Followers

Labels

Wednesday, September 14, 2011

Български: Послание от Санат Кумара чез Джули Милър – 11.09.2011г.

Послание от Санат Кумара чез Джули Милър – 11.09.2011г.
Channeled by: Julie Miller
Еволюция на Истинското ви СърцеАЗ СЪМ Санат Кумара. От планетата Венера с моя пламък близнак Лейди Венера. Аз съм начело на вашата планетарна духовна йерархия и също така съм един от Седемте Свети Кумари. За мен е голямо удоволствие да изляза чрез това скъпо дете, за да говоря с толкова много чудесни и скъпи хора.

Наша дискусия днес е еволюцията и развитието на вашето собствено Истинско Сърце – Тройният Пламък. Този Троен Пламък включва три цвята, розов, златени син. И всичките три трябва да се балансират и поддържат. Аз ще ви напътствам през тази част от вашето пътуване, когато ме помолите. Ще ви показвам чрез напътствия, подкрепа и любов как да поддържате сами всичките тези три.

Ще обясним Тройния Пламък колкото може по-лесно. Няма нужда от сложни обясненя. Разбирането на Истинското ви Сърце и на Тройния Пламък, който е във вас, е важно - Сила, Мъдрост и Любов.

Розовият пламък представлява Любовта и Състраданието, което е истинската природа на Бог. Този розов пламък на любов знае разликата на изразяването на любов, съчувствие, възстановяването на нечии прекършени желания, възвисяващи емоции, живеенето в чистота и безусловно от сърцето. Този вид любов не е арогантен или прилепчив, а е свеж, разбиращ и даващ.

Синият пламък представлява Волята и Силата на Бог. Вашата вътрешна вяра и най-истинно намерение са тук в действие. Тъй като и двете са изпълнени с вашата безусловна любов. Познаването на този аспект на пламъка, е познаване на себе си. Намирането на силата във вашата собствена телесна форма да продължите и да завършите задачите, които сте започнали, първоначално изглежда много трудно. Мисълта над материята най-добре приляга в този аспект.

Златният пламък представлява вашето Знание, вашата Мъдрост. Да научите кога да напътствате, да използвате точните думи, да не съдите и да не дискриминирате. Това започва, когато навлезете в себе си и научите вашите собствени истини и откриете цял свят от информация и „знаене”.

Тези три пламъка трябва да са балансирани във вас. Това се постига чрез свободно течаща любов, която е чиста по сърце и намерение. Вашето желание да бъдете безкористни без нищо в замяна. Балансирането на трите е много възможно. Изисква отговорност за себе си, за миналите ви действия и тяхното коригиране, за да живеете в хармония с настоящето и да се подготвите за бъдещето си. И да сте способни да приемете всички същества на тази красива планета като равни и заслужаващи безкористна и безусловна любов.

Разпознаването на Тройния Пламък, който се намира в Истинското ви Сърце, е част от вашата трансформация и развитие. Някои от вас може би са способни да видят трите пламъка или трите потока от цветове, както този направи преди няколко дни. Съществата, които са захранени от собствената си вътрешна мъдрост, собствената си вътрешна сила и безусловна любов, изпълнена със състрадание, са израз на Бог в тях. Няма нужда да изпъквате над другите с чувства или изразяване на по-добрата си страна. Всеки от вас има различни сили и различни аспекти на подобрение. Виждал съм много деца тук на Земята, които са се поставяли на пиедестал, те искат да бъдат разпознати. В очите на Бог, в моите очи и на другите същества от най-висш порядък, Всички вие сте равни. Пиедесталите не са необходими в Тройния Пламък на Истинското Сърце. Всичко, което е необходимо, е Чиста и обикновена Любов. Вид любов, която не храни никакви очаквания, предположения и винаги е даваща, без нужда да получава.

Всички вие сте много способни да живеете в този Троен Пламък. Вече станах свидетел, че някои започват да го правят. Поддържането на баланса на всичките три пламъци ще бъде вашето предизвикателство. Повярвайте, че Всичко е възможно. Вие Няма да се провалите, вие само ще учите отново и отново. Ще откриете обяснения, които ще резонират с вас, докато се учите да живеете в този Троен Пламък. А обясненията, които не резонират с вас, също имат значение. Винаги взимайте предвид и двете и разберете защо едните са в по-голямо съгласие с вас от другите.

Подготвям се да приключа нашата дискусия за сега. Реших да дойда пак чрез това дете. Тъй като заминавам, опитайте се да визуализирате снежно бял кристал с пастелни цветове на дъгата, това ще съм аз, скъпи деца. Вашето духовно израстване и вечният ви дух ме стоплят. Любовта ми към вас е безкрайна.

Namaste,
Възнесен Майстор, Санат Кумара чрез Джули Милър


Превод: Tauno - http://elvenjewels.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE