Followers

Labels

Saturday, July 30, 2016

Romîna -- CONVOCARE SPECIALA LUCRATORILOR LUMINIICONVOCARE SPECIALA LUCRATORILOR LUMINII
Mesaj de Emmanuel Dagher
11 Julie  2016

Aceasta este o convocare tuturor Lucratorilor Luminii, Aratatori ai Drumului, Senzitivilor si Gardienilor Pacii.

Acum, mai mult ca niciodata, dumneavoastra sunteti solicitati sa depasiti iluzia fricii, si sa întelegeti ceea ce se petrece cu adevarat în constiinta colectiva.

La ora actuala exista un mare impuls pentru ca persoanele sa se concentreze în separare si la continuarea constiintei de victima, creat de catre mijloacele de comunicatie, împreuna cu vechile structuri care doresc sa se mentina în control. Aceasta este o forma de distractie pentru a împiedica trezirea întregii Omeniri catre potentialul sau major, unde locuieste pacea, bunatatea, iubirea, abundenta, libertatea si respectul fata de toate tipurile de viata.

Cel mai intersant este ca, noi stiam cu totii ca acest lucru avea sa se întîmple. Atunci cînd haosul se instaleaza, ca în acest moment, creaza o clima favorabila pentru ca mari înaintari sa aiba loc. Cînd alegem sa ramînem tari în iubire, aceste avansuri sunt foarte rapide.

Iubirea nu este slaba, imaginara sau debila. Iubirea, este energia cea mai tare si puternica a Universului care se conecteaza cu toate lucrurile vii. Iubirea, întotdeauna aude, hraneste, respecta si simte compasiune fata de Toata Viata, chiar atunci cînd “mintea” vrea sa creeze iluzia separarii.

Astfel fiind, dragi Lucratori ai Luminii, Aratatori ai Drumului, Senzitivi si Gardieni ai Pacii … acesta este momentul pentru ca sa vedeti adevarul a ceea ce  se petrece în adevar, acum, în loc sa intrati în istoriile bazate pe frica, care plutesc împrejurul lumii. Adevarul este ca, noi suntem O(UNA) familie, indiferent de rasa, sex sau oricare alt titlu creat de catre minte.

SUFLETUL vostru nu este legat de nici una dintre aceste etichete. Acestea sunt numai sabloane cu care mintea sa identificat pentru a crea o senzatie de stabilitate si de structura pentru sine însasi. Cum ar fi lumea, atunci cînd cu totii si-ar aminti natura sa sfînta si eterna?

 Dumneavoastra aveti puterea de a defini momentul puternic pentru ca aceasta zi sa soseasca rapid, optînd întotdeauna de a fi dispusi sa recunoasteti divinitatea în interiorul dvs., si în toate fiintele.

Aceasta este Convocarea Dvs.
Suntem cu TOTII împreuna în asta.
EmmanuelTranslator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE