Followers

Labels

Monday, October 26, 2015

Romîna – DOI SORI SI O SUPER LUNA DIN TAURUL/ORION: PORTALUL STELAR 11/11 SI FRECVENTELE CREATOARE ALE UNIUNII SACRE


DOI SORI SI O SUPER LUNA DIN TAURUL/ORION:
PORTALUL STELAR 11/11 SI FRECVENTELE CREATOARE ALE UNIUNII SACRE
Mesaj de Celia Fenn
25 Octombrie, 2015.

Astfel, a fost un timp puternic si energiile puternice continua sa soseasca. În general acest lucru poate fi explicat  în relatie du activitatiLe SOarelui si Exploziile Solare. Dar, în acest caz, a existat  putina corelatie reala, si se pare de fapt, ca trebuie sa existe o alta explicatie. Exista! Valurile puternice pe care le simtim acum, sunt de origine Galactica si Cosmica, si cu toate ca ele includ activitatea Solara, mult mai mult se petrece. As dori sa împartasesc cu voi întelegerea mea asupra unora din aceste forte puternice care impulsioneaza Transformarea si Ascensiunea noastra acum.

Eu am numit acest mesaj „Doi Sori si o Super Luna din Taurul/Orion”, pentru ca exista forte Galactice Fundamentale în activitate acum. În primul rînd, voi puteti sa va duceti aminte, ca
în August, eu am scris un text, explicînd cum nasterea heliaca a lui Sirius în zorii zilei, în Zodia Leului, a creat un moment, în care Pamîntul, a avut doi sori, Solaris, asa cum numesc eu Soarele nostru si Sirius, puternica Stea Albastra. Este alinierea a doua sisteme Stelare, Solaris si Sirius continua pe Cer, în calatoria sa prin Galaxia Trandafirului Auriu (Calea Lactee), si în interactiunea sa cu Planeta Pamînt, recent-aparuta Planeta a Stelei Albastre.
Aceasta aliniere devine din ce în ce mai intensa, pîna la culminarea sa, în 11 Noiembrie, în 11/11, care acest an va fi un 11/11/8.


În termeni holografici, acest lucru înseamna ca Sirius si Soarele/Solaris creeaza o Vesica Piscis(vesicula), (N.T: Vesica Piscis este forma care este intersectarea a doua cercuri cu o aceeasi raza, în care centrul fiecarei circumferinte se gaseste deasupra celeilalte), sau un Portal Stelar, ceea ce permite ca puternicele Energii Cosmice si Galactice sa fie transmise Pamîntului, care se gaseste într-un proces de nastere/renastere. În termeni de Geometrie Sacra, cele doua Sisteme Stelare îsi topesc(unesc), cîmpurile lor energetice, creînd astfel un Portal pentru schimbul de energii si crearea a ceva nou.

Anticii care au obtinut întelepciunea de la Natiunile Stelei Sirius, cunosteau acest lucru, si ei au codat aceasta întelepciune cu o serie de „Chei”, care se gasesc în mod ironic, disponibile în prezent, cu toate ca, foarte putin a fost înteles de catre acei care au accesul la ele. Cu toate acestea, pe masura ca emergem în Constiinta Superioara, suntem în curs de reconectare cu Întelepciunea Antica, si începînd sa întelegem puterea acestor chei în procesul nostru de Ascensiune.

CEI DOI SORI SI SUPER LUNA DIN TAURUL/ORION

În aceasta perioada de sfîrsit de Octombrie si început de Noiembrie, simtim înca efectele Eclipsei Lunare si a tranzitiilor Echinoctiului, însa ne miscam în mare viteza catre 11/11/8. Multe persoane se simt putin agitate, în timp ce ele integreaza aceste valuri puternice, însa, înca suntem în curs de a ne îndrepta catre un altul si mai puternic. Totul este concentrat în aceasta parte a „cerului” nostru Galactic, în 21 si 22 Octombrie, concludem ploile de meteoriti ale lui Orion, care sunt resturile Cometei Halley, facînd o vizita. A fost spectacular si frumos, însa cei care se vor reîntoarce putin, îsi pot aminti ca Cometa Halley a desfasurat un rol important în schimbarea constiintei si în înaltarea constiintei, în decada lui 80, putin înainte de Convergenta Armonica, în 16 si 17 August 1987, care a fost Prima Mare Schimbare a Pamîntului, în calatoria de Ascensiune Globala. Cometa Halley, apare mereu, cînd Pamîntul este pregatit pentru o mare schimbare, si acesti meteoriti care apar acum, sunt o amintire Galactica, ca ne gasim într-o Schimbare Mare, si ca stimulentul original al Convergentei Armonice, înca ne impulsioneaza.

Ploaia de meteoriti se origineaza în constelatia lui Orion, aproape de Steaua Betelgeuse. Si, în aceasta a doua saptamîna, vom experimenta ultima din Lunile Pline ale Super Lunii, care va sta în casa Astrologica a Taurului, care este vecinul cel mai apropiat al lui Orion. Alta explozie de energie Galactica din zona Galaxiei lui Sirius/Orion. Aceasta explozie va fi amplificata de magnetismul Super Lunii.

Care este importanta acestui lucru? Ei bine, Soarele si Sirius, se gasesc deja aliniate, creînd astfel un Portal Stelar. Însa, sistemul lui Orion este de asemenea un puternic Portal Stelar. Este bine cunoscut ca cele trei piramide de la Gizeh (Egipt), sunt aliniate cu cele trei stele ale Centurii lui Orion. Acest lucru reflecta învatamintele Natiunii Egiptului Antic si al stelei Sirius, ca sistemul lui Orion era, în adevar, un Portal Cosmic, care sa conectat cu alte Galaxii în Universul nostru local.

Asa ca, voi începeti sa aveti o viziune despre tipul energiilor puternice Cosmice, care se aliniaza acum! Voi puteti simti deschiderile în Retelele Galactice, care ne permit o conexiune cu profundele si puternicele energii pe care nu le simteam de mult timp, ca fiinte omenesti. Avem nevoie sa începem Ascensiunea noastra în Convergenta Armonica, în 1987, pentru a atinge acest punct unde Corpul nostru de Lumina si Corpul nostru Fizic, erau cristaline suficient pentru a fi capabile sa primeasca aceste valuri de Lumina, si sa rezoneze sau sa vibreze cu ele!.  Este un moment de Bucurie, cu toate ca se va parea, poate, fizic desconfortabil! Fiinta omeneasca primind Codurile Diamant ale Marelui Soare Central, sau din Inima Cosmica Divina! Portalul Stelei Orion va fi amplificat în Luna Plina, în timp ce Doi Sori, Solaris si Sirius, continua calatoria lor catre momentul Uniunii Sacre, cînd Portalul sau Stelar de asemenea se deschide si permite energiile care sosesc de la Marele Soare Central. 

Asa cum eu înteleg, Portalul lui Orion, ne permite sa accesam la Constiinta lui Osiris, care este Ascensiunea catre Imortalitate, si capacitatea de a ne misca între valuri. Nu sugerez ca noi toti vom deveni imortali în Luna Plina, însa da, ca o întelegere a posibilitatilor si a procesului Ascensiunii vor deveni mai profunde în timp ce primim aceste Coduri si Învataminte din afara Sistemului nostru Solar, si ne conectam cu cei care au condus Transformarea noastra, de dincolo de stele. Este un moment puternic pentru primirea si transmiterea energiei si a codurilor. „Ei” spera sa auda despre noi de asemenea, în timp ce sarbatorim prin Activare si Ceremonie. Natiunile noastre Stelare si Stelele noastre de origine, asteapta relatoriile progreselor noastre, chiar în timp ce asteptam transmisiunea Codurilor noastre de Lumina pentru a ajuta la procesul nostru.

UNIUNEA SACRA ÎN 11/11/8: SIRIUS, SOLARIS SI PAMÎNT

În 11 Noiembrie, Solaris si Sirius, se vor gasi în perfecta aliniere, pentru crearea lui Vesica Piscis, de asemenea cunoscuta ca „Ochiul lui Horus”, care este Portalul Creatiei.

În Geometria Sacra, cînd doi se unesc, ei creeaza o suprapozitie energetica, în care procesele de creatie sunt originate, si este un moment foarte puternic. Cînd Solaris si Sirius creeaza aceasta suprapozitie energetica, ei creeaza noi Coduri de lumina pentru Planeta Pamînt, care ajuta în procesul de „renastere” sau „ascensiune”.

Uniunea Sacra, este unul dintre procesele fundamentale ale energiilor de Ascensiune, atît în structura Cosmico/Galactica, cît si de asemenea în vietile noastre personale. Este un Standard care ne ajuta sa ne cunoastem pe deplin si sa întelegem ca ceea ce exista „deasupra”, se gaseste de asemenea „dedesubt” aici pe Pamînt, unde primim aceste puternice energii în Corpurile noastre si în Corpurile noastre de Lumina.

Portalul 11/11 este traditional, un „portal” unde profunde întelegeri ale adevarului Cosmic sunt prezentate Omenirii. 11/11/8 include numarul 8, care este asociat la Steaua cu 8 vîrfuri ale Uniunii Sacre ale Flacarii Gemene, care ne spune de asemenea, ca ceea ce va veni prin acest portal al lui 11/11/8, vor fi învataturile si întelegerile naturii Cosmice si Galactice ale Uniunii Sacre, si a proceselor Ascensiunii si Transformarii noastre.Translator: Florica

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE