Followers

Labels

Tuesday, August 12, 2014

Moeder Maria “Het is Tijd om de Kracht van je Ziel te voelen. by Shogum Amona

Shogun Amona, Moeder Maria
“Het is Tijd om de Kracht van je Ziel te voelen.” 
  3 augustus  2014


(vertaling winny)

Geliefde Harten, geliefde Lichten van de Bron – jullie zijn welkom in het Licht en Liefde van zuiverheid en volmaaktheid, IK BEN Moeder Maria. IK BEN nu hier – precies op dit moment en ik raak jullie Hart-Juweel aan en jullie Wezen-Aldus met liefde –  onvoorwaardelijke liefde. Adem zachtjes in je hart en voel nu – hoe je hartruimte zich uitbreidt en hoe jullie harten open gaan – naar het licht – naar het vertrouwen voor het diepste verlangen – dat in jullie hart is - het verlangen naar thuis – de ziel in haar onbeperkte Wezen.


Voel in je hart – nu, en laat jezelf de kracht van je ziel voelen. Jullie hebben zeer ver gereisd op je pad en nu nadat je de zekerheid van binnen voelt – dat er veel meer in je zit – dan je hebt aangenomen – laat dit jullie dieper groeien in alles en bij iedere situatie in je ware Wezen. Jullie herkennen nu – dat volmaaktheid in je woont en dat ieder moment van Zijn een dieper weten huisvest die verbonden is met jullie keuze – met jullie schepping.

Mijn geliefde ontwaakte Harten – jullie zijn kostbaar meer dan woorden. Jullie zijn de essentie van God – de twinkelende lichten van de bron en jullie zijn zeker de Mede-Scheppers en bouwers van de Nieuwe Aarde.


Wij in de spirituele wereld – we rekenen op jullie en we observeren jullie terwijl je je weg terug vindt in je Essentie van God en hoe jullie beelden oproepen van je Goddelijke kern. We houden van jullie en we danken jullie voor je licht – dat jullie echt zijn en uitstralen in jullie leven. Wees gezegend in jullie hele Wezen – Hier en Nu. We zijn verbonden in Liefde en Licht van IK BEN. IK BEN Moeder Maria.

In Liefde, Vreugde en Solidariteit … Shogun Amona

Duitse vertaling naar Engels = Petra ST


Source: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE