Followers

Labels

Thursday, October 29, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz: Sanat Kumara op 27 oktober 2015


Jenny Schiltz: 
Sanat Kumara op 27 oktober 2015:


In deze tijd is inzicht heel belangrijk.


Sanat: Ik kom vandaag met een korte boodschap over de vooruitgang die jullie allemaal maken. Wij realiseren ons dat velen van jullie de immense druk voelen die wordt veroorzaakt door de lichtcodes en de frequentieveranderingen. Ieder van jullie wordt tot aan je grenzen gedreven omdat de norm voor je normale bestaan ieder moment verandert. Als je vorm eenmaal gewend is geraakt aan de huidige frequentie, begin je je aan passen aan het volgende niveau. Vanuit ons perspectief zien wij geweldige groei en worden we bemoedigd door de effecten die ieder van jullie in deze overgang op anderen heeft. Jullie bevinden je allemaal in de flow van je hoogste aspect, de toestand die je maximaal kunt (ver)dragen, en jullie dienen als een licht in het duister voor degenen die juist nu klaar zijn om te beginnen.


Velen van jullie waren gewend om tussen de opwaarderingen door tot rust te komen, maar dat is niet langer het geval. Zodra jullie volledig zijn aangepast aan het volgende niveau in je lichaam, stoffelijk, mentaal en esoterisch, begin je met de volgende fase. Dit werd collectief overeengekomen omdat elke zielenbron verlangt naar deze veranderingen die zich voltrekken zodat ze volledig in jullie kunnen integreren. Elke fase houdt een herstructurering in van je overtuigingen, het is een oplossen van dichtheid, om gevolgd te worden door de opwaardering naar je stoffelijke vorm, je chakrastelsel en de daarmee vergezeld gaande programma’s. Sommigen van jullie gaan zeer snel en met weinig weerstand door deze veranderingen heen, terwijl anderen vast kunnen komen te zitten in een specifiek deel van de opwaardering. Alle delen moeten een bepaalde frequentie krijgen zodat het geheel vooruit kan gaan. Als je hier niet synchroon mee beweegt, kun je een soort van niet-verbonden-zijn ervaren, een leegte, zelfs verwarring. Geef jezelf de tijd die nodig is om de huidige overgang te voltooien zonder in de angst te belanden dat je iets fout hebt gedaan. Zoek in plaats daarvan, naar gebieden waar je weerstand zou kunnen hebben. Voor sommigen van jullie zijn het je gedachten en gedrag. Welke patronen observeer je die je niet langer dienen? Voor anderen is het ’t niet in staat zijn om door middel van slaap en bezinning het lichaam de tijd te geven de opwaarderingen te verwerken. Het niet gehoor geven aan de behoeften van het lichaam zal het proces aanzienlijk vertragen. Voor weer anderen is het een weerstand van de wil, het onvermogen om het pad van de zielenbron te accepteren.

Jullie wordt gevraagd om op ieder moment te onderzoeken wat je gedachten zijn m.b.t. elke fase. Het zijn inderdaad de gedachten die de belangrijkste factoren zijn die bepalen hoe snel je door dit proces gaat. Want het zijn zelfs je gedachten betreffende je stoffelijke behoeften die weerstand kunnen veroorzaken. Wat zeg je tegen jezelf als je lichaam meer rust nodig heeft dan normaal? Deel van je missie op aarde is om meester te worden van je gedachten, van je vibratie, je frequentie zodat je met gemak je hele leven kunt bewandelen. Als je je eenmaal bewust bent van de invloeden van je innerlijke dialoog en de programmering die verantwoordelijk is voor je overtuigingen en gedachten, zul je in staat zijn om het programma te herschrijven en de dialoog te stoppen. De eerste stap is te beseffen hoe je jezelf hebt beperkt en hoe die beperking tot uiting komt in je schepping, je hologram.

Wat geloof je met betrekking tot dit proces? Benader je ieder moment, elke verandering in vreugde terwijl je vertrouwen hebt in het gewenste resultaat, of kijk je met angst en beven naar iedere verandering? Is deze angst, is dit lijden, deel geworden van je nieuwe identiteit terwijl je werkt om jezelf te ontdoen van andere identiteiten die je in je leven hebt geschapen? Jullie moeten begrijpen dat je hierin hebt toegestemd en dat je in feite het recht hebt verdiend om door deze ongelooflijke tijd heen te gaan maar hoe je erdoor heen gaat hangt volkomen van jezelf af. Het resultaat zal hetzelfde zijn ongeacht of je je dagen doorbrengt in vreugde of wanneer je je dagen doorbrengt door ellende te overwinnen. Jullie gedachten en overtuigingen zijn aanwijzingen om je te laten zien wat je vasthoudt, waar je weerstand tegen hebt en wat niet in verbinding is met je ziel. Als je hierin niet synchroon meebeweegt zal dit tot uiting komen in je buitenwereld. Als je je beweegt in de flow met je hoogste aspect zul je dit ook weerspiegeld zien worden in de wereld om je heen. Jullie zullen in staat zijn om de veranderingen in anderen te zien, de groei, en jullie zullen hoop voor de toekomst voelen. Als je niet in deze stroom zit, zul je een buitenwereld zien die zich verzet tegen verandering, een weerstand om de ongelooflijke mogelijkheden te zien die jullie wereld je biedt. Als je je dit realiseert, ben je dan in staat om dit als een afspiegeling te zien van een zelfde soort geloof in jezelf?

Schrijf je gedachten, je gevoelens, en je belevingen op. Ze dienen als een manier om je ervaring te categoriseren zodat je overheersende thema’s kunt zien die je wereld vullen. Vanaf die positie zul je in staat zijn om te onderzoeken waar die programmering, je overtuiging, begon om ze te kunnen herschrijven. Het geeft begeleiders ook de gelegenheid om via jou te werken en je ondersteuning te geven. Als je terugkijkt naar je gedachtespinsels zul je ook in staat zijn om je groei te zien. We verzekeren jullie dat je verbaasd zult zijn over hoe je waarneming verandert wanneer je steeds beter leert vanuit je hartcentrum te leven.
Met onze diepste bewondering voor jullie voortdurende progressie.
Sanat
________________________________________
Persoonlijke conversatie met Sanat:

JS: Ik was laatst met mijn echtgenoot in de winkel en had een intense pijn achter mijn linker oog. Mijn man keek naar me en zei: “Wat is er aan de hand?” Normaal zeg ik dan dat ik hoofdpijn heb maar om een of andere reden zei ik: ”niets” en zei toen in mezelf dat het gewoon een opwaardering was en dat die zou voorbijgaan. EN DAT DEED HET OOK! Echt snel, binnen vijf minuten ging het over. Ik vertelde dit een vriend die dit probeerde toen ze pijn in haar heup had en het werkte ook voor haar. Dus, als ik had gezegd: “Ik heb hoofdpijn”, zou dat dan zijn gebleven?

Sanat: Ja, dat zou zijn gebleven omdat je dat hebt opgeëist en het hebt weggezet naar de programmacategorie die handelt over langetermijn pijn. De woorden uitsprekend dat het een opwaardering is en dat het voorbij zal gaan, laat dat ook zo zijn. Je bent dan ook in staat om de zegening van de pijn te zien, die er niet was om je schade toe te brengen maar om je te helpen je doel te bereiken.

JS: Het was een energetisch intense dag en mij was verteld dat er een galactische energiegolf was binnengekomen en dat die was ontworpen om tijdslijnen die ons niet langer meer dienen op te breken en te beëindigen. Dit droeg er toe bij dat mensen voelden dat ze weer in de 3de dimensie waren ‘teruggevallen’ en dat ze iets fout hadden gedaan.

Daarna had ik een reading met iemand die dit doormaakte en haar werd verteld om naar momenten zoals deze te kijken, en dat het niet ging om te ‘terug te vallen’ of om achteruit te gaan maar om een helingsmogelijkheid. Dat houdt in dat ze aspecten van haarzelf aan het helen was die nog met concepten en overtuigingen van de derde dimensie, resoneerden.

Sanat: Dit is een mooie manier om naar dit deel van het ascentieproces te kijken. Het vat dit op een pro-actieve manier in een positief licht, dat het intense werk duidelijk maakt dat er op ieder moment gaande is. Het gaat erom hoe je naar de dingen kijkt, wat aanduidt hoe snel je er doorheen gaat. Het is belangrijk te begrijpen wat er gebeurt en waarom.

JS: Anderen beleefden interessante dromen op heldere momenten en in hun slaap, maar met compleet andere levens en ervaringen. Is dit ook het uiteenvallen van tijdslijnen die niet langer meer dienen?

Sanat: Ja, terwijl je je bewust wordt van tijdslijnen en deze oplost, absorbeer je ook de lessen die je leerde uit die ervaringen.

JS: Velen voelen zich alsof ze zich in een cocon terugtrekken, en naar binnen gaan, of dat ze niet bij andere mensen willen zijn of lawaai willen maken. Sommigen vertelden dat toen ze dit opnieuw beleefden, dit hen gevoel gaf alsof ze achteruit aan het glijden waren.

Sanat: Dit is waar ik aan refereer als ik het heb over overtuigingen in verband met deze vooruitgang. In plaats van het lichaam simpelweg te eren tijdens deze intense verandering, worden er opnieuw begripsbepalingen en overtuigingen gecreëerd die opnieuw bekrachtigen dat deze progressie negatief is en dat men iets verkeerd doet. Dit geloof schept weerstand in het lichaam die de snelheid van je integratieproces vertraagt. Geef je lichaam de ruimte om dat te doen wat het moet doen, zonder daar overtuigingen/ gedachten aan te koppelen.

Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie op dezelfde wijze helpen als het mij doet. Ik stuur jullie en mijzelf alle liefde die nodig is. Mogen jullie gezegend worden.

Jenny

Vertaling: Marja
________________________________________
Voor meer informatie: http://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/

** Zoals dat het geval is met alle informatie die we ontvangen betreffende het ascentieproces, is onderscheidingsvermogen noodzakelijk. Als je iets hoort of leest dat niet met jou resoneert, leg het dan eenvoudigweg naast je neer en ga op zoek naar dingen waarvan je ziel een vreugdesprongetje maakt: JA! **

JennySchiltz | October 27, 2015 at 9:32 am 

URL: http://wp.me/p5iP2k-7A
            Spirit Guide Readings
channelingthemasters.wordpress.com


~ Information on receiving a Reading ~ Here is some basic info that you need to know before getting ...

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE