Followers

Labels

Wednesday, December 2, 2015

Romîna -- LIBERTATE DIVINA SI JUSTITIE PENTRU TOTI


 Anahita the lost persian girl by Aledicicco:


PROGNOZA ENERGIEI PENTRU DECEMBRIE 2015.
Mesaj de Emmanuel Dagher
1 Decembrie, 2015.

LIBERTATE DIVINA SI JUSTITIE PENTRU TOTI

Ceva foarte puternic se întîmpla acum în constiinta planetei.

O schimbare radicala.

În ultimii trei ani, noi am trecut printr-un eveniment ceresc cunoscut sub numele de cuadratura Uranus/Pluton. În aceasta perioada, energiile care au însotit aceasta cuadratura, au initiat în noi, o dorinta de a face schimbari majore în vietile noastre personale si în lume.

În timpul acestor trei ani, începînd cu Decembrie 2012, o tema noua a ocupat centrul scenei pentru miliarde de persoane în întreaa lume: motivatia de a actiona într-o forma adevarata pentru îmbunatatirea omenirii, ca un întreg.

În timp ce media traditionala, încearca sa ne convinga de inversul, satandardele anterioare de control si manipulare care au domnit timp de mii de ani, sunt acum demontate intens.

Acesta este motivul pentru care lucrurile par a fi mult mai amplificate acum, în modul în care mass-media îsi prezinta continutul lor bazat pe frica.


Cu toate acestea, majoritatea cetatenilor de pe Pamînt, vad prin propaganda bazata pe frica, si nu mai permit ca aceasta tactica sa influenteze felul în care îsi traiesc vietile lor.

Recent, noi ne deplasam de la cuadratura Uranus/Pluton, si intram într-un nou eveniment ceresc, cunoscut sub numele de ultima cuadratura a lui Neptun/Saturn. Aceasta aliniere, activeaza si începe o dorinta în omenire pentru a experimenta o mare trezire în constiinta.

Acest lucru, este valabil mai ales, înceea ce priveste termenii de a opta prin a ne recunoaste ca Fiinte Spirituale, în relatie cu legatura noastra cu Universul.

Este foarte clar, ca traim într-un moment de schimbare radicala în prezent.

Si, bineînteles, mintea, de multe ori, teme schimbarea, pentru ca se teme sa-si piarda rolul sau principal, si identitatea.

Una dintre principalele functiuni ale Spiritului nostru în legatura cu mintea noastra, este de ai oferi mintii dreptul de a exista exact asa cum este, inclusiv povestile pe care ea si le-a creat pentru ea însasi, si de a respecta demnitatea tuturor experientelor sale.

Mintea, vrea doar sa fie iubita, acceptata si încurajata. Gîndeiti-va la minte, ca la un copil de trei ani. Cînd mintea nu simte ca primeste aceste lucruri, ea, de multe ori, priveste în afara de sine, pentru a-si realiza aceste dorinte. Mintea, atunci, foloseste mecanismele de înfruntare, ca frica, judecata, lipsa, grija, cenzura si rusinea, pentru ca sa se protejeze.

Dar acum, cu aceasta noua perceptie, mintea nu mai trebuie sa fie atît de rigida cu ea însasi.

Cînd ne putem opri pentru un moment, si cerem Spiritului nostru sa-i dea mintii, iubire, acceptare, si încurajarea pe care ea o doreste, o schimbare de paradigme poate aparea în minte. Aceasta schimbare, îi permite, în propriul sau timp, sa se îndeparteze de standardele de viata în separare de sinele nostru superior, si sa se integreze în  noile moduri de a fi, care sa-i permita sa traiasca cu bucurie cu Spiritul nostru.

Ceea ce vedem în lume, în special cu actele inconstiente care au avut loc recent în Liban, Franta, si în alte parti ale lumii, este un strigat foarte clar pentru a ajuta mintea colectiva sa primeasca iubire, acceptare si încurajarea pe care ea mereu a dorit-o, ca sa se simta în siguranta.

Desigur, atunci cînd aceste lucruri se întîmpla, prima noastra reactie este adesea, de a intra în frica sau în cenzura. Dar ce se întîmpla cu adevarat, este pentru ca mintea digereaza si prelucreaza informatiile care par nesigure, ea intra imediat în modelele de supravietuire, cu care este obisnuita sa le utilizeze.

Desi este important sa se respecte acest proces, este de asemenea important sa întelegem ca, daca vom ramîne în frica, contribuim într-adevar cu mai multa panica pentru o lume care experimenteaza deja valuri de frica si de separare.

Pentru a schimba matricea fricii, primul pas este, sa ne amintim ca suntem Fiinte Spirituale, care au o experienta fizica, si nu invers
.
Acest lucru ne permite sa cream o deschidere energetica în gîndurile si emotiile noastre, care ne împiedica sa reactionam, si ne deplaseaza catre partea Creatorului din noi însine.

De aici, putem sa iubim toate aspectele noastre, chiar si partile pe care mintea noastra încearca sa ne convinga ca nu sunt iubite. Spiritul nu judeca ! El ne iubeste neconditionat !
Dupa ce vom reusi sa facem acest lucru pentru noi însine, vom putea începe atunci, sa învatam cum sa facem acest lucru pentru altii. Da, chiar si cei care au uitat, într-o asa masura, ca ei învinovatesc, ranesc si prejudica pe altii, crezînd ca aceasta este ceea ce ei trebuie sa faca, pentru a se proteja.

Magia Sezonului
De multe ori, aud multi oameni, în comunitatile spirituale si ale Noii Ere, mentionînd cum Craciunul si Hanukkah nu sunt sarbatori „spirituale”, sau nu sunt „ale luminii”.

Cu toate ca eu respect toate punctele de vedere, stiu de asemenea ca îndepartîndu-ne de acestea si de alte traditii, de multe ori, acest lucru ne face sa pierdem unele oportunitati uimitoare de a contribui cu darurle noastre pentru lume.

Chiar daca motivele initiale pe care aceste sarbatori le-au dezvoltat, puteau sa nu fi fost de o vibratie mai înalta, si daca, de-alungul anilor, ele au creat un moment extraordinar în fiecare an, în care persoanele au îndepartat diferentele lor, si cred în magie din nou ?

 Si daca facînd acest lucru, persoanele putusera sa obtina o senzatie de uimire copilareasca, chiar si pentru un scurt moment în timp, care, într-adevar, va contribui pentru înaltarea constiintei pe planeta?

Si daca aceste sarbatori ne-ar ajuta sa realizam o trezire colectiva a constiintei care ne îndeparteaza de o lume de separare, si ne conduce spre o lume de pace, de unitate si de respect pentru toata viata ?

Daca sunteti o persoana care s-a îndepartat de magia suplimentara, care este disponibila pentru noi în aceasta epoca a anului, sa nu fii prea rigid cu tine.

În timpul acestui sezon de sarbatori, eu te invit sa iubesti si sa te împaci cu copilul de trei ani care se gaseste în interiorul tau, si al fiecarei persoane pe care o vei întîlni. Aceasta este partea noastra, care dvrea doar sa fie iubita, acceptata si încurajata.

Minracolele vor urma în curînd.

Pîna data viitoare,
Miraculos al tau,
Emmanuel.



Traducere: Regina Drumond – reginamadrumond@yahoo.com.br

Translation from Brazilian into Romanian : Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE