Followers

Labels

Sunday, April 9, 2017

ROMÎNA – CADOURI ÎN DNA/ADN-UL VOSTRU prin Sela
Resultado de imagem para pictures of DNA

CADOURI ÎN DNA/ADN-UL VOSTRU

Prin: Selacia

14 Noiembrie 2016

Stiati ca în interiorul DNA/ADN-ului exista coduri pentru a dezvalui si întelege trecutul vostru, incluind locul si motivele pentru alegerile cheii de viata, si chestiunile problematice pe care nu reusiti sa le rezolvati?

Da. În jurul cîmpului vostru de ADN, se gaseste o mare comoara! Exista coduri si cheia pentru descodificarea experientelor voastre trecute, promisiunile si acordurile, împreuna cu genetica transmisa de stramosii vostrii.

De ce acest lucru este atît de important?


Acest cîmp în jurul ADN-ului poate fi citit de vindecatori intuitivi si capacitati, care stiu ceea ce cauta, si nu numai pot sa identifice radacinile chestiunilor problematice, dar care de asemenea pot sa le vindece la nivel bazic. Acest lucru schimba viata!

În afara de vindecare, va da de asemenea capacitatea de a înalta constiinta voastra, pentru ca sa puteti întelege mai bine motivul pentru care v-ati ales profisiunea voastra, tovarasul/a sentimentala, sau locul unde traiti.

În munca mea de vindecare intuitiva a ADN-ului, pe care o fac de decenii, m-am întînlit deja cu tot tipul de probleme, si am descoperit ca aceasta metoda este superioara oricarei alteia pe care am studiat-o. Am folosit-o pe mine proprie, si în multe alte persoane, si am gasit o gama complecta de preocupari repetate, încapatînate, care pot fi schimbate mergînd la radacina ADN-ului, sau la cauza si la purificare, prin timp. Aceasta metoda, schimba prezentul, viitorul si de asemenea ajuta la vindecarea descendentei stramosilor vostrii. Acest ultim punct, este un mare cadou, deoarece este capabil sa vindece toata familia.

Urmatoarele, sunt cîteva exemple specifice, pentru care oamenii cauta ajutorul meu, acum, în aceste timpuri critice:

PRIMUL: Temele stirilor care implica terorismul, catalizeaza situatii de vieti trecute, la nivel de ADN, care aveau legaturi cu epoci anterioare de violenta, de anarhie sau de invazii. Acest lucru se petrece cu cîteva persoane, cu toate ca ele nu sunt direct amestecate în atacurile teroriste – este suficient sa auda vorbind despre acest subiect, si imediat se simt agitate emotional.

AL DOI-LEA: Chestiunile vietilor trecute la nivel de ADN, încep de asemenea sa apara, datorita alegerilor nebune din Statele Unite, care sunt publicate zilnic la nivel global. Ca si în primul exemplu, experientele vietilor anterioare care implica libertati, dictatori, justitie, adevar si drepturi omenesti, se pot detasa acum. O persoana poate suferi de insomnie, nu doar datorita nesigurantei si haosului pe care alegerile le provoaca, însa de asemenea din cauza experientelor trecute, însa nu rezolvate, codate în ADN.

AL TREI-LEA: Clima actuala de nesiguranta în lumea întreaga, agitã modelele foarte vechi la nivel de ADN, foarte antice, care implica lucruri bazice ca: banii, siguranta si încrederea. Împreuna cu acestea, alte chestiuni centrale care implica iubirea si relatiile, de asemenea suie la suprafata si în centru, într-o forma foarte importanta. Toti avem probleme relationate cu chestiuni bazice ca acestea, si majoritatea lor poate fi urmarita în interiorul ADN-ului, atît la stramosi, cît si în vietile trecute.

DREPTURI DE AUTOR 2016, PRIN SELACIA – AUTOAREA A EARTH'S PIVOTAL YEARS, VINDECATOARE SI MAESTRÃ.
TOATE DREPTURILE REZERVATE *  HTTP://WWW.SELACIA.COM * PUTETI ÎMPARTASI ACESTE ARTICOLE CU PRIETENII VOSTRII, SI SA LE PUNETI ÎN BLOG-UL VOSTRU SAU PAGINA WEB MEREU CÎND INCLUDETI ACEASTA LINIE DE DREPTURI DE AUTOR SI TEXTUL COMPLECT.

DIFUZARE: EL MANANTIAL DEL CADUCEO EN LA ERA DEL AHORA
.MANANTIALCADUCEO.COM.AR

Tradus: Star ChildNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE