Followers

Labels

Sunday, October 11, 2015

Romîna – NOUL SPIRIT SFÎNT: de Solange Marín


Azi dispare dualitatea, credintele se elibereaza, si constiinta universal se extinde fara limite
Solange Martin

Vineri, 09 Octombrie, 2015

Astazi sau varsat binecuvîntari infinite de Lumina Alba pe Pamînt. Acesta este momentul sa va deschideti pîna la cea mai profunda parte a esentei voastre divine, pentru a primi toata aceasta Lumina care vine de la Sursa, si care soseste ca alimentele de care aveti atît de mare nevoie.

Astazi este ziua cea mai speciala vreodata, pentru ca Dumnezeul nostru Tata/Mama si-a manifestat plinatatea sa peste fiecare din copiii sai, pentru a le oferi cadouri de care au atît de mare nevoie.


Iubitii ,ei, primiti cu recunostinta, multumiti întotdeauna Tuturor pentru Tot. Fiecare dintre voi are un plan de viata, fiecare a acceptat o misiune. Instrumentele au sosit, voi ati oferit iubire si constanta, si Providenta Divina a pus cea mai înalta Lumina a celor mai evoluate Sfere la dispozitia voastra. Azi ne este trimisa o energie multidimensionala de o frecventa mai înalta, pentru acei care doresc sa o primeasca.

Astazi este ziu de azi, azi este etern în non-espatiul si în non-timpul, în care locuieste constiinta universala, din care voi toti faceti parte. Este Acum-ul de astazi care trebuie sa ramîna etern în sufletele voastre infinite, multidimensionale, care locuiesc Universul plin de iubire neconditionata de cea mai mare puritate.

Astazi dimensiunile va permit sa le vedeti si sa experimentati în celelalte realitati ale lor, în plinatatea lor, pentru acei care o doresc. Uniti-va esentei Dumnezeului Tata/Mama, topiti-va în aceasta lumina care straluceste, însa nu orbeste, si care umple tot spatul si lumineaza toate umbrele.

Este momentul de a estompa dualitatea, a da drumul sa plece vechilor credinte si de a se extinde fara limite în Constiinta Universala.

Astazi nu este trecut sau viitor, Astazi este etern si acest lucru este ceea ce trebuie sa întelegeti pentru a termina de darîmat barierele auto-impuse, pentru ca ati fost creati liberi si aceasta este adevarata voastra esenta.

Dati temerile voastre, îndoielile voasre, credintele voastre limitatoare, deschideti-va constiintei Luminii Universale a Totului, vedeti si simtiti trupurile voastre de Lumina, si mai ales nu va temeti, pentru ca cine este cu Dumnezeu nu-i este teama, si ricine stie ce ESTE si încotro merge, chiar daca nu a-ti descoperit deja, deoarece toata întelepciunea, toate adevarurile, toate raspunsurile, toata munca voastra, merg cu voi si atunci, de acolo trebuie sa continuati sa cresteti, de la acest spirit pur care va fost dat de catre Dumnezeul nostru Tata/Mama, si care este identic LUI/EI. Nu exista separare, nu exista diviziune, nu sunt doi, exista doar UNU.

EU SUNT Spiritul Sfînt
EU SUNT Lumina Interioara a fiecaruia
!EU SUNT!

Canalizatoarea: Solange Marín (Aurora Radianta)
Data: 9/10/2015
Locul: Caracas, Venezuela.

Eu, Solange Marín, canalizatoarea acestui mesaj, dau autorizatie tuturor acelora care doresc sa-l divulge verbal sau în scris. Cer doar ca numele meu sa fie mentionat si textul sa fie respectat integral. Daca doresti si rasuni cu el, te rog, transmite-l mencionînd link-ul:  compartiendoluzconsol.wordpress.com


Translator : Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE