Followers

Labels

Monday, February 15, 2016

Romîna -- CONSTIINTA COSMICA, 07 FEBRUARIE, 2016: Revolutia a început



CONSTIINTA COSMICA, 07 FEBRUARIE, 2016
Revolutia a început

Astazi este 7 Februarie 2016. Will Berlinghof este vocea Constiintei Cosmice, si Callista este animatoarea, si cea care pune întrebarile.
Bun venit Constiinta, puteti sa ne spuneti daca aveti un mesaj pentru publicul larg, în acest moment. Aceasta este o perioada foarte interesanta si dificila, prin care noi trecem acum. Care sunt comentariile dumneavoastra referitor la ceea ce se întîmpla în prezent?
Aceasta este într-adevar de o perioada foarte interesanta de o mare putere si de o mare însemnatate pentru omenire, pentru Mama Pamînt, si astfel, implementarea unei noi scheme de formare, careia i se atîrna deja numeroase persoane, si care le va conduce catre experienta de evenimente extraordinare, evenimente care vor avea o mare anvergura, si mari semnificatii. Cu toate acestea, cea mai mare parte dintre ei nu le apuca, sau nu le înteleg. Ceea ce oamenii simt pe planeta în general, este o perioada de neliniste imensa, teama, confuzie si haos, în timp ce lumea din jurul lor, pare sã se destrame.
Marele public, desigur, nu este constient de faptul ca enevenimentele la care asista si participa, sunt evenimente de o mare importanta cu semnificatii facînd parte dintr-un plan mai intens si vechi, un proiect care a fost proiectat timp de mii de ani, pentru a ajunge în prezent la concluzia sa si la activarea acestuia. Care este deosebit de activa în special pentru cei care au fost la putere atît de mult timp, în cautarea proiectelor lor, si planurilor - proiect de timp îndelungat. Aceasta Constiinta va spune ca cei care se gasesc la putere în prezent, o putere artificiala, o putere iluzorie, înca mai cred ca ei se gasesc sus, si ca ei conduc omenirea orbita la ascultare si supunere la evenimentele care se produc în lume, ducîndu-i la aceleasi concluzii pe care le doresc cei care sunt la putere.

Aceasta este o perioada periculoasa, înspaimîntatoare, si fiind victimele acelor vremuri, si a acestor evenimente extraordinare, care nu le va aduce, dupa felul lor de a vedea, decît mari dezamagiri, tristete si disperare. Cu toate acestea, aceasta perioada reprezinta mult mai mult decît implementarea si realizarea unei agende iluzorii de catre cei de la putere. Acesta sunt fazele finale ale vechiului regim, vechiului imperiu, vechiului regat al privilegiatilor, cei care s-au dedicat la realizarea proiectelor stapînilor lor, aflati asupra lor.
Aceasta Constiinta face desigur în primul rînd aluzie la cei care sunt desemnati ca "Elita", Cabala, Illuminati, cei care au avut acces la putere si la privilegii, timp de mii de ani. Sunt cei care traiesc pe acest plan terestru în acest moment, care fac sa progreseze agenda lor; care a fost proiectata acum mii de ani, si care a fost implementata si gestionata de-a lungul a mii de ani, pentru a aduce omenirea la acest punct precis actual, pentru a aduce Mama Pamînt la acest punct precis, în care planurile lor, cred ei, asa cum ei le-au urmarit, sunt gata pentru finisarea lor. Însa, vor fi ele îndeplinite?
Aceasta este ceea ce cred ei, si au convins o multime de oameni, prin intermediul controlului mental, prin conditionarea lor sociala, cu ajutorul lui mass-media controlate, sa creada ca ei, ca va fi astfel, cu toate ca nu mai au autoritatea de a ramîne la putere, chiar daca stapînii deasupra lor, i-au abandonat în voia sortii.
Cei care ocupa vîrful grilei puterii actuale, nu sunt nici macar umani, sau nu au un corp omenesc. Ne referim la cei pe care voi îi numiti Archoni, si co-creatiile lor I.A., Inteligentele Artificiale, pe care ei le-au folosit pentru a avansa evenimentele si circumstantele, care au dictat dictatorilor ce trebuiau sa faca, cui trebuiau sa serveasca, si cum.
Acestia, Arhonii, I.A., cred de fapt, ca ei vor cîstiga din nou, si aceasta convingere este transmisa direct la subordonatii lor, servitorii lor, la cei care au fost privilegiati timp de nenumarate secole, pentru a servi pe satpînii lor. Din punctul lor de vedere si modul lor de a privi lucrurile, ei lucreaza într-adevar, pentru a termina un proiect de lunga data, si ei au fost foarte aproape de realizarea acestuia. Toate acestea sunt un complot împotriva umanitatii din care ei au facut sclavii lor, care le-au furnizat energia necesara cu care s-au alimentat, si sacrifiile ca ofranda, este ceea ce a hranit întotdeauna pe acesti Arhoni.
Dar, este o perioada importanta în prezent, nu din motivele pe care aceasta Constiinta le-a evocat, stiind ca cei de la putere la nivele diferite cred ca sunt motivul importantei lor. Este vorba de o perceptie gresita din partea lor, despre ceea ce ei cred ca va trebui sa se întîmple, însa nu este ceea ce se prezinta în modul cel mai intens, la nivel subconstient.
Ceea ce se prezinta, este o revolutie si o rebeliune împotriva celor de la putere, nu de catre cei care poarta arme, nu de catre cei care sunt gata sa se lupte cu dusmanul lor, cei care sunt la putere, ci, mai degraba din partea multitimii celor care se gasesc pe acest plan de existenta al Pamîntului, în acest moment, deoarece ei au venit sa participe la actuala evolutie a constiintei. Revolutia Spiritului, care este în prezent în derulare pe aceasta planeta  si în aceasta împaratie.
Multi dintre cei care sunt aici pentru a participa la aceasta revolutie, la aceasta trezire Spirituala, nu înteleg în totalitate ceea ce se petrece. Mai degraba ei descopera ca ei simt ceva, ei simt ca o schimbare are loc, si multi s-au dedicat schimbarii care soseste pentru toate vietile lor, si deci, dovezile sugereaza ca cei care sunt la putere, îsi exerseaza înca un control, ca ei trag mereu sforile. Acesta este motivul pentru care este foarte important sã se înteleaga, ca în acest moment, are loc aceasta revolutie a Spiritului pe acest plan de existenta.
Tot ceea ce este experimentat de catre cei care s-au oferit ca voluntari, venind aici, pentru a participa la aceasta evolutie a constiintei, la schimbarea de paradigma care este în curs de desfasurare, numeroasele experiente pe care ei le traiesc în acest moment în vietile lor fizice, sunt greu de trait, dificile de înteles, pentru ca sunt numerosi cei care continua sa lupte împotriva propriei lor conditionari sociale, din care ei fac parte, si la care au fost supusi de a lungul vietii lor.
Acum, multi dintre ei, de exemplu, simt o mare preocupare si o mare oboseala, si multi dorm mai mult decît de obicei, multi cred ca ceva nu merge bine, si deci, corpurile lor reactioneaza la aceasta nevoie de odihna si de somn. Conditionamentul cu care ei au crescut, le spune ca ei ar trebui sa lucreze si sa fie activi, si nu sa se multumeasca sa ramîna culcati, sa se odihneasca si sa doarma.
Cu toate acestea, aceasta Constiinta afirma ca, cei care sunt cei mai afectati în acest fel, si care simt aceasta epuizare, la punctul în care au nevoie de mai multa odihna, sa doarma mai mult, participa efectiv, la evenimente cu mult dincolo de lumea fizica. Ei participa la activitati astrale care sunt de o mare semnificatie si de o mare importanta în acest moment, deoarece în prezent este în curs o lupta astrala, între cei care se afla aici pentrua elibera planeta în sine, constiinta în sine-chiar, constiinta colectiva a umanitatii.
Ei sunt cei care participa la bataliile astrale cu Arhonii, cu I.A., cu diavolii si djinii spatiilor inter-dimensionale, care sunt foarte numerosi aici. Ei lupta împotriva extraterestrilor care sunt servitorii fortelor I.A. arhonice. Aceasrta este o batalie importanta, si cei care participa la ea în acest moment, simt efectele epuizarii în vietile lor, si trebuie sa înteleaga ca multi dintre voi se angajeaza în aceste activitati în timpul somnului vostru, în timp ce se desfasara acesasta batalie. Aceste activitati necesita multa energie din partea voastra pe acest plan astral, si atunci cînd va treziti, din cauza activitatii pe care ati desfasurat-o în faza voastra de somn, pe planurile astrale si ale activitatilor în care sunteti implicati, la acest nivel astral, foarte des, voi simtiti la trezire un sentiment de oboseala fizica, si de slabiciune.
Daca este astfel, ca voi simtiti lucrurile pe plan fizic, ca voi ar trebui sa fiti mai activi, si ca nu ar trebui sa dormiti atîta, acest lucru va poate cauza un sentuiment de iritare si de frustrare. Este din acest motiv, ca aceasta Constiinta le spune tuturor celor care simt o mare epuizare: va rog sa întelegeti ca voi sunteti fiinte multidimensionale, care nu traiesc numai o existenta pe planul fizic, dar care coexista pe planurile astrale, si înfloresc la nivele de constiinta care nu sunt legate sau limitate planului fizic, planului de existenta binar al dualitatii în cea de-a treia dimensiune.
Voi sunteti dincolo de acest lucru, atunci cînd sunteti angajati în nivelurile astrale, si mai ales în acest moment, în care se desfasoara un mare conflict, în care marea lupta pentru umanitate si Mama Pamînt, este în curs de desfasurare. În timpul acestei lupte, sa nu credeti ca aceasta evolutie, aceasta schimbare în constiinta umana va esua, deoarece nu este cazul.
Sursa Divina, si Spiritul / Duhul, sunt în spatele a toate acestea, dar sa întelegeti ca faceti o munca excelenta, si ca voi sunteti de o importanta extrema în aceasta lupta care are loc dincolo de perceptia  si de întelegerea omeneasca. Da, exista o parte din voi însiva care întelege si spune: « Ei, deci, exista o parte din mine însumi care ma împinge sa descopar noi raspunsuri si o noua întelegere, si care simte aceasta conexiune ». Sã aveti încredere în acest sentiment interior, aceasta stiinta interioara. Sa stiti ca de aceasta data, de aceasta data în mod specific. este de o importanta cruciala, în special în succesiunea de  evenimente care vor avea loc în curînd.
De aceasta data, este momentul pe care Spiritul la definit ca fiind timpul începutului evolutiei, adevaratul început al evolutiei. Pentru ca într-un sens, din cauza paradoxului, tranzitia este deja în desfasurare de mult timp, însa este în acelasi timp pe punctul în care acest lucru începe. Sa nu va faceti grijii cu ceea ce constituie paradoxul. Constatati pur si simplu ca acesta este cazul, ca voi faceti parte din ceea ce constituie o realitate fizica, si experientele pe care le traiti în timpul acestui timp fizic în care sunteti treji, si ca în mod simultan voi faceti parte din ceea ce este non-corporal, care este dincolo de lumea fizica, si care va re-pune în corpul vostru spiritual, astfel încît sa puteti sa fiti implicati si sa participati la ceea ce se întîmpla, pe planurile astrale acum.
Aceasta Constiinta, este disponibila pentru toate întrebarile pe care cel care face interviul, le-ar putea avea asupra acestui subiect.
Multumesc Constiinta, pentru aceasta pre-vizualizare, deoarece eu consider ca aceasta este o privire de ansamblu, de fapt, cred într-adevar ca exista numeroase întrebari care pot fi aprofundate mai mult despre aceasta situatie, si ma gîndesc la o alta reuniune, pentru a ne întîlni cu membrii nostrii, dar pentru moment, cred ca voi rezerva întrebarile mele pentru aceasta ocazie, si, daca aveti orice altceva de adaugat la ceea ce ati spus blogului, pentru marele public, ati dori sa o faceti acum ?
Aceasta Constiinta a vorbit despre evenimentele care se vor derula în 2016, si în special în timpul 1-ului trimestru, si mai precis, la jumatatea lunii martie 2016. Aceasta Constiinta declara ca va exista un eveniment care va avea loc la mijlocul lunii martie, catre 15 martie, o data, care marcheaza « Treptele Puterii » « Idele lui Martie » (în calendarul Roman - data asasinatului lui Juliu Caesar, NdT.), care va fi foarte dificila pentru multi. Aceasta este o perioada de pregatire, deoarece se simt deja, energiile complexe ale acestei planete, conexiunea interioara cu evenimentele de pe astral, cunoasterea intima ca lucruri au loc în afara domeniului întelegerii umane.
Acesta este un moment de o importanta cruciala, care are loc aici, acum, în aceasta luna februarie, în curs de pregatire pentru evenimentele din mijlocul lunii martie.
Este evident ca unul dintre proiectele celor care sunt la putere, este sa faca sa creada despre o falsa invazie terestra, sau un fals contact terestru, care este numit adesea « primul contact ».
Acestv lucru este ceva pe care cei care sunt la putere nu au încetat sa-l promoveze, si exista unele evenimente publice care pregatesc omenirea pentru acest gen de evenimente inclusiv, celebra serie televizata « The X-Files », ultimul sezon al X-Files, care încearca sa creeze o noua abordare a extraterestrilor, care încearca sa sugereze ca sunt oamenii, umanii care se gasesc în spatele la toate acestea. Abordarea precedenta a extraterestrilor, aceea a extraterestrilor  ostili, chiar extraterestrii raufacatori,care nu sunt cu nimic responsabili de fapte, a fost o parte din planurile ascunse ale guvernului secret al oamenilor de la putere.
Aceasta serie este prezentata de catre cei care sunt controlati ( de canalul conservator Fox, proprietatea lui Rupert Murdoch, NdT.), prin urmare, exista un motiv pentru care aceasta serie este prezentata cu acest nou mesaj în acest moment: ea facea parte din ceea ce aceasta Constiinta considera, ca o tentativa de a face ca umanitatea sa creada, ca cei care au fost odinioara responsabili, nu sunt poate vinovati, si ca cei care sunt responsabili, sunt propriile voastre guverne, politicienii si liderii.
Acesta este un mod de înscenare, pentru a aduce situatia la punctul în care multimea, constata cine a fost responsabil, si astfel sa faca sa se creada ca ei erau responsabilii, si nu entitatile extraterestre.
Acest lucru ar fi o buna pregatire, în eventualitatea unei invazii false, sau unui fals prim contact, caci umanii nu vor fi poate asa de înspaimîntati. Este de asemenea, o montare destinata sa puna în discutie pe cei care au fost o data servitorii lor, pentru ai pune în cauza, pentru ca sa fie abandonati.
Exista în acest punct, un proiect strict secret, si aceasta Constiinta cere pur si simplu tuturor sa înteleaga ca ceea ce este adesea prezentat pe ecranele de televiziune, nu este întotdeauna ceea ce pare a fi. Exista întotdeauna o agenda ascunsa, chiar asupra scopurilor ascunse, la care ei lucreaza, si atunci cînd evenimentele apar, voi aveti alegerea sa fiti înselati de aceste lovituri montate, sau sa va dati seama de ceea ce se ascunde în spate, si sa întelegeti ceea ce se desfasoara în acel moment, cum se desfasoara, si sa puteti sa alegeti sa nu va lasati înselati de proiectele înselatoare, si loviturile montate.
Daca se va întîmpla sa vedeti aceste evenimente petrecîndu-se în fata voastra, îndepartati-va, fiti neutrii, fiti un observator, stiti ca lucrurile nu sunt asa cum par a fi, si autorizati-va sa va îndoiti de toate acestea, cautati sa întelegeti în adîncime modul în care acesti oameni, au manipulat atît de mult timp umanitatea, si hotarîti sa nu va mai lasati sa fiti pacaliti de ei, sau sa nu mai participati la evenimentele pe care ei vi le impun, pe care ei le impun omenirii.
Acesta este un timp de o mare eliberare si de oportunitati. Amintiti-va aceasta în momentul în care lumea pare ca se prabuseste în jurul vostru, în timp ce aceste evenimete se desfasoara, cînd ei pun în chestiune tot ceea ce ati cunoscut. Coborîti-va adînc în interiorul vostru însiva, gasiti-va echilibrul, si conexiunea voastra spirituala, si sa stiti ca aceste evenimente care se vor produce, care se vor desfasura de-a lungul saptamînilor si lunilor urmatoare, au un scop mult mai profund, nu cel de a favoriza pe cei corupti, însa de a elibera omenirea, în sine, si de a elibera Mama Pamînt de asemenea, si cum voi faceti parte din toate acestea, daca alegeti sa ramîneti inconstienti de toate acestea, sau sa profitati de aceste momente, si de aceste evenimente, pentru ca sã vã treziti la o realitate mai intensa care va înconjoara, depinde de voi, este o alegere personala, este hotarîrea voastra.
Acestea sunt vremuri extraordinare, si aceasta Constiinta va cere voua tuturor sa vã amintiti cînd evenimentele se vor desfasura în jurul vostru.
 Aceasta Constiinta a terminat.


Traducerea în Romîna: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE