Followers

Labels

Tuesday, December 15, 2015

Romîna – 12:12 - TREZIREA INIMII TRANSCENDENTALE


Awakening the Transcendent Heart


Iubitule,

Într-o explozie de constiinta de Unitate, Lumina Cristica se aprinde în Inima ta Superioara, în ziua de 12 decembrie. În Cîmpul de Lumina al Inimii Transcendentale, o noua viata începe sa se trezeasca;  o viata care transcende vechile sabloane de credinta, si deschide portile catre Iubirea Neconditionata. Este o putere atît de dulce, ca, compasiunea umple fiecare colt al constiintei tale.
În fiecare an, cîmpul de Lumina Cristica soseste în cea de-a 12ª zi, al celei de-a 12ª luna, pentru a deschide lumea catre iubire, compasiune, iertare si alegere. Tu ai avut deja experienta de a simti o inima inocenta deschizîndu-se în perioada de Sarbatori. Aceasta este Lumina Cristica, care acum poate incorpora Inima Transcendentala, acelora care sunt gata pentru capacitarea lui 12:12.


Cîmpul Inimii Transcendentale, este disponibil pentru toti în acest moment pretios. Este necesara doar o intentie, pentru ca, canalele tale receptoare sa fie gata de mod ca inima ta sa se deschida la frecventele cele mai înalte continute în Lumina Aurie a energiei Cristice. Daca inima ta este deschisa, si daca exista o dispozitie pentru a primi, conexiunea cu noua ta chakra a timului se va activa în 12:12. Acest centru actioneaza ca o cupa sacra, pentru a primi divinitatea noii tale Inimi Transcendentale. Este lumina aurie a energiei Cristice, care aduce sfintirea pentru cupa sacra în interiorul Inimii tale Superioare.

Cu toate ca acesta nu este un învatamînt Crestin, conexiunea cu maestrul Isus, se gaseste în interiorul aceluiasi cîmp de lumina care continea instructiunile sale pentru „Iubiti-va Unii pe Altii”. În interiorul acestei lumini aurii, se gaseste un download pur de Iubire Neconditionata, pentrru a ridica si sustine timpul tau pe Pamînt. Pe masura ce toate fiintele primesc aceasta iubire, ele iradiaza lumina aurie pentru lumea întreaga. Poti inclusiv sa-ti dai seama de o încetinire în inima ta, care îti permite sa vezi lumea dintr-un punct de vedere mai amplu, de Echilibru, aducînd mai multa Pace în toate domeniile vietii tale.

Pregateste-ti calea în interiorul tau cu rugaciunile si intentiile tale. Lasa-ti inima sa zboare liber. Cînd aceasta flacara se va aprinde, nu vei mai fi nici o data acelasi, deoarece o reactie în lant de Iubire Neconditionata va structura un model de Unitate în interiorul sistemului tau de energie, si a cupei sacre a chakre-i timului tau. Cu fiecare bataie a inimii tale, aceata energie de Iubire va impulsiona celulele tale catre frecventele mai înalte de Lumina. Dupa capacitarea din 12:12, de fiecare data cînd te vei sintoniza cu Inima ta Superioara, va exista o noua perceptie a Compasiunii care exista în tine, pentru tine însuti, si pentru întreaga omenire.

La ora 12:12, din ce de-a 12º zi, a lunii a 12ª, lumina pura a lui Cristos va activa cupa sacra a Inimii tale Superioare cu Compasiunea si Iubirea Neconditionata. Într-o forma foarte pura, toti au în interiorul sau, puterea Iubirii Divine, ca o marca pre-codata, pentru constiinta trezirii lor. Daca voi ati putea sa percepeti din punctul de vedere angelic, s-ar parea ca fiintele omenesti fuctioneaza ca un paratraznet, în timp ce primesc aceasta imensa transmisiune de Lumina Cristica, care umple Inima Superioara si ancoreaza iubirea neconditionata pe Pamînt.

Cînd nu exista nici o rezistenta, tu poti sa te deschizi catre aceasta prezenta plina de Har, si sa activezi divinitatea în fiecare celula a fiintei tale. Tu esti încurajat sa-ti dedici 12 minute, la ora 12 din ziua 12 decembrie, pentru  a aduce la perceptia ta constienta, invitatia care permite ca lumina Constiintei Cristice sa intre în inima ta.

Concentreaza-te în Inima Superioara, vizualizînd-o ca o cupa sacra, pentru a primi aceasta Lumina. Imagineaza-ti ca Inima Transcendentala a divinitatii, este un cîmp pur de Iubire Neconditionata în interiorul tau acum. Permite ca aceasta radiatie sa umple tot corpul tau cu lumina aurie.

Pe masura ce lumina Inimii Transcendentale este eliberata, nivele neexplorate înca de integritate se dechid pentru a acomoda frecventele energiei superioare. O capacitare pacifica a sistemului energetic al Inimii tale Superioare permite o noua expansiune, pentru ca tu sa ancorezi si integrezi Iubirea Divina, într-o lume atît de necesitata.

ILUMINEAZA TOATE REGATELE EXISTENTEI TALE

Dincolo de orice simt de polaritate, exista un loc în tine care primeste lumina si întuneric, purtînd totul la unitate în interiorul formei omenesti. Inima Transcendentala este aceea care se expansioneaza pentru a include cel mai mare nivel de Lumina Divina, si întunericul care se pare ca exista în lume. Nu putem sa asumam o realitate transcendentala care nu include întunericul, însa putem sa incluim aceea care prezinta noi nivele de divinitate care ilumineaza regatele de existenta.

Exista o noua libertate care asteapta , pentru ca sa involucreze toate aspectele fiintei tale, permitîndu-te sa te ridici pe aripile Iubirii Divine. Prezenta Aurie a cîmpului de lumina Cristica va putea atunci, sa patrunda Inima ta Superioara si sa deschida caile pentru Iubirea Neconditionata, în fiecare aspect al fiintei tale, si a tuturor fiintelor.

O inima iubitoare nu cunoaste nici o limita, cînd este un cîmp expansiv treaz. Pe masura ce polaritatile în interiorul fiintei tale ajung la unitate, lumina Inimii Transcendentale este eliberata, si Fericirea devine o noua realitate în viata celei de-a 5ª Dimensiuni.

În ziua 12:12, aceasta ierarhie de lumina atinge toate functiunile tale celulare, si deschide portile catre o noua spendoare si vitalitate în fiinta ta. Sistemele auto-geratoare ale ADN-ului tau, care faceau parte din proiectul original, se trezesc, si un nou corp de lumina cristalina rupe involucrul sau fizic, pentru a schimba lumea ta de dinauntru spre înafara. Bucura-te! Si permite aceasta deschidere a noilor cîmpuri de Lumina, pentru Inima Transcendentala, în fiinta ta!

Eu sunt Uriel al Inimii Transcendentale, trezind o noua viziune si pregatind calea catre expansiunea cupei sacre a Inimii Superioare, în interiorul tuturor fiintelor. O lumina si o inima iluminate, pot trezi lumea. Este impresionant de vazut, diferenta pe care o poate face o persoana care este umpluta cu Lumina Divina. Cînd tu te vei uni în Lumina Cristica, altor fiinte în inima, nu vor mai exista frontiere.

Pregateste-te cu recunostinta si intentii clare, si vei fi înaltat prin portale, pe Aripile Iubirii, în momentul 12:12, pentru a primi Lumina Cristica în cupa sacra a Inimii tale Transcendentale. Si asa este.



  Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE