Followers

Labels

Wednesday, October 7, 2015

Romîna-Trezind ConstiinteleDe ce ne îmbolnavim? Cauzele bolilor

ASCULTA-TI CORPUL TAU, ¡IUBESTE-TE!
(Lisa Bourbeau)
Cauzele cele mai comune bolilor, sunt atitudinile si emotiile negative, vinovatia, nevoia de atentie si folosirea bolii, pentru a evita o situatie dezagradabila, sau pentru a scapa de ea. Exista de asemenea oameni, care sunt usor de influentat, si de multe ori sufera de boli cauzate de credinte traditionale, cum ar fi faptul ca „un curent de aer determina o raceala”. Acesti oameni capata usor bolile asa numite infectioase.

Dupa cum sugereaza titlul acestei carti, tot disconfortul îti spune ca trebuie sa te iubesti. ?Cum am ajuns la aceasta concluzie? Iubindu-ne pe noi insine, lasam ca inima noastra sa fie aceea care va directiona viata noastra, nu eu-l (ego-ul) nostru. A ne iubi pe noi însine înseamna a ne oferi noua însine, dreptul de a trai experientele noastre, si a iubi pe altii, înseamna a le oferi dreptul de a-si trai propriile lor experiente. Acest lucru înseamna, sa-ti oferi dreptul de a fi uman, cu temerile, credintele, limitele, fortele, slabiciunile, dorintele tale si aspiratiile tale; în sfîrsit, sa-ti dai tie însuti, dreptul de a fi asa cum esti acum. Si toate acestea trebuiesc sa fie facute fara judecati morale, de bine sau rau, corect sau incorect, traind doar ca o experienta, stiind ca întotdeauna vor exista consecinte, placute sau nu, ca rezultat al deciziilor luate. Cind descoperi atitudinea mentala care te blocheaza pîna la punctul de a-ti crea o problema fizica, trebuie sa treci rapid catre etapa de acceptare neconditionata a ceea ce esti, înainte ca sa aiba loc în tine vreo transformare mentala. Corpul tau fizic se va adapta cu placere la aceasta transformare.  Aminteste-ti ca esti numai reflexul a ceea ce se petrece în interiorul tau. De multe ori pacientii î-mi spun ca nu înteleg de ce nu se vindeca de o stare rea, sau de o boala, o data ce au înteles mesajul. Nu este suficient sa întelegi sau sa accepti o situatie exterioara sau sa accepti pe alta persoana. Cel mai important este, sa te accepti pe tine însuti, adica ... sa ne iertam.

De asemenea,trebuie sa spun ca faptul ca tu însuti gasesti cauza suferintei tale, nu înseamna sa nu consulti un medic. Trebuie sa cauti ajutor fizic în timp ce realizezi cautarea ta interioara în nivelele, emotional, mental si spiritual. De fapt, este mai usor sa efectezi o investigatie interna, cînd nu te deranjeaza durerea.

Aceasta perceptie metafizica a relelor stari si a bolilor, face parte din noutatile pe care ni le aduce era Varsatorului, noutati care vor afecta toate domeniile.  Lasam în urma o lume dominata de minte, pentru a trece la o lume mai spirituala, adica, o lume unde FIINTA trebuie sa-si reia locul sau. Persoanele care refuza sa accepte aceasta transformare, vor avea din ce în ce ai multe dificultati pentru a fi fericite, pentru a fi sanatoase, si pentru a face fata vietii.”

De ce ne îmbolnavim? În ce influenteaza Ego-ul nostru?

ASCULTA-TI CORPUL TAU, ¡IUBESTE-TE!
(Lisa Bourbeau)„Pentru marea mea bucurie, am descoperit ca boala este un cadou, pentru ca sa putem echilibra FIINTA noastra. De fapt, corpul fizic nu este cauza bolilor. Prin el însusi, el nu poate face nimic. Viata care îl sustine vine de la suflet, de la spirit. Corpul este doar un reflex a ceea ce se petrece în interiorul adevaratei noastre fiinte. Prin urmare, tot ceea ce un corp bolnav cauta, este sa-si restabileasca echilibrul, deoarece starea naturala a corpului este sanatatea. Acest lucru este valabil de asemenea, pentru corpurile emotional si mental. Luînd în consideratie acest punct de vedere nu ai nimic de pierdut, si poate vei gasi în ea cauza si solutia pentru raul tau. Te avertizez ca este foarte posibil, ca Ego-ul tau sa reziste la gasirea solutiei, deaorece acest lucru va însemna ca te vei chestiona pe tine însuti, si îti vei schimba credintele mentale.  Si acest lucru ma duce la subiectul eu-lui(ego-ului). Ce este ego-ul? Ego-ul este totalitatea amintirilor tale, care, deoarece a dobîndit prea multa importanta de-a lungul anilor, termina în cele din urma, prin a deveni suficient de puternic, si invadeaza individualitatea ta. Adica: modul în care, la un moment dat ai înteles un eveniment, a fost înregistrat în memoria ta. Datorita faptului ca acest eveniment a fost deosebit de fericit, sau, dificil de trait, ai decis ca era necesar sa nu îl uiti. Din aceasta amintire ai tras o concluzie, care sa transformat într-o credinta, care cauta sa-ti evite suferinta, daca evenimentul a fost nefericit; sau, sa îl repete, în cazul în care a fost  motiv de bucurie. Este important sa fii constient, ca atunci  cînd ai crezut în ceva, a fost deoarece erai convins ca aceasta credinta te ajuta sa fii mai fericit. Din pacate, marea majoritate a credintelor acumulate înca din copilaria ta, nu-ti mai sunt deja utile. Unele ar fi putut sa fie, dar cele mai multe nu mai sunt .

Ego-ul este constituit de sute de credinte de care trebuie sa fim constienti, sau altfel, ne vor împiedica sa ne realizam dorintele noastre. Si acestea sunt esentiale, pentru a ne ajuta sa manifestam EU SUNT al nostru. Acesta este principalul motiv, a tuturor relelor stari si boli ale noastre: puterea enorma a ego-ului nostru. De fapt, cînd îl lasam (pe ego) sa conduca viata noastra, si permitem ca acest lucru sa ne impiedice sa fim, ceea ce trebuie sa fim, multe dintre dorintele noastre ramîn blocate, si acest lucru termina prin a bloca partea fizica a corpului, care ar fi necesara pentru a manifesta sau a realiza aceste dorinte. Va sugerez, sa fiti atenti în mod special, atunci cînd reaua stare sau boala dvstra. pare a fi numai „fizica”.  Este foarte tentant sa crezi ca, cauza este numai fizica. Cum în fiinta omeneasca, este imposibil sa se disocieze corpurile: fizic, emotional si mental,va sfatuiesc sa nu va lasati influentati de ego, care vrea cu orice scop sa i se arunce vina unui fapt extern.  Va repet ca motivul pentru care ego-ul respinge responsabilitatea bolilor, este ca el are credinta (o parte a ego-ului) asupra ce a provocat accidentul, indigestia, etc., si este convins ca are dreptate si nu vrea sa fie descoperit.


 Trnslator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE