Followers

Labels

Wednesday, February 25, 2015

Hellenic -- Οι Σείριοι Αδελφοί του Φωτός: ”Ο Ατμός της Αποκάλυψης αυξάνει σταθερά“ (16-2-2015)



Οι Σείριοι Αδελφοί του Φωτός:  
”Ο Ατμός της Αποκάλυψης αυξάνει σταθερά“
(16-2-2015)


Πολυαγαπημένα ‘Αδέλφια’ της Γης – σας καλωσορίζουμε μέσα στην αγάπη και το φως του Όλα-Σε-Ένα-Όντος. Είμαστε οι Σείριοι Αδελφοί. Στις μέρες αυτές του δικτύου του χρόνου σας πολλά πράγματα και εξελίξεις – που τώρα συμβαίνουν θα φέρουν την κάθαρση σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης. Η κάθαρση γίνεται τώρα – όποτε έρχεται το φως της θύμησης μετασχηματίζει τις σκιές της λήθης. Η πολλή πληροφορία κι η πολλή η γνώση – που σας αποκρύφτηκε μέσα στο άγνωστο – τώρα αποκαλύπτεται κι ο ατμός της αποκάλυψης αυξάνεται σταθερά.

Αυτή η διαδικασία της αποκάλυψης έχει καταστρωθεί επακριβώς – ώστε να μπορείτε να καταλάβετε και να ενσωματώσετε την πληροφόρηση – γιατί έχουν γίνει πολλά εδώ – που ωθούν ενάντια στα όρια της φαντασίας κι ακόμα παραπέρα σε κάποιους τομείς. Το πλανητικό δίκτυο τροφοδοτείται ακόμα με πληροφορίες διαχωρισμού – κυρίως μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εδώ είναι το κάλεσμά σας – πολυαγαπημένα αδέλφια – να παραμείνετε εντελώς μέσα στην αγάπη και να παρέχετε συγχώρεση μέσα στα πεδία της Γης.  


Είσαστε εδώ για να κάνετε μόνο αυτό – καθώς προετοιμαζόσαστε για την ατομική σας ανάληψη και να αφυπνιστείτε περαιτέρω μέσα σ’ αυτήν – η οποία και ταιριάζει με τον πραγματικό σας πυρήνα. Να είσαστε γεμάτοι σιγουριά – πως ΟΛΑ θα υλοποιηθούν με άγιο νόημα και πως ΟΛΑ θα βρουν τη θέση τους – ώστε η ενσάρκωση της θεότητας και η αποκάλυψη να συμβούν ταχύτατα και με πλατιά εξάπλωση.Αυτή τη διαδικασία την υποστηρίζει η ίδια η πηγή σε όλα τα επίπεδα και στέλνει χάρη και συγχώρεση σε κάθε πιθανή περιοχή.

Βασιζόμαστε στο ότι – Όλα θα διαλυθούν μέσα και μέσω της αγάπης.  Αφήστε την αγάπη της καρδιάς σας να σας οδηγήσει παραπέρα και φανταστείτε τη Νέα Γη – με τον τρόπο αυτό όλα θα συναρμολογηθούν μόνα τους με τρόπο καταπληκτικό. Σας ευχαριστούμε και σας στέλνουμε την αγάπη μας – τη συμπάθια και την υποστήριξή μας. Είμαστε οι Σείριοι Αδελφοί.

Με Αγάπη, Ευτυχία και Ενότητα …......  Shogun Amona 




Μετάφραση Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE