Followers

Labels

Tuesday, October 6, 2015

Romîna – Conversatii cu SaLuSa O.M. – Compasiunea, întelegerea si dorinta de a ajuta pe altii, cresc în inimile voastre din nou.


Conversatii cu SaLuSa O.M.
Compasiunea, întelegerea si dorinta de a ajuta pe altii, cresc în inimile voastre din nou.
13-09-15

Venim din nou pîna la voi cu vesti mari. Zidurile iluziei cad pentru multi oameni, si nu ne referim numai la lucratorii Luminii.

Cerurile permit ca si mai mult ajutor sa coboare pe planeta. Asta înseamna, la atîtia nascuti în corpuri fizice, ca un raspuns rugaciunilor voastre catre dincolo.

Este multa bucurie în cer, si în inimile noastre din cauza starii globale de trezire rasei omenesti. Acest lucru are loc si se manifesta în gîndurile voastre, în inimile si sentimentele voastre. Suntem constienti de aceasta schimbare si acest lucru va afecteaza foarte mult.

Vedem ca mai multi dintre voi iau în considerare bunastarea si fericirea altor fiinte omenesti de pe planeta voastra. Multi vor sa opreasca razboaiele, sa termine cu foametea si saracia, si doresc sa vada materializîndu-se o lume mai buna si mai corecta, pentru toti cei nascuti, si cei care se vor naste.

Vrem sa facem parte din aceasta schimbare, si sa va ajutam sa decideti de a face din planeta voastra, un loc mai fericit si mai bun, parte din Cosmos, sau cum voi îl numiti, maretul Multivers.

Fizica si rationamentul din spatele lumii, sunt foarte complexe, însa trebuie sa le rezumam pentru voi, într-un singur cuvînt, în toti acesti ani. Acest cuvînt este “Iubire”; Atît de simplu!

Toti oamenii au acces la cadoul Iubirii, fara deosebire de gen, de nationalitate, salu nível economic. Voi toti aveti o inima, însa uneori inima este înghetata, sau în stare de coma, asemanatoare somnului. A functionat în mod incorect, timp de multi ani, si multe generatii, si ca rezultat, nu-si mai cunoaste puterea si cîte minuni pot fi realizate cu ea.

De sus, putem vedea pe multi dintre voi cîstigîndu-si puterea inimii voastre, si acest lucru se manifesta în mai multe forme diferite pe planeta vostra. Compasiunea, întelegerea si dorinta de a ajuta alte fiinte vii, sunt în crestere în inimile voastre din nou dragilor, si acest lucru este motivul pentru bucuria noastra.

O alta consecinta a trezirii iubirii pe Pamînt, este ca multe suflete gemene vor sosi pentru a se vedea unele pe altele, pentru prima data, si considera sa se unifice din nou.

Sufletele gemene, sunt suflete vechi, care au decis sa se încarneze separate, pe diferite planete, timp de milenii, în scopul de a putea creste cu maxima viteza, si pentru a putea creste întelepciunea lor. În multe rînduri, întruchipeaza împreuna pe aceeasi planeta si se ajuta reciproc, în toate nivelele existentei.

Uneori, ele traiesc alaturi timp de multi ani, dar nu stiu ce sunt unul pentru altul. Acest moment în timp, le ajuta sa se  întîlneasca din nou, în regatele superioare, în primul rînd, ceea ce conduce la întîlnirea física, cînd totul a fost planificat acolo sus.

Ne bucura mult vazîndu-va facînd munca voastra de curatare si unitate, asa cum ati convenit sa o faceti, pe planeta voastra. De asemenea faceti parte din echipa noastra de pe teren, si noi va luam în considerare mult, pentru ca stim durerea si suferinta pe care ati acceptat sa o traiti în aceasta misiune a Ascensiunii Pamîntului, si ati facut-o voluntar, renuntînd la o pozitie convenabila de încredere a Creatorului nostru.

Va recomandam sa va mentineti informati cu privire la ceea ce se întîmpla în lume, însa încercati sa mentineti contactul cu fiinta voastra interioara si cu sentimentele sale, cel putin de cîteva ori în timpul zilei.

Stim obstacolele pe care trebuie sa le depasiti pentru a face acest lucru, din aceasta cauza faceti-o de dimineata, atunci cînd va luati alimentele si bauturile voastre, si seara la apusul soarelui. Energia apusului de soare mentine o rezonanta foarte speciala, care va sprijini eforturile voastre de  a se trezi în timpul zilei. Acelasi lucru are loc,  

dimineata, cînd apare soarele. Maretia si puterea lui vor ajuta sa va restaurati senzatia de pace în inima voastra.

Va iubim mult pe voi toti.

Multumesc SaLuSa
Canal: Oceano Multidimensional


Translator: Star ChildNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE