Followers

Labels

Thursday, December 31, 2015

Romina --Fii pregatit - - Strînge-ti abilitatile


 
ÎNTELEPCIUNEA ÎNGERILOR cu Sharon Taphorn
29 Decembrie, 2015.
Fii pregatit -- Strînge-ti abilitatile

Multe lucruri se întîmpla în timpul acestei viitoare faze, si deci, este mai bine sa fii cît mai pregatit posibil, pentru ca tranzitia sa se petreaca în felul cel mai usor. Se poate întîmpla ca, calatoria pe care dta. ai amînat-o, sa te împinga mai departe de zona de confort, pentru a garanta ca dta. o sa iei masuri, sau sa fie o oportunitate pentru ca sa intri în ea mai informat, pentru ca sa poti sa apreciezi experienta, sau sa evoluezi mai mult, într-un mod mai confortabil. Cu alte cuvinte, acest lucru se va petrece oricum, pentru ca dta. sa poti sa privesti cu ochii tai, mintea si inima deschise, si sa nu-ti fie frica de o plimbare pe muntele rusesc.


Dta. ai în realitate ceea ce este necesar, deoarece aceasta este singurul motiv pentru care te gasesti aici, acum, facînd acest lucru, daca doar ai încredere în dta. propriu! Auto-încrederea este fundamentala si aminteste-ti ca dta. esti puternic, si ai harul si forta necesara pentru a depasi toate încercarile. Organizeaza-te, si foloseste-ti logica dtale. si putina disiplina, pentru a mari succesul, si a vedea rezultatele realizarilor tale, manifestîndu-se.

Afirmatie: " Sunt pregatit pentru aceasta viitoare faza, si am instrumentele si oportunitatile pentru a avansa cu har si compasiune."

Tradução: Regina Drumond – reginamadrumond@yahoo.com.br




Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE