Followers

Labels

Sunday, March 5, 2017

Romîna -- Metatron: EFORTUL NECESAR


Metatron: EFORTUL NECESAR


Copiii mei, atît de multe sunt greutatile care învaluiesc vietile de pe Pamînt, atît de multe sunt durerile omenirii, atîtea sunt lacrimile varsate, ca noi cei de aici de pe planurile cele mai înalte, trimitem continuu rugaciunile noastre, rugînd pe Creatorul Universului sa va dea forta necesara pentru a suporta si depasi aceste momente grele.

Viata ca fiinta întruchipata pe planul Pamîntului a fost întotdeauna dificila, si acum, în aceste momente cruciale de închidere a unei ere de dureri, si nasterea unei ere de fericire, viata pare a fi cu mult mai dificila si grea ca înainte.

În fiecare inima întruchipata de pe Pamînt, exista o enorma asteptare a sfîrsitului durerilor, asteptînd începutul timpului mai fericit.

Ca suflete libere care sunteti, care în timpul perioadei de somn va recuceriti deplina constiinta, si în vizita pe planurile astrale va informati de cursul procesului de înaltare, si stiti, ca Lumina este mai aproape decît va imaginati, si reîntorcîndu-va în corp, aceste amintiri pline de speranta, se destrama în marea haotica a lumii voastre exterioare. Si acesta este motivul principal al asteptarii. Ceea ce sufletul vostru stie si asteapta, nu exista în prezent, în lumea voastra fizica, si în plus, voi nu vedeti semnele ca poate exista o ameliorare.


În acest moment de amaraciuni si de lipsa de siguranta de pe planeta Pamînt, va reamintim ca numai înaltarea vibratiilor voastre, este ceea ce va permite ca dvs sa aduceti schimbarile si visele pe care le doriti pentru vietile dvs. Dta, ai vindecarea pentru viata dtale. Dta esti vindecarea. Dta esti solutia pentru toate.

Deci, dragilor, faceti eforturi, opriti-va si înaltati-va.

Cresterea vibratiilor voastre, va atrage ca o raza, toate binecuvîntarile si cadourile pe care Universul le-a pastrat pentru voi.

A sosit momentul ultimului efort. Voi puteti. Alegerea este a voastra.

Efortul vostru individual, va fi adaugat la efortul petrecut de atîtia altii, care se înalta din ce în ce mai mult în fiecare zi, traind minunile si vazînd lucrurile bune înfaptuindu-se în vietile lor, sosind dintr-o data. Aceasta este munca Universului. Sa o degustati, sa o binecuvîntati, si sa o Iubiti. Munca voastra, este sa va înaltati pentru a permite Universului sa ajunga pîna la voi.

Eu sunt Metaron, si va salut în Lumina si Iubire.

Canalizat de Adriano Pereira
Manaus-Amazonas
22/02/2017  

Sursa: Mestres Ascensionados





Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE