Followers

Labels

Wednesday, May 4, 2016

John Smallman în Romîna -- Iisus: Atunci cînd "problemele" se cern deasupra ... bucurati-va!



Iisus: Atunci cînd "problemele" se cern deasupra ... bucurati-va!
19 Aprilie, 2016
Cum se apropie momentul de trezire al omenirii, multi experimenteaza cu reaparitia de emotii neasteptate de mare intensitate în constiinta lor - amintirea si experimentarea din nou, de traume uitate de mult timp, sau îngropate adînc  - "lucruri" care ati crezut ca se terminasera, si pe care le închiseseti, si despre care ati crezut ca fuseseti vindecati. Ranile din copilarie si suferinta, sunt adesea îngropate foarte adînc, pentru a permite copilului sa supravietuiasca si sa creasca, însa la o vîrsta înaintata vin la suprafata ca sa fie vindecate, si a le retrai poate fi foarte dureros, si surprinzator de intens.
Daca nu le înfruntati atunci cînd se prezinta, durerea se intensifica. A le aborda si elibera, face parte din procesul de trezire al omenirii, pentru ca vã veti trezi în Iubire; Realitatea, Sursa, unde tot ceea ce nu este în concordanta cu acea stare minunata, starea voastra naturala, trebuie sa fie lasat în urma, aruncat sau dizolvat, înainte ca sa va treziti, deoarece irealul nu poate intra în Realitate.

Cînd mergeti în interior, în altarul vostru sfînt al Iubirii divine - unde niciunul nu este singur - vorbiti cu Dumnezeu despre suferinta voastra si cereti ajutor pentru ca sa o lasati sa plece, si sa vã predati Lui. El este masculin si feminin, în echilibru perfect armonic, si vã va îmbratisa si alina inimile voastre agitate, permitînd acelor traume vechi si dureroase, sa se dizolve în neant, de unde pareau ca veneau. Amintiti-va, exista numai Acum. nimic nu ramîne din trecut, care este ireal,  si nimic nu ramîne în asteptare, cum viitorul se apropie, pentru ca înca acest lucru este ireal. Voi sunteti, si voi sunteti întotdeauna, copiii iubiti si liberi ai lui Dumnezeu, care acum locuiesc în prezenta Lui, în pace si bucurie absoluta. Ceea ce, noi ca fiinte umane, experimentasem ceva diferit de Iubire, este ireal si nu poate sa dureze.
Faceti vizite zilnice la sanctuarul sacru în care locuieste Iubirea - în mod permanent - deschideti-va inimile voastre, si permiteti-va sa fiti îmbratisati. Tot ceea ce trebuie sa faceti si sa permiteti, este sã vã predati Lui, si apoi sa va dati seama ca sunteti una cu El, si ca de fapt nu exista nici o separare. Facînd acest lucru, permiteti ca toate acele traume, suferinte sau confuzii emotionale, îngropate sau negate, cu care cu totii sunteti marcati, sa apara în constiinta voastra, si atunci, daca nu interactionati cu acestea, încercînd sa va reamintiti tot ceea ce sa întîmplat, în acel caz specific, sau sa încercati sa îl întelegeti, se va dizolva. Probabil ca nu va fi vindecat instantaneu, pentru ca este ca durerea, trebuie sa curga prin, si pentru ca traiti ca fiinte umane în timp, este nevoie de timp si o veti simti, probabil foarte intens, asa ca sa aveti la îndemîna batistutele. (John, a facut un saculet în decursul ultimelor luni.)
Atunci cînd fluxul se opreste si va veti simti relaxati, probabil destul de obositi, si în pace ... pîna data viitoare! Dar, va ajunge la capat, si cu cît mai multa bunavoita o veti consimti, cu atît mai repede va trece. Barbatii probabil, au mai mult decît o problema cu acest lucru decît femeile, pentru ca au fost educati în cea mai mare parte ca sa fie duri. (Zicala: Un barbat nu plînge) Si fiind duri, înseamna ca nu pot arata emotii, apoi, sa blocheze emotiile lor (chiar daca furia este adesea vazuta ca dura, si astfel este acceptabila!), este vazut ca ceva normal, în asa fel ca atunci cînd apar tristi sau cu vreo suferinta de vreun tip, ceea ce duce la plîns, este aproape automat sa le opreasca. Asa ca, pentru barbati, probabil vor trebui sa-si gaseasca vreun loc sigur, undeva unde stiu ca nu vor fi vazuti sau deranjati, si deci, în conditii de siguranta de jena de a fi vazuti nu numai patrunsi de sentimente intense, însa de a plînge cu hohote din inima! Nu este putin barbatesc sa faci acest lucru, acesta este doar un stereotip masculin nefericit, care este nevoie sa fie pus la deoparte.
A lasa la o parte toate aceste traume emotionale, îngropate si dureroase, este o parte absolut esentiala a procesului de trezire al vostru si al umanitatii. Cu toate acestea, daca ati facut deja o multime de munca asupra voastra proprii, ceea ce se verifica, poate fi înca rezultatul alegerii voastre întelepte si iubitoare, de a contribui la eliberarea colectiva de eoane de traume, care sunt rezultatul unor jocuri dureroase în care ati fost cu totii implicati, atunci cînd experienta de separare a început.
Atunci cînd "problemele" se cern deasupra ... bucurati-va! Înseamna ca ati luat hotarîrea sa eliberati tot ceea ce va oprea sa vã deschideti Iubirii, adevarata voastra natura si vesnica. Acest lucru va fi socant, emotiile îngropate revelate sunt întotdeauna socante, însa permitîndu-le sa curga, vã vor duce catre un loc unde pacea interioara vã va înconjura. Acel loc de pace interioara nu va este negat atunci cînd refuzati sau îngropati sentimentele voastre, pentrunca acea rezistenta intensa cu care ati trait, închide accesul la bratele reconfortante ale Iubirii. Iubirea, da, se simte! O stiti, pentru ca toti, la un moment dat ati experimentat Iubirea oferita si ati acceptat-o, chiar daca numai pentru o perioada scurta de timp, chiar daca nu a fost probabil, asa cum ati interpretat-o.
Este Iubirea tot ceea ce pastreaza cautarea unui sens, si a fost întotdeauna, însa jocurile de supravietuire pe care le-ati jucat timp de eoane, au cerut sa se construiasca aparari împotriva attacurilor si tradarilor, si aceste aparari au închis afara chiar Iubirea. Iubirea, este întotdeauna vulnerabila, neajutorata, si surprinzator de puternica si tare. Atunci cînd va deschideti la Iubire, nu mai sunt necesare aparari de nici un tip. Permitînd durerii si suferintei traumelor trecute sa reapara în constiinta voastra, si sa scape prin voi, spalã si duce departe acele nevoi teribile, lasîndu-va liberi sa va impregnati pe deplin cu Sursa, de la care nu ati mai fost separati, nici macar pentru un moment.
Mergeti în interiorul vostru si descoperiti comorile care au fost înmagazinate  de-a lungul eonilor. Fiecare gînd, cuvînt sau actiune iubitoare cu care ati fost implicati, indiferent de cît de aparent nesemnificativ ar putea parea, a contribuit sa creeze o camera cu comori, pe care le veti descoperi încîntati de uimire, atunci cînd vã veti trezi la constiinta deplina de cine sunteti cu adevarat.
Înlaturati-va mastile, sinele fals care este prezentat lumii, deschideti-va inimile voastre vulnerabilitatii, si bucurati-va de libertatea pe care o experimentati. Atunci cînd o veti face, veti descoperi pe altii, la fel fara mastile lor, care va corespund, si relatii reale, relatii sacre, vor fi stabilite acolo unde anterior credeati ca era imposibil. Voi sunteti cu totii fiinte de Lumina, de Iubire, si atunci cînd va scoateti masca si aruncati departe acest sine fals, si oferiti Iubire altora, în loc sa observati precauti ca si cum ati controla siguranta situatiei, raspunsurile pe care le veti suscita, vã vor încînta si vã vor uimi.
Voi sunteti iubire, si de asemenea toti ceilalti sunt, si prin urmare, interactionati numai prin iubire, si va bucurati în aceasta minune care o aduce. Acesta este timpul în care ati avut o durere distrugatoare, apoi, va deschideti inima si va impregnati pe deplin cu bucuria care va asteapta.
Fratele vostru iubitor, Iisus.
Canalizat de John Smallman.


Translator: Star Child.

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE