Followers

Labels

Wednesday, September 14, 2011

Română: Experiment de contact la unison al fiinţelor extraterestre

Experiment de contact la unison al fiinţelor extraterestre


La iniţiativa grupului lui Steven Greer, în data de sâmbătă, 24 Septembrie 2011  se va realiza procedura de contact ET de către cât mai mulţi oameni care au contact cu acest grup sau cunosc această procedură. Acest contact se va petrece timp de 24 de ore, de la ora 0:00 până la ora 24:00.


Aceasta este un experiment de acest gen al grupului lui Steven Greer, realizat cu intenţia de a trece la un nivel superior al interacţiunii cu prietenii noştri din Univers, pentru a fi de cât mai mult ajutor planetei Pământ în acest proces de tranziţie către o nouă eră.


Sunteti bineveniti sa va alaturati acestei initiative in timpul zilei de Sambata 24 Septembrie, la orice ora, pentru cat de mult timp doriti. Va fi de asemeni util sa ramneti constienti ca nu sunteti singuri, si ca sunt multe alte grupuri care vor realiza acest procedeu in acelasi timp.


Pentru a afla exact unde sunt aceste grupuri, va rugam sa confirmati participarea la iana2505@yahoo.com  sau ramonaonisor@yahoo.com. Aceasta confirmare este importanta si pentru ca ceilalti participanti sa stie de locatia si actiunea dumneavoastra. De asemeni va rugam sa trimiteti relatari si experiente la aceeasi adresa de e-mail. Aceste relatari vor fi impartasite echipei lui Steven Greer.


Daca doriti sa va inscrieti pe lista de anunturi a CSETI, va rog sa trimiteti un email in limba engleza lui Kosta Makreas gmakreas@sanbrunocable.com. In felul acesta veti fi direct la curent cu meditatiile si actiunile CSETI.

Detalii:
- Realizaţi procedura de contact oriunde vă aflaţi, şi pentru oricât timp doriţi, în intervalul de 24 de ore menţionat (ora locală)
- Ideal (dar nu obligatoriu) este să realizaţi această procedură în grupuri de măcar câţiva oameni, pe cât posibil departe de zonele locuite.
- Pe parcursul întregii tehnici rămâneţi conştienţi de faptul că vor fi mii de oameni pe întreaga planetă care sunt la unison cu această iniţiativă.
- În timpul realizării tehnicii, rugaţi-i pe prietenii noştri extratereştri să răspundă într-un mod care să fie un semn indubitabil al prezenţei lor pe această planetă şi al faptului că noi, că şi civilizaţie, putem comunica cu ei.
- Muzica specială ce poate fi folosită (sunt nişte sunete de provenienţă extraterestră ce au fost înregistrate în Anglia şi apoi sintetizate) – a fost trimisa in lunile trecute. Daca aveti nevoie de ea, va rog sa trimiteti un email la iana2505@yahoo.com.  

Tehnica de contactare a fiinţelor extraterestre benefice
- Intrarea într-o stare de conştiinţă cât mai elevată şi de linişte mentală cât mai profundă (orice tehnici de meditatie cunoaşteţi)
- Conştientizarea faptului că tot universul este o proiecţie a minţii divine şi că toate fiinţele care există în univers sunt unite prin conştiinţa divină care le-a creat (suntem cu toţii copii ai aceluiaşi Dumnezeu)
- Expansiunea conştiinţei în spaţiu:
- dincolo de limitele planetei noastre, pe care o vedem din spaţiu
- dincolo de limitele sistemului solar, pe care îl vedem din afară
- dincolo de limitele galaxiei noastre, pe care o vedem din afară
(aici poate fi de ajutor vizionarea în prealabil de imagini ale planetei, galaxiei etc văzute din afară) Ca ajutor puteti vizualiza in prealabil filmele de la link-urile urmatoare : http://www.amnh.org/news/2009/12/the-known-universe/ si http://www.youtube.com/watch?v=HOnJP4KNIH4&feature=related  
Alt website util pentru vizualizarea cosmosului este http://www.google.com/sky/ .
- Percepem în aceste spaţii vaste prezenţa fiinţelor extraterestre benefice, elevate şi a navelor lor spaţiale.
- Conştientizăm că aceste finite sunt conectate la un Consiliu suprem intergalactic, compus din finite extraterestre extrem de elevate spiritual.
- Urmărim să contactăm atât fiinţele extraterestre percepute, cât şi membrii Consiliului intergalactic. Ne prezentăm şi le transmitem toată iubirea şi prietenia de care suntem capabili. Îi invităm să vină acolo unde noi ne aflăm, cu scopul de a cunoaşte mai mult despre existenţa lor, şi de a contribui şi în felul acesta la crearea unei civilizaţii spirituale pe planeta Pământ.
- Le rugăm pe fiinţele extraterestre să se manifeste pentru noi în orice mod care este potrivit şi care conferă siguranţă, atât lor cât şi participanţilor din grupul nostru.
- Le arătăm mental unde ne aflăm (că şi cum am face “zoom”: galaxia Calea Lactee, sistemul nostru solar, Pământul – a treia planetă de la Soarele nostru, continentul pe care suntem, ţara şi poziţia ei pe continent (gen: România, în partea de sud-est, pe ţărmul Mării Negre), oraşul şi poziţia lui geografică în ţară, zona din oraş, strada, casa etc – cu cât mai multe detalii vizuale).
Că mijloc de identificare a noastră putem mentaliza o coloană de lumină albă care se înaltă chiar din mijlocul grupului nostru. Putem de asemeni folosi lanterne cu raze laser sau/şi anumite sunete.
- Putem realiza de mai multe ori această procedură de zoom out/zoom în.
- Rămânem în linişte într-o stare de receptivitate, urmărind să percepem prezenţa şi manifestarea fiinţelor extraterestre.
- E bine să alocăm măcar 2-3 ore pentru această procedură – ideal în nopţile fără lună, când e mai uşor de privit stelele, dar nu numai. Procedura se poate face oriunde, chiar şi într-o cameră. Ideal totuşi este afară.
- Puteţi folosi detectoare de radar cu baterie, şi de asemeni detectoare de câmpuri magnetice, care pot semnala uşor prezenta eterică a ET, şi se pot manifesta chiar interactiv.
- Dacă faceţi poze – folosiţi trepied şi expunere lungă gen 30 sec, fără flash.
- La locul unde se face contactul nu se vor folosi nici un fel de surse de lumină – gen faruri, lanterne, flash-uri etc (acestea scad senzitivitatea ochiului pt aproape 30 de minute)
- Pentru a percepe mai uşor manifestările eterice realizăm defocalizarea privirii.
- În timpul tehnicii se pot alterna perioadele în care privim cerul cu perioade de meditaţie, sau diverse tehnici spirituale (gen rugăciuni pt planeta pământ, binecuvântări sau orice altceva ne simţim inspiraţi să facem).
- La plecare mulţumim fiinţelor extraterestre.

Materiale necesare (ideal) – evident se poate şi fără:
- Lanterne cu laser
- Detectoare de radar şi câmpuri magnetice
- Camere digitale
- Scaune pliante
- CD player
Pentru întrebări şi relatări, vă rugăm să o contactaţi pe Ileana Ştefănescu la iana2505@yahoo.com sau Ramona Onisor la ramonaonisor@yahoo.com
Pentru a afla detalii despre activitatea Dr. Steven Greer, vizitaţi http://www.cseti.org.

Medicul Steven M. Greer, este autorul lucrării „Adevărul ascuns. Informaţii interzise” (Adevărul dezvăluit despre extratereştrii benefici), lucrare publicată şi în limba română, de editura Daksha (2008). Steven Greer a fondat CSETI (Centrul pentru studierea inteligenţei extraterestre) în anul 1990, fiind şi în prezent director internaţional al acestei organizaţii. Cele mai cunoscute proiecte ale sale sunt Iniţiativa CE-5 (în cadrul căreia sunt iniţiate contacte între fiinţele umane şi fiinţele extraterestre benefice), Disclosure Project (care intenţionează să dezvăluie publicului larg date reale privind viaţa şi inteligenţa extraterestră, informaţii ţinute strict secrete de guvernul din umbră şi anumite servicii secrete) si Proiectul Orion (http://www.theorionproject.org/en/index.html)

Va rugam sa ii anuntati si pe colegii sau prietenii dumneavoastra despre aceasta actiune spirituala.
Datele urmatoarelor meditatii:
29 Octombrie
26 Noiembrie
24 Decembrie

Daca doriti sa va inscrieti pe lista de anunturi a CSETI, va rog sa trimiteti un email in limba engleza lui Kosta Makreas gmakreas@sanbrunocable.com.  In felul acesta veti fi direct la curent cu meditatiile si actiunile CSETI.

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE