Followers

Labels

Friday, December 30, 2011

Hrvatski - Radio Ann – Vijeće Dvanaestorice 24. prosinca 2011



 


Radio Ann – Vijeće Dvanaestorice 24. prosinca 2011

Ovo je vijeće Dvanaestorice. Vidimo da imate problema sa spavanjem. Mnogi svjetloradnici prolaze kroz slične poteškoće. Na sreću, vrijeme se usporava u ovo vrijeme godine. Preporučamo vam onoliko vremena mira koliko god ga možete osigurati.

To je možda previsok zahtjev za one među vma koji će sudjelovati na obiteljskim okupljanjima kao domaćini, sa zaduženjima poput pripreme obroka. Ipak, svrha blagdana je odmor, razmišljanje, užitak, zajedništvo i ujedinjavanje sebe sa svojim Bogom, bez obzira kako Nju ili Njega doživljavate.

Svjetlost oko solsticija je uvijek posebneljepote i nekoliko minuta sunčane svjetlosti svakoga dana pomoći će vam da se pomladite, čak i ako je područje gdje živite sjenovito ili oblačno. Sunce je još uvijek iznad vas i njegove zrake pune vaše baterije.

Pijete mnogo vode, osobito ukoliko konzumirate šećer, masnoće, alkohol i druge substance koje je najbolje umjereno konzumirati ili ih u potpunosti izbjegavati. Pokrenite svoja tijela. Žustra šetnja učinit će čuda. Donesite novogodišnje poruke laka srca i bez pritiska. Recimo, odlučite da ćete biti radostni? Ili da ćete se više smijati?

Svaka godina nosi svoje izazove i svoje vrhunce. Nadolazeća godina će imati svoje uspone i padove i mogla bi biti nešto dramatičnija nego što je uobičajeno. Mnogo toga je pred vama. Centrirajte se. Odlučite da ćete pokoriti svoje prepreke i biti pobjednik u životu. Želimo sve najbolje svima vama, a mi polažemo mnogo nade u čovječanstvo tijekkom iduće godine.

Sretni vam, sretni blagdani.


prijevod Marijana



No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE