Followers

Labels

Friday, October 16, 2015

Nederlands -- " Laat het Evenwicht in Jullie en Je Wereld Terugkeren.”Shogun Amona:  De Sirius Familieleden van Licht: “Liefde – Onvoorwaardelijke Liefde – Laat het Evenwicht in Jullie en Je Wereld Terugkeren.”
 Geliefde Zusters en Broeders van de Aarde – we verwelkomen jullie in de alles omvattende liefde en het licht dat ons verenigt.

Wij zijn de Sirius Familieleden en we zijn zeer dicht bij jullie nu met deze woorden. De sluiers van scheiding zijn bijna opgelost en de grote veranderingen – betreffende jullie en Gaia – zijn nu zeer dichtbij – om door te breken. De veranderingen zijn van grootse aard – en jullie leven en zijn zullen een complete her-verbinding en her-oriëntatie beleven. Stel je voor hoe dit is – als de doctrines van alle mensen en van al hun scheppende gedachten – plotseling ontwaken – in een innerlijk besef – in een nieuw en liefdevolle relatie naar de bron - naar liefde – die in allen circuleert en waar alles van uit oprijst.


De bron heeft een speciaal plan – geliefde aardlingen. De bron straalt zijn licht onvoorwaardelijk naar alle leven uit – om allen te koesteren met liefde en harmonie. Door jullie keuze – om in de dichtheid te duiken van de dualiteit – hebben veel mensen hun zielen -licht en de bron in zich vergeten en kijk – waar leidde dit toe in jullie wereld. Dat heeft een staat van onbalans gecreëerd – die nu – niet langer kan worden gehandhaafd – nu – als alle hoge energieën uitstralen uit de centrale zon naar jullie toe.

Liefde – onvoorwaardelijke liefde – laat de balans in jou en je wereld terugkeren. Onvoorwaardelijke liefde – onvoorwaardelijk geven – onvoorwaardelijke acceptatie – dit is de waarheid en werkelijkheid van de bron – die altijd bestaat – in elk aspect van de schepping – slechts jullie vibratie van wat je gelooft en jullie woord hebben de macht – om je in een andere werkelijkheid te brengen – omdat jullie machtig zijn en elk woord en elke gedachte de werkelijkheid scheppen - als jullie je die kunnen voorstellen.

Daarom is het niet aan ons – om een concept op je te leggen en om ideeën in je te proppen – we zijn hier – om jullie te ondersteunen – bij jullie proces van ontwaken – herinneren. We zijn verloskundigen – die jullie op je pad leiden en door dit proces – en we doen dit in liefde – en met oneindig vertrouwen.

Realiseer je gewoon – dat jullie schepper wezens zijn en dat jullie nu – echt belangrijk – voor deze overgang staan naar de nieuwe aarde. De grote veranderingen staan nu op jullie drempel – en wij helpen jullie om deze deur – deze poort – te openen. De nieuwe aarde – het nieuwe menselijke Wezen – een vredig en liefdevol samengaan – wil nu leven en gerealiseerd worden.

Dus wees nu klaar en open je hart voor deze veranderingen. We zijn verbonden in de stroom van liefde en licht – als zusters en broeders van het Al-Ene-Wezen. Wij zijn de Sirius Familieleden.

In Liefde, Vreugde en Eenheid ….  Shogun Amona

Translated by PetraSt uit Duits naar Engels


 10 okt 2015 bron:

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE