Followers

Labels

Saturday, February 13, 2016

Ron Head în Romîna Consiliul: Toti faceti parte dintr-o Constiinta


Chinese Art:
Ron Head în Romîna
Consiliul:
Toti faceti parte dintr-o Constiinta
15.12.2015
Continuam.
Vom vorbi despre unitate, despre ideia ca toti faceti parte dintr-o Constiinta (aceeasi). Multi au probleme cu aceasta conceptie. Ati fost învatati constient si bine, timp de multe vieti, ca sunteti separati, si ca sunteti singurii. De asemenea v-au învatat, ca va aflati separati în toate felurile posibile, ca cei de acolo (de sus), nu va iubesc, ca ei sunt cu adevarat periculosi, fara sa uitam pe cei care nu au fost mentionati.
Nu a existat, nici nu exista un motiv pentru acest lucru. Si ei stiu foarte bine, ca ãsta este un mecanism pentru ca sa va mentina separati, si sub control. Nu ati fost facuti pentru ca sa va comportati cu cineva pe care îl iubiti, ca si cum ar fi un dusman. Si avaritia are nevoie de dusmani. Siguranta clasei "superioare" are nevoie sa creeze dusmani între clasele mai "inferioare". Aceasta este paradigma de functionare a lumii. Nu este reala, însa este acceptata si credibila si credinta creeaza. Credinta dã origine la Sistemele de Credinte.

Dorim sa substituim acest sistem, cu ceva care nu ajunge sa fie o credinta, însa, este ceea ce credeti în inima voastra, ceea ce simtiti ca este adevarul. Stiti ca acest vecin, acest om, aceasta femeie, în intimul sau, este exact ca si voi. Stiti ca sîngele lor, este de asemenea rosu. Stiti ca el va poate salva viata. De ce ? Pentru ca acest sînge este la fel ca si al vostru. Stiti ca ei vor acelasi lucru ca si voi. Problema este minciuna. Minciuna, este Sistemul lor de Credinte, ca nu exista suficient (pt. toti). Atunci, ce trebuie sa fie facut, este sa se arate si sa se dovedeasca ca nu va dau ceea ce aveti nevoie, nici voua, nici altora. Muriti de foame, fara ca sa fie important ca în depozitele de gunoi, exista alimente suficiente pentru a alimenta o lume întreaga. Însa acest lucru, este o alta poveste.
Este foarte usor sa confirmi ideia ca faceti parte dintr-o unitate, daca priviti în jurul vostru, si va opriti îndoiala un moment. Voi creati furnicile, albinele, stolurile de pasari, si cîrdurile de pesti. Aveti nevoie doar de o schimbare a punctului de vedere, pentru a întelege ca exista multe unitati carora Omenirea le apartine. Exista cetateni constienti, fraternitati, licee, state, tari, rase, religii si multe altele. Adevarul este ca, simpla voastra existenta este folosita de multe ori, împotriva voastra. Cu tot ceea ce a fost referit, înca va este greu sa vedeti unitatea propriei Omeniri?
Nu, nu este. Fiind sinceri, Marea Trezire despre care se vorbeste atîta, este o trezire la acest fapt.
Acum, daca acest postulat este o problema pentru voi, veti aprecia cînd veti înfrunta întelegerea unitatii Întregii Vieti. Însa, aceasta mica lectie se afla la o mica distanta de drumul vostru. Puteti sa o faceti mai usoara, daca începeti sa sintonizati unitatea multelor forme de viata, care se gasesc pe planeta voastra. Va fi doar o saritura ca sa o includeti în alte locuri ale Universului.
Multe persoane din lumea voastra, au înteles aceasta conceptie. Dar, spunînd în alt mod, chiar aceasta conceptie sa îndepartat de panorama generala a lucrurilor. Sunteti bombardati în mod constant, cu mantrele separarii si ale controlului. Si din ce motiv al loc mereu? Puteti sa va imaginati? Suntem foarte fericiti sa va spunem care este motivul, si ca în adevar, va treziti din jocul care v-a fost impus. De fapt, ati atins deja, ceea ce se numeste masa criticã. Sunteti gata sa fiti martorii de cît de minunat de rapid, schimbarea de constiinta se poate manifesta la nivel mondial.
Acest fapt, are loc în prezent. Duceti-va sa va cautati floricelele de porumb (adica: sa asistati la ceea ce se petrece). Luati-va o bere, asezati-va în fotoliul vostru favorit. Observati spectacolul. Bineînteles, ca puteti alege, sa va faceti partea voastra. Un aplauz pentru toti!
Vom reveni sa conversam în curînd. Sa fie PACE pentru toti în ziua aceea.
Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate. Puteti copia si partaja acest material întotdeauna cînd nu va fi schimbat în nici un mod, continutul ramîne complet, si include acest aviz de drepturi de autor.
Legatura:  http://ronahead.com/


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE