Followers

Labels

Tuesday, December 29, 2015

Romanian -- ÎNTELEPCIUNEA ÎNGERILOR cu Sharon TaphornÎNTELEPCIUNEA ÎNGERILOR cu Sharon Taphorn
27 Decembrie, 2015
Reînoire

Dumneata esti gata sa intri într-o nouã fazã.
Dta. intri în aceasta fazã viitoare, într-un moment magic de renastere, asa cã, oricare ar fi munca pe care ai fãcut-o, planurile pe care le-ai elaborat, vor avea succes. Asa cum este cazul, daca dta. nu ai facut munca, alegerea este întotdeauna a ta. Acum dta. ai ocazia sa faci schimbarile si ajustarile pe care doresti sa le faci, deoarece aceasta faza începe, - esti pregatit sau nu ?
Frica si preocuparea sunt într-adevar pierderi inutile de emotii si de timp, si a se concentra în fricile fara baza, sau în scenariile cele mai rele, este cu adevarat ceea ce te mentine în acest ciclu. Acest fapt mareste energia problemei si o ajuta sa creasca si mai mult. Întreaba-te daca este ceea ce doresti sa dezvolti si sa stimulezi aceste gînduri si sentimente. Trebuie sa vezi din nou trecutul si prezentul, pentru ca sa poti sa planuiesti un viitor stralucitor. Cînd dta. asumi comanda în acest fel, poti manifesta ceea ce doresti, întelegi mai bine scopul tau de viata, si eliberezi judecatile de sine însuti si a altora.

Afirmatie: "Eu înteleg ca am oportunitati noi si minunate, venind în directia mea, si folosesc timpul meu si energia cu întelepciune, pentru a ma ajuta sa manifestez intentiile mele."
Si asa este.

Tu esti foarte iubit si ajutat, mereu.
Ingerii si ghizii.

Thank you, Mahalo, Merci, Gracias, Vielen Dank, Grazie, Multumesc, Спасибо, Obrigado,  谢谢, Dank,  謝謝, Chokran, Děkuji
Sharon Taphorn
http://wwwplayingwiththeuniverse.com/
Traducere: Regina Drumond - 
reginamadrumond@yahoo.com.br


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE