Followers

Labels

Wednesday, May 7, 2014

Σείριοι Αδελφοί του Φωτός: ‘Ο Θεός – η πηγή – δίνει πάντοτε τα πάντα’



Σείριοι Αδελφοί του Φωτός: ‘Ο Θεός – η πηγή – δίνει πάντοτε τα πάντα’
Μετάφραση: Con Tanidis
Translation German-English: Petra ST

5 Μαΐου 2014

Αγαπημένα Αδέλφια της Γης – σας καλωσορίζουμε στο όνομα της αγάπης και του φωτός της Ενότητας της ύπαρξής μας. Είμαστε οι Σείριοι αδελφοί και είμαστε μαζί σας μέσω των δονήσεων αυτών των λόγων. Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τις δονήσεις και την ενέργεια που έχετε μέσα σας. Αν κοιτάξετε τη Γη, ποια θα ‘ταν η πρώτη σας σκέψη; Τι είναι αυτό που ξεπετάγεται μέσα στο νου σας; Κλείστε, σας παρακαλούμε, τα μάτια σας για μια στιγμή και αφήστε να έρθουν στην επιφάνεια οι εικόνες και τα συναισθήματα από μέσα σας… Μήπως είναι η ομορφιά της φύσης, η ηρεμία και η σιωπή ενός δάσους αυτά που σας έρχονται, ή μήπως είναι η αδικία και η δυσαρμονία; Βλέπετε πλούτο ή φτώχεια; Μπορείτε να δείτε την οπτική γωνία από όπου προερχόμαστε;


Είσαι ένα πολυδιάστατο ον που εκπέμπει φως και περιορίζεσαι μονάχα από τον τρόπο που σκέφτεσαι και από τα δείγματα των σκέψεων που περνάνε μέσα από το νου σου. Μέσω των σκέψεών σου – που είναι αγνή ενέργεια – δημιουργείται ανάδραση, μια δόνηση που αποστέλλεται πίσω από το Σύμπαν, ανταποκρινόμενη στη δόνησή σου. Το Σύμπαν δε ρωτά, παρά στέλνει πίσω τη δόνηση που εκπέμπεις, δίχως όρους και στην αγνότερη μορφή της. Ο Θεός, που είναι η πηγή, δίνει πάντοτε τα πάντα, δίνει πάντοτε αγνή αγάπη δίχως όρους και κάθε στιγμή. Όταν επικεντρώνεσαι σε κάποιο θέμα, να προσέχεις, γιατί ως δημιουργός που είσαι στέλνεις προς τα έξω ενέργεια και το Σύμπαν ανταποκρίνεται.

Είσαι ο δημιουργός και ο χτίστης της Νέας Γης. Όλα όσα δονούνται με αγάπη σου επιστρέφουν πίσω με αγάπη. Και εάν τώρα εστιάσεις το βλέμμα σου επάνω σε σημεία προβληματικά, τι νομίζεις ότι θα συμβεί; Και αυτά επίσης θ’ αυξήσουν κάποιο πεδίο συντονισμού, γι’ αυτό σου ζητάμε να τους στέλνεις αγάπη και φως, ώστε οι τρόποι αυτοί από ελεύθερη βούληση, που αποτελούν επίσης άγια έκφραση, να βρουν σωτηρία και χάρη. Η Αγάπη είναι η δύναμη – ο πυρήνας όλων – που δίνει ψυχή και περιβάλλει τα πάντα. Είμαστε παιδιά της αγάπης και του φωτός. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια φωτόςΣας αγαπάμεΕίμαστε οι Σείριοι αδελφοί του φωτός.

Με Αγάπη, Ευτυχία και Ενότητα……..Shogun Amona

 -----

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE