Followers

Labels

Sunday, December 27, 2015

HELLENIC -- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ






Εκείνο που αποτελεί την Κοσμική Συνειδητότητα και είναι σε διάθεση, παρακαλούμε να συνεχίσει.

Σ ευχαριστούμε και καλωσόρισες Συνειδητότητα που είσαι σήμερα μαζί μας για τη σύνοδο μελών τηςRainbow-Phoenix της 19ης Δεκεμβρίου 2015. Φωνή της Κοσμικής Συνειδητότητας είναι ο Will Berlinghof , και τις ερωτήσεις κάνει και ενεργοποιεί η Joan Mills. Έχει γίνει επίκληση στον Νόμο του Φωτός, στον Νόμο της Αγάπης, στον Νόμο της Ενότητας και στον Νόμο της Ευγνωμοσύνης. Υπάρχει κάποιο εισαγωγικό μήνυμα ή κάποιο γεγονός για το οποίο θα επιθυμούσατε να συζητήσουμε παρακαλώ τη στιγμή αυτή; Ευχαριστώ.

Όντωςη Συνειδητότητα αυτή έχει ένα εισαγωγικό μήνυμαένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα για τον ένανκαι όλουςΚαλά Χριστούγεννα και Ευχές για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε αυτούς που κατοικούν στοΒόρειο Ημισφαίριο.


Η Συνειδητότητα αυτή λέει πως εδώ και τούτη τη στιγμή, οι ενέργειες αυτής της ώρας είναι πραγματικά ιδιαίτερες. Είναι ιδιαίτερες λόγω των ενεργειών του Αστρολογικού Τοξότη, καθότι μέρος των ενεργειών του Τοξότη αποτελούν η αποδοχή και η ενατένιση στα ανώτερα επίπεδα συμμετοχής και κατανόησης των πεδίων της ελπίδας και της θετικότητας. Αυτός λοιπόν, ο Τοξότης, ρίχνει τα βέλη του στον ουρανό και στο Φεγγάρι, στον Ήλιο και στους πλανήτες με το αίτημα να έρθουν οι ανώτερες ενέργειες στον πλανήτη και να οδηγήσουν τους ανθρώπους, κατευθύνοντας τα ζητήματα των ανδρών και των γυναικών. Γι αυτό λοιπόν και τα Χριστούγεννα, υπάρχει η γενική τάση μεταξύ των περισσοτέρων να εύχονται ειρήνη και ευημερία.

Γιατί η συνείδηση της ανθρωπότητας το έχει μέσα της να ψάχνει για το φως την ώρα αυτή, να ψάχνει το φως της ελπίδας και να την εύχεται στους άλλους. Είναι η μόνη φορά μέσα στο χρόνο όπου οι άνθρωποι βάζουν στην άκρη, τουλάχιστον για κάποιες ώρες, την αρνητική τους εστίαση επί των παγκοσμίων γεγονότων και τις τραγωδίες που εξελίσσονται,  οι οποίες πρόσφατα προέκυψαν. Αντ αυτού, οι περισσότεροι αντικρίζουν θετικά την ώρα αυτή ως ώρα χαράς, ως ώρα έμπνευσης, ως μια ώρα προσευχής για παγκόσμια ειρήνη, όπου ειπώνονται προσωπικά μηνύματα ελπίδας και ευημερίας από τον έναν στον άλλον.

Και παρότι ο Χριστιανισμός αποτελεί την κύρια θρησκεία του κόσμου της Δύσης του Βόρειου Ημισφαιρίου, η Συνειδητότητα αυτή θέλει να τονίσει πως δεν πρόκειται απλά για ένα θέμα που αφορά την Χριστιανική πλευρά. Υπάρχουν πράγματι και άλλες θρησκείες όπως η Ιουδαϊκή με το Hanukkah, και η θρησκεία Hindi με το Dawali, οι οποίες επίσης ατενίζουν την ώρα αυτή του χρόνου ως μία όπου κυριαρχεί η ελπίδα, με το άτομο να είναι εύθυμο και να εύχεται ευημερία στους άλλους, ακόμα και στους ξένους.

Συνεπώς η ίδια η συνείδηση της ανθρωπότητας το έχει μέσα της την ώρα αυτή να επικεντρώνεται στην ειρήνη και στην καλή θέληση, ακόμα και στην αγάπη για όλα τα όντα επάνω στον πλανήτη και όλους τους άλλους, κι ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή συνειδητοποίησης του εαυτού για το ότι πρόκειται για μια ευχή από καρδιάς η οποία περιέχεται μέσα στο άτομο και μέσα στην ίδια την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου. 

Το πρόβλημα είναι πως εκείνοι που έχουν την εξουσία, και δρουν για τα δικά τους σχέδια και προγράμματα, έχουν από καιρό χαλιναγωγήσει την ανθρώπινη συνείδηση σε τέτοιο σημείο ώστε ο τρόπος αυτός σκέψης να μην αποτελεί απαραίτητα και το μοτίβο σκέψης του ανθρώπου για τις υπόλοιπες 365 ημέρες του χρόνου.  Ότι δηλαδή θα επιτρέπεται και θα είναι αυτό ανεκτό παρά μονάχα για κάποιες ημέρες γύρω από το Ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου, είτε το Ηλιοστάσιο αυτό είναι το Χειμερινό για το Βόρειο Ημισφαίριο, ή το Καλοκαιρινό φυσικά αντίθετα για το Νότιο.

Όπως και να χει, εκείνοι που έχουν τη δύναμη και που τώρα κυριαρχούν, εκείνοι που έχουν την εξουσία, προσπαθούν πάραυτα να περιορίσουν αυτή τη συμπαντική έκφραση της ευθυμίας και των καλών ευχών επί όλης της ανθρωπότητας. Και το ότι αυτό αποτελεί κάτι που είναι ανεκτό έως κάποιο βαθμό, όπου ακόμα και τότε, υπάρχουν σχέδια καταρράκωσης αυτής της περιόδου και καταρράκωσης της αίσθησης της ελπίδας που έχουν τόσοι πολλοί την ώρα αυτήΑυτό σημαίνει ότι υπάρχουν σχέδια εν όψει που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν ένα ακόμα ψευδές γεγονός μέσα στην πιο ιερή περίοδο, αυτήν του ψυχικού εορτασμού των Χριστουγέννων και της περιόδου του Ηλιοστασίου.

Η Συνειδητότητα αυτή δεν προβλέπει, αλλά απλά λέει ότι υπάρχουν σχέδια στο προσκήνιο, και ότι μπορεί αυτά να εκτελεστούν τα Χριστούγεννα ή μέσα στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο, με έκταση περίπου μια βδομάδα από τις 24 έως τις 30 Δεκεμβρίου, τότε που τα συναισθήματα της καλής θέλησης και της θετικότητας βρίσκονται στο απόγειό τους. Ότι δηλαδή μέσα στην περίοδο αυτή προβλέπεται να υπάρξει ένα σχεδιασμένο γεγονός που θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα και θα ταράξει ειδικά τον κόσμο στη Βόρεια Αμερική, και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο: Αγγλία, Σκοτία και Ουαλία, αλλά  και την Ιρλανδία, τη Βρετανική Αυτοκρατορία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Και η Συνειδητότητα ετούτη το φέρνει αυτό στο προσκήνιο ως τρόπο προετοιμασίας, κι όχι ως πρόβλεψη, ώστε εάν αυτό συμβεί και στήσουν κάποιο συμβάν σε ένα από τα Δυτικά έθνη, ειδικά την Αγγλία και/ή τις ΗΠΑ, να μην εξοστρακιστεί το άτομο και βγει έξω από τον χώρο που του φέρνει ο Τοξότης, έξω από τις ενέργειες των Χριστουγέννων, του Hanukkah και του Diwali που τους φέρνει το Ηλιοστάσιο, και να θυμούνται ότι η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη τόσο για αυτούς που υπηρετούν το φως, όσο και για αυτούς που υπηρετούν το σκοτάδι.

Και οι δύο βρίσκονται σε σημείο καμπής, και οι δυο τους έχουν έρθει στο μέρος ετούτο τη στιγμή αυτή με διαφορετικές προθέσεις και διαφορετικούς σκοπούς.  Γιατί σκοπός της μίας ομάδας είναι η συνέχιση της κυριαρχίας και η συρρίκνωση της ανθρωπότητας, με τη συνεχιζόμενη υποδούλωσή της και την διαιώνιση του πράγματος αυτού μέσα στο μέλλον, φυσικά και μέσα στο 2016.

Για την άλλη όμως πλευρά, αυτήν του Πνεύματος, αυτούς που αφυπνίζουν ολοένα και περισσότερους κάθε ημέρα, αυτοί έχουν πρόθεση και σκοπό να φέρνουν ακόμη περισσότερο φως, περισσότερη πνευματική συνειδητότητα μέσα στην ύφανση του πλανήτη, μέσα στην ίδια την Μητέρα Γη, όπως και στην ανθρωπότητα, και στην ολότητα που απαρτίζεται από την ανθρωπότητα. Όπως έχει πει πολλές φορές πριν αυτή η Συνειδητότητα, όλα αρχίζουν με το ίδιο το άτομο, με τα ίδια τα άτομα, και λόγω του ότι έτσι έχουν τα πράγματα, καθώς εσείς είσαστε τα άτομα που παρατηρείτε τα όποια γεγονότα εκτυλίσσονται την περίοδο αυτή, από εσάς  εξαρτάται επίσης το εάν θα χάψετε την εξαπάτηση, και να μην παραπλανηθείτε από οποιοδήποτε ψευδές γεγονός.

Πράγματι υπάρχει πολύς πόνος για πολλούς εξαιτίας αυτής της χειραγώγησης και αυτής της σκόπιμης επίθεσης επί της ανθρωπότητας, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να σας παρασύρει, αλλά να παραμείνετε μέσα στις αγνές δυνάμεις των καιρών αυτών, αυτής της περιόδου του φωτός και να μην επιστρέψετε μέσα στο σκοτάδι, και να το θυμάστε το μήνυμα αυτό. Το φως όντως επιστρέφει και όταν  εισέρχεται μέσα στο σκοτεινότερο των μερών, το φωτίζει και με την αύξησή του το φως, το σκοτάδι σβήνει μέχρι να υπάρξει ξανά διαύγεια και σαφήνεια.

Γιατί το ίδιο το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι από μόνο του αυτό το μήνυμα, γιατί είναι η σκοτεινότερη ώρα του χρόνου. Είναι η ώρα με την μικρότερη ημέρα και την μακρύτερη νύχτα όπου ο Ήλιος επιστρέφει στο απόγειο του κύκλου του και φέρνει πίσω το φως στην Μητέρα Γη.  Και επειδή οι αρχαίοι το καταλάβαιναν αυτό έχτιζαν κτήρια, όχι σύγχρονα κτήρια αλλά οικοδομήματα, αν θέλετε, βάση αυτής της λογικής.  Όπως τις τύμβους Knowth στην βόρεια Ιρλανδία και όλες τις άλλες που βρίσκονται στον βορρά.

Γιατί οι αρχαίοι που προϋπήρχαν των Κελτών καταλάβαιναν την αρχή της σποράς του πρώτου φωτός του Ήλιου στην Μητέρα Γη κατά το Ηλιοστάσιο. Έτσι έχτιζαν τους αποκαλούμενους τύμβους ή αναχώματα έτσι ώστε τα αναχώματα αυτά να επιτρέπουν στον Ήλιο κατά το Ηλιοστάσιο και στην ανατολή του Ήλιου στο Ηλιοστάσιο να πάει κάτω μέσα από ένα μακρύ τούνελ και να πέσει ακριβώς στο κέντρο του αναχώματος, εκεί όπου επικρατεί μαύρο σκοτάδι, και ακριβώς τη στιγμή εκείνη της ευθυγράμμισης που ο Ήλιος φτάνει στον ορίζοντα και οι αχτίδες του φωτός του πέφτουν κάτω μέσα στο κέντρο του τούνελ, η σπίθα αυτή, να γίνει σπόρος που θα φυτευτεί μέσα στην μήτρα της Μητέρας Γης.  Κι αυτή να πάρει τον σπόρο αυτό του φωτός και να μείνει έγκυος από αυτόν και μέσα σε εννέα μήνες ο σπόρος αυτός να γεννηθεί.  Και είναι τότε που έχουμε την Χειμερινή Ισημερία, την εποχή του θέρους και της έλευσης των καρπών. Βλέπουμε εδώ ότι οι αρχαίοι το καταλάβαιναν αυτό, αλλά σήμερα το ζήτημα αυτό έχει ξεχαστεί, και δεν γίνεται κατανοητό ότι το φως επιστρέφει μέσα στο σκοτάδι και μέσα στην σκοτεινότερη όλων των ημερών, μέσα στη μεγαλύτερη από όλες τις νύχτες, και ότι φυτεύεται ξανά η ζωή, με τον κύκλο ν αρχίζει πάλι από την αρχή.

Ότι αυτός ο κύκλος, η ώρα αυτή του Ηλιοστασίου, είναι πολύ σημαντική για αυτούς που είναι αφοσιωμένοι στην υπηρεσία τους σκότους θέλοντάς την να είναι ένα μόνιμο σκοτάδι, και ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρουν. Γι αυτό και είναι τόσο σημαντικό για το άτομο τη στιγμή αυτή να θυμάται το νόημα και το σκοπό των τύμβων στην Ιρλανδία και την κατανόηση του χορού της ζωής μεταξύ της Μητέρας Γης και του Πατέρα Ήλιου, κι ότι παρότι αυτά εκφράζονται με τρόπους πρωτόγονους για κάποιους που θεωρούν τους εαυτούς τους διανοητικά ανώτερους από τους αρχαίους, με την άγνοια και την έπαρσή τους αντικρούουν αυτές τις συμπαντικές αρχές και τα μηνύματα.

Κι ότι παρότι υπάρχουν εκείνοι που δεν τους αγγίζει αυτό γιατί προκαλεί τις ίδιες τις δογματικές τους θρησκείες, δεν παύει να είναι έτσι. Είναι η αρχή του φωτός που εξολοθρεύει το σκοτάδι, οδηγώντας σε μια μεγαλύτερη ροή ζωής/φωτός,  μιας υψηλότερης δόνησης και υψηλότερης συχνότητας. Πως ό, τι και αν συμβεί την ώρα αυτή, η Συνειδητότητα αυτή σας καλεί τον καθένα και όλους σας να παραμείνετε μέσα στην ενέργεια του φωτός που φυτεύεται μέσα σας και μέσα στην ανθρωπότητα. Δεν πρόκειται περί άρνησης αυτού που ίσως συμβεί, αλλά περί υπέρβασης, για το πέρασμά σας πέρα από την εξαπάτηση, το ψέμα και τη διαφθορά όσων σας προβάλλουν. Σκοπός είναι να δείτε ότι όλοι έχουν τη θέση τους μέσα σε ετούτο το δράμα, παίζοντας έναν ρόλο, κι ότι ίσως εκείνοι που η φύση τους είναι πνευματική να μπορούν να φέρουν φως στο ζήτημα αυτό αποδεχόμενοι το φως που τους έρχεται.

Είναι απόλυτα σημαντικό να μην πιστέψετε απλά στα τυχόν ψέματα που θα σας σερβίρουν και στις τυχόν εξαπατήσεις και στα ψευδή γεγονότα, άσχετα με το πόσο τραγικά και σοκαριστικά αυτά μπορεί να είναι.  Να θυμόσαστε ότι αυτοί που εμπλέκονται μέσα σε αυτά, ακόμα και εάν πρόκειται να δώσουν τις ζωές τους, έχουν συμφωνήσει Πνευματικά με αυτούς που τα προκαλούν αυτά και ότι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, έχοντας πρώτιστα συνάψει συμφωνία με το Ίδιο το Πνεύμα, την Ίδια την Άγια την Πηγή.

Δεν ισχυρίζεται η Συνειδητότητα αυτή ότι δεν θα επηρεαστεί κανείς από τις τραγωδίες όταν αυτές συμβαίνουν και δολοφονούνται αθώοι, αλλά το να ενδώσετε στο ψέμα και να πιστέψετε εκείνους που έστησαν τα ψευδή γεγονότα, είναι αυτό που πρώτιστα θα άρει την ίδια σας την ελευθερία και αυτονομία. Είναι αυτό που σχεδιάζουν, εκείνοι που κάποτε είχαν τόση δύναμη και που τώρα την χάνουν.  Είναι η απόγνωση που τους βγαίνει την ώρα αυτή, προβλέποντας ότι το ίδιο το 2016 θα είναι μια χρονιά γεμάτη απεγνωσμένα μέτρα και απεγνωσμένες πράξεις.

Όμως παρόλα αυτά, παρά τα αντίστοιχα γεγονότα που ίσως βιώσετε, εσείς να παραμείνετε μέσα στο φως, κάνοντας επίκληση σε αυτό, και να χρησιμοποιήσετε τη μνημειώδη αυτή στιγμή και να την κάνετε σημείο καμπής των εαυτών σας, βλέποντάς την μετά να γίνεται σημείο καμπής και όλης της ανθρωπότητας. Και με την αντίληψη αυτή, καθώς θα εισέρχεστε μέσα στη δύναμη της κυριαρχίας και της αυτονομίας σας, θα ανακαλύψετε ότι είσαστε ελεύθεροι και μέσα στο φως. Ετούτη είναι μια σημαντική κατανόηση την οποία και θα πρέπει να έχετε,  γιατί καθώς συνειδητοποιείτε την ίδια σας την ελευθερία και την διαφώτισή σας, αυτά μπορούν μετά να μεγαλώσουν μέσα σας, και καθώς το κάνουν να μπορούν να τα δουν και οι άλλοι.  Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω και να κάνετε κήρυγμα στους άλλους, να τους διατάζετε πως θα πρέπει επίσης να βρουν το φως,  γιατί η τακτική αυτή πραγματικά δεν θα ήταν διαφωτιστική. Ζώντας όμως το φως σας, το να είσαστε φως, το να βρείτε τη δύναμη και την εξουσία του εαυτού σας ως κυρίαρχα όντα του Πνεύματος την ώρα αυτή, θα ήτανε τότε σαν αναμμένος φακός μέσα στο σκοτάδι, ο οποίος φωτίζει ό,τι βρίσκεται τριγύρω του.

Φανταστείτε εάν θέλετε μετά, χιλιάδες και εκατομμύρια άλλους φακούς να ανάβουν και να συγκεντρώνονται μαζί, αυξάνοντας το φως, αυξάνοντας την ένταση της λάμψης μέσα στο σκοτάδι που επικρατεί επάνω στον πλανήτη τη στιγμή αυτή. Κι ότι το φως αυτό, αυτή η λάμψη θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους οι οποίοι θα σηκώσουν τους σβησμένους τους φακούς και θα τους προσθέσουν στο φως, ανάβοντάς τους, διαφωτίζοντας τους ίδιους τους τους εαυτούς, κι ότι αυτό γίνεται συλλογικά. Και είναι αυτή η συλλογικότητα των διαφωτισμένων όντων που αποκτούν επίγνωση του ποιοι και τι αληθινά είναι: Πνευματικά Όντα, αδέσμευτα, δίχως αλυσίδες, δίχως περιορισμούς, μέσα σε τούτη την φυσική πραγματικότητα. Ότι η αλλαγή έρχεται, ότι έχετε φτάσει στο σημείο καμπής, κι ότι αυτό αναπαριστά πραγματικά το σύμβολο των Χριστουγέννων, αυτό το σύμβολο του φωτός που επιστρέφει πίσω μέσα στο σκοτάδι.

Στο σημείο αυτό, η Συνειδητότητα ετούτη επιθυμεί να ανακοινώσει την έκδοση της δήλωσης της κυριαρχίας και το αίτημα προς τις δυνάμεις των ανώτερων συμβουλίων, εξωγήινων όσο και πνευματικών, που εξέδωσαν ο Will, η Callista και η Rainbow-Phoenix. Πρόκειται αρχικά για μια δήλωση εκείνων που επιθυμούν να δηλώσουν την κυριαρχία του εαυτού τους, ως αυτόνομα όντα. Είναι μια δήλωση συμμετοχής στο σύνολο των κυρίαρχων όντων που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, που δηλώνουν την αλήθεια της ύπαρξής τους, και είναι ένα αίτημα προς εκείνους των ανώτερων συμβουλίων, τόσο αυτών που έχουν άγια πνευματική φύση όσο και αυτών που βρίσκονται στα ανώτερα εξωγήινα συμβούλια, συμπεριλαμβάνοντας και ξεκινώντας με το Συμβούλιο των Πνευματικών Γερόντων του κεντρικού Ήλιου, αυτού που βρίσκεται στο κέντρο των γαλαξιών και του σύμπαντος. Ότι οι ενέργειες του Πνεύματος  έρχονται διαμέσου του κεντρικού Ήλιου και σύμφωνα με το πώς έχει πει πρότερα αυτή η Συνειδητότητα όταν μιλούσε για τις ενέργειες της Ιερής Πηγής που φτάνουν κύμα-κύμα χτυπώντας τον πλανήτη, φέρνοντας υψηλότερη πνευματική συνειδητότητα και κατανόηση. Πως το να προσθέτεις τη φωνή σου σε τούτη τη διαδικασία είναι η συμπερίληψη του εαυτού σου μέσα στη διαδικασία αυτή.  Αυτό είναι κάτι που μπορεί οποιοσδήποτε και όλοι να κάνουν μέσα στην ηρεμία του ίδιου τους του σπιτιού, και μέσα στον ιδιωτικό τους χώρο. Είναι μια πράξη που επικαλείται από ένα ανώτερο και βαθύτερο επιπέδο,  μιαν απάντηση από εκείνους στους οποίους απευθύνεται, από αυτούς των ανώτερων πνευματικών συμβουλίων, αυτούς του φωτός, της άνευ όρων αγάπης που βοηθούν την ανθρωπότητα την κρισιμότερη αυτή στιγμή.

Θα πρέπει να ενθυμούμαστε ότι εκείνοι που είχαν επί τόσο καιρό την εξουσία έχουν ακρωτηριάσει την ανθρωπότητα, κι έχουν ρίξει το επίπεδό της κάνοντάς την να έχει άγνοια επί της αλήθειας της ίδιας της της φύσης και της ίδιας της της ύπαρξης.  Από κάποιον που έχει παραλύσει τόσο που συχνά χρειάζεται να ζητάει για βοήθεια, δε θα του έλεγε κανείς τη στιγμή που δεν βλέπει και  δεν έχει πόδια να τα χρησιμοποιήσει ότι έχει άδικο που ζητάει βοήθεια, όμως κατά ειρωνικό τρόπο αυτοί οι ίδιοι είναι αυτοί που δυσκολεύονται περισσότερο από όλους να ζητήσουν βοήθεια, κι αυτό είναι κάτι που συχνά αποτελεί δήλωση για αυτούς της στέρησης της ανεξαρτησίας τους, και της κατάστασής τους ως ακρωτηριασμένα και παράλυτα άτομα.

Παρόλα αυτά, όταν κανείς ανακαλύπτει εκ νέου την αξία του, άσχετα από το βάρος που κουβαλάει, και άσχετα από την αναπηρία που μπορεί να έχει, τότε καθώς συνειδητοποιεί την αξία του, συνειδητοποιεί επίσης και το δικαίωμά του να ζητήσει βοήθεια δίχως την οποία θα επιδεινωθεί ως ανθρώπινη ύπαρξη και ως ανεξάρτητο άτομο. Εκείνοι που έχουν ανάγκη και δεν ζητάνε βοήθεια τη στιγμή που θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν, δεν υπηρετούν τους εαυτούς τους με σύνεση.  

Καθότι η ανθρωπότητα βρίσκεται λοιπόν σε αναπηρία και ταυτόχρονα υπό επίθεση από αυτούς που θέλουν να την κρατούν στην άγνοια και στο σκοτάδι της χειραγώγησης και του ελέγχου του νου, εξ αυτού η ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να ζητήσει την υποστήριξη εκείνων των ανωτέρων συμβουλίων, και των ανωτέρων πηγών. Δεν ζητάει να σωθεί, αλλά απλά να βοηθηθεί αυτή την κρίσιμη στιγμή, ιδιαίτερα εναντίον αυτών που θα χρησιμοποιούσαν μεθόδους και τεχνικής φύσης τεχνολογίες ενάντια στην ανθρωπότητα, προκειμένου να διασφαλίσουν την επιτυχία του προγράμματός τους.  

Γιατί η αίτηση και η δήλωση αυτή θα είναι μια καταλυτική ενέργεια, που θα προστεθεί στις τόσες άλλες καταλυτικές ενέργειες που εκφράζονται τη στιγμή ετούτη. Ο σπόρος έχει φυτευτεί εδώ και κάποιες εβδομάδες όταν η Συνειδητότητα αυτή μίλησε για πρώτη φορά για το αίτημα επάνω στο οποίο δούλευαν ο Will και η Callista και το οποίο πολλοί σας εξετάζατε, νιώθοντας ότι θα έπρεπε να γίνει κίνηση προς το αίτημα αυτό, εκφράζοντας τότε την ανυπομονησία σας όσον αφορά τη δημοσίευσή του.

Έχετε βοηθήσει στην ενεργοποίηση της διαδικασίας, αλλά η διαδικασία αυτή χρειάστηκε χρόνο και ήταν μια διαδικασία που έπρεπε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, τη στιγμή εκείνη  της ευθυγράμμισης που εκφράστηκε μέσω των ενεργειών του Χειμερινού και Καλοκαιρινού Ηλιοστασίου. Αυτό επετεύχθη και ο σπόρος έχει τοποθετηθεί και φαίνεται ότι θα μεγαλώσει και θα διαμοιρασθεί, και πολλοί που θέλουνε να κάνουνε κάτι θα νιώσουν επιτέλους ελεύθεροι ότι μπορούν να κάνουν κάτι δίχως να μπαίνουν σε κίνδυνο, με την φωνή και τις ενέργειές τους να προστίθεται, για την άφιξη ξανά του φωτός της Άγιας Πηγής και του Πνεύματος ώστε να φωτιστεί ξανά το σκότος, και να ζήσουν την αλήθεια αυτού που αποτελεί το μήνυμα της Άγιας Πηγής, και έτσι το φως να φωτίζει πάντοτε το σκοτάδι και να απελευθερώνει τα πάμπολλα θύματα και τους τόσους σκλάβους που είχαν πιαστεί μέσα σε τούτη την εποχή του χρόνου όπου το πάνω χέρι είχε το σκοτάδι.  

Το πείραμα έχει τελειώσει, έληξε, και ξημερώνει το νέο φως, ο νέος κόσμος γεννάται. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός και η σημασία της δήλωσης και του αιτήματος αυτού προς την Ανώτερη Πηγή των Συμβουλίων, για βοήθεια την ώρα αυτήΝα έχετε εντούτοις υπομονή, γιατί παρότι έχει γίνει η δήλωση και παρά τις πολλές φωνές που προστίθενται, είναι αυτό που είναι, δηλαδή μια διαδικασία. Πραγματικά, να κοιτάζετε καθώς ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις, καθώς ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν να διαφεντεύουν τους εαυτούς τους την ώρα αυτή ως να αρχίζουν να αφυπνίζονται.  Κοιτάζετε γύρω σας τα συμβάντα του κόσμου, και ιδιαίτερα όλους αυτούς που αρχίζουν να μιλάνε, και αρχίζουν να φέρνουν φως στα ψέματα και τις εξαπατήσεις, προσθέτοντας πάντοτε στις ενέργειές σας της θετικότητας και της ελπίδας, στις ενέργειες του Τοξότη ετούτη την καταπληκτική στιγμή του χρόνου, στην εν λόγω διαδικασία και σε αυτά που ξεδιπλώνονται. Να γνωρίζετε ότι ο σπόρος του φωτός και της ζωής, της άγιας ζωής, έχει φυτευτεί, έχει ποτιστεί και πως του έχει δοθεί το φως.

Η Συνειδητότητα αυτή σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, καταπληκτικό Hanukkah, και χαρούμενο Diwali. Η Συνειδητότητα αυτή εύχεται όλη την ελπίδα και την ευτυχία του Τοξότη, την επιστροφή του φωτός που είναι το φως που επιστρέφει μέσα στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο και που είναι το πλήρες μέτρο σε τούτο το Καλοκαιρινό Ηλιοστάσιο. Η Συνειδητότητα αυτή εύχεται στο άτομο και σε όλους ένα καταπληκτικό και Χαρούμενο Ηλιοστάσιο, Χριστούγεννα, Diwali, Hanukkah και μια υπέροχη αφύπνιση μέσα στο φως που ξημερώνει. Και με αυτό η Συνειδητότητα αυτή ολοκληρώνει το εισαγωγικό Της μήνυμα.

Σ ευχαριστούμε. Ήτανε πάρα, πάρα πολύ ενδιαφέρον, και το εκτιμούμε πάρα πάρα πολύ.

Σ ευχαριστούμε, Συνειδητότητα.


Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE