca sunteti dispusi sa folositi aceasta informatie cu scopuri pacifiste, cunoasterea modului de cum sa curatati atmosfera de gazele care o murdaresc, si cum sa reciclati într-un mod mult mai inteligent, materia prima pe care o gasiti pe pamînt si pe mare; pentru ca sa profitati de ea mult mai mult, fara ca sa existe nevoia de a taia atîtia copaci din padurile voastre, nici sa gauriti atîta muntii vostrii pentru a extrage stînca si mineralele care îmbogatesc si hranesc solul.
Alte obiective terapeutice vor fi descoperite, fruct al distilarii si amestecului de ingrediente care confera aceeasi natura a Mamei Pamînt, fara ca sa trebuiasca sa fie produse artificial în laboratoare, cu urmatoarea distrugere a capacitatii regenerative naturale a organismelor voastre biologice, atît la nivel genetic, cît si celular.
Si în ultimul rînd, voi comenta avansul vostru, explicit spiritual. Constiinta Suprema a lui Dumnezeu, a facut sa se întruchipeze suflete de la alte strafunduri ale Universului, si uneori de la planurile superioare de constiinta, pentru ca sa ajute la trezirea a milioane de constiinte întruchipate, pentru a provoca aceasta trezire colectiva, si pentru a initia schimbarea în aceasta Noua Umanitate, care va substitui vechea umanitate bolnava si masacrata de atîtea si atîtea nedreptati sociale.
Noua paradigma este servita, si toate aceste avansuri stiintifice si tehnologice, vor da loc la dezvoltarea voastra, atît sociala cît si interna.
Si asa este, pentru ca excelsa Constiinta a lui Dumnezeu, asa a determinat-o.
Sursa: Maestrul El Morya
Canal: Kris Won


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE