Followers

Labels

Sunday, December 18, 2016

ROMINA - ARTA DE A SARI LINIILE TIMPULUI – HATORII






Arta de a sari liniie timpului – HATORII

Legatura : Arta de a sari liniile timpului
©Tom Kenyon
Origine: În a 5ª dimensiune.
Cu toate ca poate parea paradoxal pentru cîtiva, linia voastra de timp, viata voastra, este doar una dintre multele posibilitati simultane. Si de fapt, este dreptul vostru de nastere, sa alterati linia timpului si potentialele vietii voastre.
Cultura voastra din diferite motive, v-a hipnotizat pentru ca sa credeti ca sunteti limitati la o singura linie de timp. În acest mesaj, vom trata sa explicam întelegerea noastra asupra liniilor de timp, si cum puteti sa le schimbati.

Întotdeauna cînd exista o marire a evenimentelor catastrofice, exista o convergenta de multiple linii de timp. Datorita faptului ca planeta voastra a intrat într-un Nod Haotic, si experimenteaza de fiecare data, din ce în ce mai mult o marire a nivelelor de haos, de asemenea exista o marire a ceea ce numim nodurile de timp.
Nodurile de timp au loc atunci cînd doua sau mai multe linii de timp converg. Ca rezultat al  vecinatatii lor, efectele de oscilare au loc uneori, atunci cînd o linie de timp atinge pe alta, sau sunt percepute psihic de cei care se gasesc într-o linie de timp apropiata. Liniile de timp puternice, de asemenea pot afecta literalmente, posibilitatile sau realitatile altor linii de timp în interiorul unui nod de timp. Cu alte cuvinte, efecte creative si noi, se petrec frecvent în interiorul liniilor de timp atunci cînd acestea intra într-un nod de timp, (vecinatate cu alte linii de timp).
Acestea, sunt salturi evolutive care poseda extraordinare posibilitati de a accelera evolutia, daca dvs, întelegeti cum sa le folositi. Ca rezultat al naturii volatile a evenimentelor de pe planeta voastra, exista diferite noduri de timp care apar. Cum este vorba de un subiect complex, îl vom împarti în segmente minore, deoarece credem ca aceasta informatie are o semnificatie vitala, pentru cei care sunt implicati în procesul de înaltare, si de asemenea, pentru valoarea lor de supravietuire. În primul rînd, ne îndreptam catre cadrul major, si dupa aceea catre strategiile individuale, pe care le vom sugera.
Planul de baza
Planeta voastra se gaseste la marginea unei transformari totale. Forma acestei transformari, are multiple posibilitati, si esti dta, colectivul, care va afecta aceste rezultate, într-o mai mare, sau mai mica masura.
Unele dintre aceste rezultate, dintre aceste posibilitati, îndeplinesc profetiile de distrugere si purificare planetara. Alte linii de timp, alte expresii, duc la un rezultat diferit. O schimbare brusca, neasteptata, în constiinta umana, ar putea pune în genunchi pe controlatorii care au afectat destinul vostru atît de negativ, timp de milenii. Si exista sute de alte posibile linii de timp între aceste doua polaritati. Însa anumite interese în societatea voastra, doresc ca dvs, sa ramîneti hipnotizati, sau vor sa continuati în iluzia ca sunteti limitati la o singura linie de timp, o experienta de viata, asa cum ei o numesc.
Însa în interiorul dvs, aveti capacitatea de a schimba liniile de timp si realitatile, în ultimul moment al oricarui eveniment, fie el personal sau colectiv. Noi, nu spunem acest lucru pentru a fi ''pozitivi''. O spunem ca un fapt în relatie cu potentialul vostru evolutiv. Daca îl atingeti sau nu, colectiv, acest potential, ramîne înca de vazut, însa drumul unui initiat este acela de a continua deasupra potentialului sau major, independent de ceea ce se poate petrece în jurul lui sau al ei. Astfel fiind, vom discuta în acest mesaj, ceea ce puteti sa faceti, si cum sa o faceti.
Din perspectiva noastra, destinul vostru colectiv, este suma alegerilor individuale, pe care dvs, le faceti ca persoane. Acesta este combinat cu fortele evolutive si terestre care se gasesc cu mult mai departe de posibilitatile voastre, si de ceea ce colegii vostri oameni pot controla. Aceasta uniune de forte, implica de asemenea parametrii cosmici de energie si intentionalitate ale zonelor Cosmosului, dincolo de Sistemul vostru Solar local, deoarece dvs, sunteti o parte a unei matrite cosmice complexe, care este Universul vostru.
Folosind o metafora, am putea spune ca dvs, ca Umanitate/Omenire, va aflati pe o mare corabie oceanica. Însa multi dintre dvs, sunt adormiti, exista cineva la comanda acestei corabii, care nu ar trebui sa se afle acolo. Din multe motive istorice si trans-istorice, asupra carora nu vom intra în detalii, diferite fiinte au comandat corabia voastra.
Însa, ah! cum mareele oscileaza. Din ce în ce mai multi dintre voi se trezesc, si cu toate ca unii sunt înca pe jumatate adormiti, se clatina pe punte în timp ce observa furtuna din lumea lor, petrecîndu-se în fata lor. Controlatorii, stiu ca multi dintre dvs, va treziti, mult mai mult decît le-ar place, pentru neplacerea lor.
Este de fapt, un timp foarte interesant de a fi viu!
Situatia ecologica actuala în Golf, este un exemplu a multiplelor linii de timp. În ciuda marelui efort al mijloacelor de comunicatie conventionale de a ignora situatia, multi simt ca situatia este preocupanta si de fapt, exista complicatii în regiunea Golfului, care se gasesc dedesubtul suprafetei, atît din punct de vedere literal, cît si figurativ.
În mesajul nostru anterior, am abordat diferite linii de timp posibile pentru acest eveniment. Care dintre aceste linii posibile, va fi aceea care se va petrece în realitatea voastra de 3D, nu este scrisa în piatra sau pe nisip, este un eveniment cu rezultat variabil. În acest mesaj dorim sa discutam cu dvs , cum puteti sa sariti o linie de timp spre un destin diferit, într-un moment de alertã (intuitie). Acesta, de asemenea, pote fi avansat pentru civilizatia voastra - faptul de a sari de asemenea liniile de timp, însa este o tema pentru un alt moment.
Deocamdata, dorim sa ne îndreptam atentia spre dvs, fiinta omeneasca individuala, si în ce mod puteti sa sariti o linie de timp distrugatoare, cu un rezultat pe care dvs, nu îl doriti, catre ceva mai binevoitor, agradabil si plin de potential evolutiv.
Pentru informatia dvs, exista deja tehnologii pentru a sari liniile de timp, însa informatia noastra aici, este despre folosirea constiintei umane/omenesti, si în ce mod puteti sa sariti liniile de timp, cu ajutorul puterii propriei constiinte si al intentiei voastre. Pentru acest lucru, dvs, posedati deja una dintre cele mai mari comori înnascute, vointa voastra suverana, (de a alege), si capacitatea voastra  de a simti. Aceste doua atribute, atunci cînd sunt combinate în mod adecvat, vor permite ca dvs, sa sariti liniile de timp pe care le doriti, ca co-creatori ai realitatii voastre, în loc sa va gînditi ca sunteti niste simpli pioni pe o tabla de sah.
Principiul Fundamental
Principiul fuundamental pentru a sari liniile de timp, învaluie coordenarea unor domenii semnificative de intentionalitate.
1 - Dta, identifici linia de timp catre care doresti sa te deplasezi.
2 - Îti schimbi starea vibratorie pentru ca sa coincizi cu linia de timp aleasa.
3 - Ramîi în starea vibratorie, pentru ca aceasta sa nu oscileze.
4 - Iei atitudini care sa fie în armonie cu noua linie de timp.
5 - Perseverezi.
În aceasta a 5ª etapa, dta, trebuie sa-ti mentii starea vibratorie a noii linii de timp pe care ai ales-o, luînd atitudini coerente cu ea, si perseverînd în ciuda oricarei informatii sensoriale în contra.
Aceasta ultima faza a perseverentei, este importanta, pentru ca linia voastra de timp actuala, este o acumulare a credintelor si intentiilor voastre. Depinzînd de forta acestor credinte, dta, vei putea sa folosesti o mare cantitate de energie, cu scopul de a depasi sablonul vietii dtale.
Informatiile pe care le împartasim, pot fi utilizate pentru a aborda orice linie de timp sau posibilitate în viata voastra, chiar într-o situatie comuna. În acest mesaj cu toate acestea, vom aborda aceasta metodologie pentru a sari liniile de timp, în ceea ce se refera la procesul de înaltare/ascensiune, si cum dvs, va puteti misca/deplasa catre diferitele linii de timp ale colectivului din care în prezent faceti parte.
Pentru unii, acest lucru este o ideie revolutionara. Însa pentru noi, este pur si simplu un adevar referitor la natura voastra. Voi sunteti zeite si zei creatori, si aceasta informatie pe care o împartasim este pur si simplu dreptul vostru de nastere. Noi vi-l oferim în acest moment cu anticipare, sperînd ca multi dintre voi sa reuseasca sa sara liniile de timp, si sa încline chila navei în care se gasesc, ducînd-o catre ape sigure si prospere.
Ajunge de metafore! -  sa mergem acum la elementele bazice a modului în care voi sariti liniile de timp.
Ascensiunea/Înaltarea
Procesul de ascensiune din perspectiva noastra, învaluie energizarea celui de-al doilea corp al vostru, al vostru KA (chacrele), si ridicarea vibratiei voastre, pentru ca el sa emita mai multa lumina, devenind SAHU (corpul de lumina), corpul de energie imortal. Exista multe moduri de a ridica vibratia unui KA. Majoritatea traditiilor spirituale îsi au propriile lor metode pentru a ridica vibratia, din nefericire, multe dintre ele sunt pline de dogme, tabu si sabloane, prin interferenta de gînduri situate de catre cei care nu doresc libertatea voastra, însa care profita cu închisoarea voastra.
 Si da, este trist de spus ca unele din  traditiile voastre spirituale, în special religiile voastre, sunt capcane insidioase, si daca cineva vrea sa-si faca asensiunea sa, trebuie sa separe adevarul de falsitatea pe care ei o propovaduiesc. Numai dta poti realiza aceasta sarcina, deoarece ea este una din capacitatile pe care trebuie sa le stapînesti. Aceasta este o linie în nisipul propriei constiinte, pentru cei care au ales sa faca ascensiunea. A deveni maestrii, în identificarea adevarului, si nu doar îndepartîndu-se de falsitatea realitatii. Acestia nu sunt sclavii dogmelor si credintelor. Ei nu se apleaca în fata nimanui, în afara de propria divinitate.
Din punct de vedere energetic, procesul de ascensiune începe atunci cînd forta lor vitala numita de vechii egipteni, Sekhem, îsi începe escalada sa, pîna la Djed (chakra coronara), sau calea sacra a chakrelor. Aceasta este ascensiunea în forma sa cea mai simpla. Este expansiunea constiintei, si a trezirii. Pe masura ce forta voastra vitala, intra în centrele voastre  cerebrale superioare, si pe masura ce corpul vostru KA devine energizat, dta intri într-o alta faza a ascensiunii. În aceasta faza, dta începi sa-ti metabolizezi propria lumina. Prin lumina, noi ne referim la lumina spirituala, o lumina care exista în împaratiile spirituale. Aceasta lumina, alimenteaza corpul KA, si îi mareste vibratia. Atunci cînd corpul KA atinge o anumita amplitudine, sau forta de vibratie fara sa ezite, se inflameaza cu un tip de foc eteric, transformîndu-se în SAHU, sau corpul de energie imortala. Acest lucru poate fi vazut ca unul dintre stagiile finale ale acestei  forme particulare de ascensiune. Însa ceea ce dorim sa lasam destul de clar, este faptul ca orice miscare catre sus în constiinta, si miscarea fortei de viata pîna la Djed, independent de metoda folosita, este parte din procesul de ascensiune.
Articol relationat: Activarea lui Kundalini
Dorim acum sa discutam cîteva concepte bazice si strategii de antrenare, care vor furniza o metoda pentru a sari liniile de timp. Ne vom îndrepta atentia asupra modului în care dta poti sa creezi o noua realitate pentru dta însati, în mijlocul a ceea ce pare a fi o mare dificultate. Este cel mai important; vom explora o oportunitate evolutiva semnificativa care exista în interiorul nodului sau de timp actual.
Una dintre  primele sarcini pe care trebuie sa le înfrunti, daca doresti sa sari catre o linie de timp diferita, este transcendenta fricii. La cea mai mare parte a fiintelor omenesti le este frica de necunoscut, însa exista un element mult mai insidios învaluit aici. Controlatorii, cei care doresc sa continuie sa controleze destinul vostru, si sa beneficieze cu el, sunt maestrii în proiectarea fricii, si folosesc vaste recursuri de control mental si hipnoza, cu ajutorul midiei conventionale, pentru a convinge masele ca exista multe lucruri pentru a se teme. Si cu toate ca exista cîteva motive pentru frica, adevarul cel mai înalt nu este dezvaluit, adica, ca ei sunt cei care sunt creatorii acestei frici.
Adevarul cel mai înalt, asa cum îl vedem, este capacitatea voastra de a schimba realitatea, abilitatea vostra înnascuta de a folosi comorile vointei vostre suverane, si capacitatea voastra de a simti, ca un mod de a navega catre noi linii de timp. Vom fi mai specifici aici.
Asa cum am mentionat anterior, tipul de ascensiune despre care vorbim, începe cu o simpla miscare a fortei voarte de viata pîna la djed, prin coloana vertebrala catre centrele voastre superioare, în creier. Pe masura ce asta se petrece, rotile de energie în interiorul corpului tau KA,  numite chakre, se activeaza în noi moduri. Asta deschide noi ferestre de posibilitati, noi perspective, noi forme de inspiratie si creativitate înfloresc. Însa daca constiinta este blocata de frica, ea ramîne prizoniera centrelor de energie inferioare (primele trei chakre), care directioneaza catre supravietuire, sex si putere.
Din diferite motive istorice si trans-istorice, asa cum am amintit anterior, a existat si continua sa existe un plan întunecat pentru a mentine omenirea prinsa/prizoniera în centrele de energie inferioare, pentru a perpetua frica ca un mod de a controla destinul vostru, Astfel, pentru orice maestru care alege calea ascensiunii, unul din primele obstacole, este acela de a depasi valea fricii, formele de gîndire proiectate de cultura unei persoane. Dta, trebuie atunci sa treci prin portalele de limitare care te limiteaza, pentru ca sa recunosti minciunile care au fost perpetuate de religiile voastre, considerate “sfinte”.
Dar sa spunem ca dta esti curajos, si ai curajul sa începi o asemenea trecere, si sa spunem de exemplu, ca linia de timp în care dta doresti sa traiesti, este de bunavoita, bunatate si iubire. Aici este cum dta vei face schimbarea, amintindu-ti ca acelasi principiu se aplica oricarei linii de timp, pe care dta doresti sa o creezi pentru dta însuti.
Prepararea si Antrenamentul
Primul pas este acel de a identifica linia de timp pe care dta doresti sa o creezi, ceea ce doresti sa traiesti. În acest caz, este o linie de timp de bunatate si iubire. Al doilea pas, este de a trece catre starea vibrationala care corespunde liniei de timp. În acest caz, este starea de sentiment de bunatate si iubire, si în acest fel dta însuti vei locui în aceasta stare atît timp cît vei fi capabil. Cu asta dorim sa spunem ca dta trebuie sa exprimi bunatate si iubire pentru altii si pentru dta însuti.
Al treilea pas, este de a ramîne în acest sentiment de domeniu vibratoriu, pentru ca el sa nu oscileze. Acesta este un aspect important pentru a sari liniile de timp, deoarece vechea stare vibrationala are viata proprie. Numai pentru ca dta ai ales sa creezi o noua linie de timp, si ai intrat într-o stare vibrationala corespunzatoare cu noua linie de timp, nu este o garantie ca aceasta linie de timp se va manifesta. Dta trebuie sa ramîi cu vibratia corespunzatoare în dominiul ei, pentru ca asta este ceea ce sustine accesul dtale la noua linie de timp.
Primele doua etape cuprind vointa ta suverana. Dta alegi o linie de timp pe care doresti sa o experimentezi. Dta legi o stare vibrationala care corespunde acestei noi linii de timp. Si în al treilea pas, cînd ramîi în starea vibratorie, dta îti folosesti a doua ta comoara înnascuta: capacitatea ta de a simti.
Simtind starea vibratorie în care doresti sa stai, dta o amplifici. Dta o întaresti. Si daca vei include de asemenea, o stare emotionala coerenta, ca : aprecierea, sau recunostinta pentru noua realitate vibrationala, dta vei accelera nasterea dtale.
Acest simplu act de apreciere, sau de a simti recunostinta pentru noua linie de timp, catalizeaza realitatea ta în moduri care surprind mintea ta. Asa este, cum cele doua comori înnascute ale tale, sunt unite în acesti trei pasi. Pasul urmator are nevoie de vointa ta suverana din nou. Dta trrebuie sa perseverezi în a mentine viziunea noii linii de timp, si starea vibratorie, independent de ceea ce simturile dtale spun. Aceasta este trecerea unde multi pierd.
Manifestarea unei noi linii de timp în realitatea ta de a 3ª dimensiune, cere o energie aditionala. Daca dta persisti sa mentii viziunea noii linii de timp cu dominiul vibrational (sau sentimentul ei), împreuna cu recunostinta pentru ca ea exista deja, dta vei genera aceasta energie aditionala.
Sarcina aici este sa fii fidel viziunii tale, ramînînd atent la ceea ce realitatea actuala îti arata. Nu este vorba sa te prefaci. Este vorba de a înfrunta realitatea asa cum ea ti se prezinta, în timp ce în simultan mentii o viziune superioara. Cu alte cuvinte, dta ai de a face cu realitatea vietii dtale, în timp ce în simultan mentii viziunea unei vieti diferite. Aceasta este arta.
Folosind exemplul nostru, daca dta doresti sa creezi o viata cu mai multa bunatate si iubire, dta te misti catre aceasta stare vibratorie, exprimînd bunatate si iubire fata de altii. Daca dta vei fi capabil sa simti recunostinta pentru aceasta stare vibratorie, vei accelera crearea noii linii de timp.
În realitate într-un anumit momen,t dta vei recunoaste ca nu toti sunt capabili sa exprime bunatate si iubire, nici sa le primeasca. Viziunea dtale, va fi atunci rafinata de realitatile vietii, si aceasta maturare a constiintei dtale, se va petrece în mod natural, în timp ce dta te ocupi cu realitatile liniei dtale de timp actuale, împreuna cu aparitia noii linii dtale de timp.
Rezultatul acestui mod de a proceda, este ca dta vei deveni un maestru de bunatate si iubire, si un maestru care se ocupa cu cei care nu reusesc sa exprime asemenea stari vibrationale. În cele din urma, dta vei experimenta o viata de bunatate si iubire, unde mai multe persoane exprima aceasta calitate pentru dta, si dta pentru ele.
În acest mod dta semeni o noua linie de timp, si o noua realitate pentru dta însuti.
Sa ne întoarcem acum la linia de timp colectiva.
Asa cum am spus anterior, nodurile de timp sunt puncte de uniune unde diferite linii de timp converg, si unde dta poti sa sari de la unul la altul, daca dta întelegi cum este facut. Am terminat de a explica principiul bazic, care se aplica liniilor de timp individuale. Acum vom explica, cum dta poti sari catre o linie de timp diferita de aceea a oricarui colectiv. Oricît de paradoxal ar putea parea, este perfect posibil sa traiesti într-o linie  de timp separata, cu o experienta de viata diferita de cei din jurul tau.
Sa spunem într-un alt mod. Este posibil sa se traiasca în rai, în timp ce altii traiesc în furtuna. În nivelele mai adînci ale constiintei, este pur si simplu o chestiune de alegere. Recunoastem ca dta ai fost si continui sa fii manipulat de forte întunecate, care doresc sa te mentina prins în frica. Însa alegerea noastra în aceasta comunicare, este de a va furniza cheile pentru a iesi din aceasta închisoare, nu ca sa continuati sa creati si sa traiti în istoriile acestor forte, sau a identitatilor implicate. Deoarece, în realitate, adevaratii controlori nu sunt vazuti de dta. Ei sunt maestrii marionetelor.
Articol relationat: Extraterestrii rauvoitori Controleaza Planeta
Pe masura ce evenimentele haotice se intensifica, dta vei avea multe ocazii pentru a sari linii de timp. Sugestiunea noastra, este sa va amintiti pasii pe care i-am discutat anterior. Dta, cu aceasta metoda poti sa conduci o experienta. Alege ceva care ai dori sa se întîmple, ca o realitate în viata ta, si foloseste pasii pe care i-am explicat, foloseste-ti puterea ta pentru a crea.
Supravietuirea Fizica si Spirituala
Motivul nostru esential pentru a transmite acest mesaj, implica ceva de o consecinta majora decît a crea dorinte personale. Acest “ceva” literalmente, are de vazut cu supravietuirea ta, atît fizica cît si spirituala.
Unele persoane le numesc de “predictii”. Fara a sti cum, dta dintr-o data stii ce sa faci într-o situatie. Este în acest mod ca intuitia functioneaza. În aceste momente de intuitie, dta te afli într-un punct de încrucisare, un nod al timpului, unde dta poti sa sari catre o linie de timp diferita, cu un rezultat diferit. Aceasta crestere a receptivitatii intuitive, este una din caracteristicile de ascensiune personala, sau o miscare catre înaltime, a constiintei. O intuitie mai dezvoltata are beneficii clare de supravietuire fizica.
Un moment mai înainte, am spus ceva care poate fi paradoxal pentru unii indivizi. Am spus ca abilitatea de a sari linii de timp detinea beneficii de supravietuire fizica si spirituala. Ceea ce dorim sa spunem, este ca, capacitatea de a sari o linie de timp spre un rezultat diferit, poate rezulta în supravietuire fizica în anumite situatii. Prin supravietuire spirituala, dorim sa spunem ca exista amenintari fata de trezirea voastra spirituala. Daca dta pierzi controlul propriului tau adevar, daca dta pierzi cele doua comori înnascute pe care le ai, vointa ta suverana si capacitatea de a simti, atunci dta te gasesti în pericol spiritual. Sa nu pierzi din vedere aceste comori. Pe masura ce evenimentele haotice sunt în crestere, si ele vor trebuie sa creasca, deoarece acest lucru face parte din nasterea unei noi lumi, controlatorii îsi vor mari eforturile. Sa suspectezi de controlul mintii, si a oricarei forme de gîndire care limiteaza vointa ta suverana, si capacitatea ta de a simti, independent de originile ei, chiar daca vine de la una din religiile dtale “sfinte”.
Orice forma de gîndire, indiferent ca este sau nu îmbracata cu un vesmînt sacru, sau poate parea a fi politic corect, daca limiteaza vointa ta suverana pentru a alege sau capacitatea ta de a simti, trebuie sa fie evitata. Aceasta este o necesitate vitala pentru acei dintre voi care doresc sa supravietuiasca intacti spiritual la acesta trecere.
Convergenta Liniilor de Timp, si Alterarea Probabilitatilor
Tot ceea ce am spus pîna la acest punct, este planul de baza, si  sugestiile pentru antrenamentul propriei dtale constiinte, pentru a sari liniile de timp.
Însa acum sa ne întoarcem atentia catre motivul principal al acesti comunicari, care sunt doua linii de timp extrem de semnificative, care exista independent de creatia ta. Ele sunt de o ordine diferita de existenta. Ele nu sunt create de alegerea ta personala. Si ele exista în opozitie diametrala una alteia.
Dta existi, asa cum am spus în nenumarate ocazii, în multiple linii de timp si probabilitati în simultan. Una din liniile de timp pe care dta si omenirea le traiti în acest moment, este îndeplinirea de profetii de nefericire, si de distrugere planetara. Aceasta este o linie de timp foarte reala. Însa aceasta, este doar o linie de timp posibila. Dta te gasesti  într-un punct de convergenta, un nod de timp, unde este posibil sa iesi din posibilitatile de judecata finala, catre un nou tip de Pamînt, si o noua ordine de existenta.
Aceasta linie de timp, pe care o numim noul Pamînt, este o dimensiune foarte diferita de experienta realitatii tale actuale. În aceasta linie de timp, Pamîntul, este cinstit profund, si mentinut în recunostinta de majoritatea omenirii, care întelege si apreciaza adevarul ca toata viata este inter-legata. Pe el, Pamîntul nu este devastat si explorat în favoarea beneficiilor, în detrimentul propriei sale ecosisteme. Tehnologiile au fost transformate prin înaltarea constiintei omenesti. Nu exista tehnologii care ameninta viata si mintea, si care dauneaza viata ca în linia ta de timp actuala. Razboaiele sunt un lucru al trecutului. Controlatorii, care au exercitat forte negative asupra destinului tau, prin manipularea prin religie, guvern, economie si probleme internationale, au renuntat la putere. Viata în sine, este considerata sfînta, si o noua întelegere a sacralitatii materiei este urmata de omenire. Nu exista razboi între Cer si Pamînt, în aceasta noua linie de timp.
Exista înca un lucru pe care dorim sa-l spunem, asupra acestei linii de timp a noului Pamînt. Este un atribut pe care noi în particular îl apreciem. În aceasta noua linie de timp, vãlurile între lumi sunt fine si exista o interactiune majora între fiintele omenesti si fiintele intergalactice, asa cum noi proprii si dta ai putea numi de lumi device si spirituale.
Sunt mai multe lucruri pe care le-am putea spune despre aceasta linie de timp, însa dta ai înteles semnificatia, speram ca diferenta între aceasta linie de timp si cealalta, care în ultima instanta duce la nefericire si distrugere, sa te încurajeze sa alegi linia de timp binevoitoare.
Trebuie sa spunem ca nu este intentia nnoastra sa te influentam, deoarece credem în ne-interventie. Nu vom interferi cu liberul vostru arbitru, alegerea este întotdeauna a ta. Cu toate acestea, suntem liberi pentru ca sa va indicam ceea ce vedem.
În Egiptul antic, exista o zeita numita Maat, care avea un set de solzi, si atunci cînd un initiat murea, inima sa trebuia sa fie pusa deasupra solzilor, si o pana era pusa în cealalta parte. Daca inima era tot atît de usoara ca si pana, initiatul intra în lumile ceresti, însemnînd ca a atins starile superioare de constiinta. Însa daca inima era plina de negativitate, frica, remuscare si tristete, initiatul trebuia sa se reîntoarca la lumile inferioare.
Într-o forma foarte reala, omenirea se gaseste în punctul sau de întîlnire cu Maat. Fiecare persoana care crede în linia de timp a condamnarii, distrugerii si a grozaviei, va trai realitatea sa. Toata lumea care ajuta la manifestarea liniei de timp a noului Pamînt, va trai realitatea sa binevoitoare.   
Dta nu esti neputincios în aceasta situatie. Dta ai puterea înnascuta pentru a crea o schimbare radicala pentru dta însuti si pentru planeta, în special pentru umanitate.  Daca  simti  o rezonanta cu aceasta linie de timp a noului Pamînt, si optezi  pentru a trai în acest mod nou de a trai, dta vei adauga greutata ta pentru a înclina nava catre aceasta realitate, si astfel spunînd, ajutînd la înclinarea balantei.
Dorim sa spunem ceva care am spus anterior, deoarece este de importanta vitala.  Este posibil sa traiesti în cer, în timp ce, cei din jurul tau traiesc în furtuna. Asta putin are de vazut cu localizarea ta în timp si spatiu, însa are de vazut, cu starea ta vibrationala.
Daca dta simti adevarul a ceea ce spunem, si alegi sa te aliniezi cu acest nou Pamînt, îti spunem bine ai venit la o noua linie de timp si un nou destin.

Sugestia noastra este ca dta sa urmezi pasii modului în care sari liniile de timp descrise mai sus, si sa începi o mare experienta. Intra în vibratia liniei de timp a noului Pamînt, si pregateste-te pentru timpuri miraculoase.
Si ultimul, lasa Pamîntul sa vorbeasca cu dta. Lasa-l sa te mîngîie, si sa-ti transfere cunoasterea sa cea mai profunda si întelepciunea. El, va fi un mare aliat în viitoarele schimbari.
Vom da mai multe informatii despre cum sa sari liniile de timp, si despre noul Pamînt, în comunicari viitoare. Dar deocamdata, speram ca dta ai o întelegere bazica de cum sa procedezi.
Ca întodeauna, chia în mijlocul a mari greutati pe care le înfrunti acum, avem o viziune mai înalta de dta, familia noastra umana. Vedem maretia ta ascunsa, chiar daca dta nu poti sa o vezi singur. Noi sustinem lumina, în aceasta ora de întuneric. Acesta este numai un memento, a marii lumini pe care o porti în dta însuti. Este ora sa eliberezi aceasta lumina din interiorul tau. Generatiile viitoare, vor fi binecuvîntate de înaltarea ta.
Binecuvîntari pentru tine, si pentru fintele tale iubite.
Hatorii

©Tom Kenyon
Origine: Na 5ª dimensão
Traducere si Divulgare: A Luz é Invencível

Traducere în liimba romîna : Star Child

''Lumina este de Neînvins'' (“A Luz é Invencível”) are ca norma, sa nu publice comentarii cu links-uri. Cerem întelegerea tuturor ; pentru orice îndoiala, avem cutia noastra de sugestiuni, unde toti pot în mod liber sa-si faca plasarile. Multumim pentru întelegerea tuturor.

Equipa lui “A Luz é Invencível”.

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE