Followers

Labels

Tuesday, December 1, 2015

Hellenic -- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ



ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


15 Νοεμβρίου 2015



Εκείνο που είναι η Κοσμική Γνώση είναι διαθέσιμο, παρακαλώ προχωρήστε.

Σήμερα είναι 15 Νοεμβρίου 2015. Ο Will Berlinghof είναι η φωνή της Κοσμικής Γνώσης και η Calista είναι η Ενεργοποιός και η υποβάλλουσα τις ερωτήσεις. Καλώς ήρθες Γνώση, έχω ένα ερώτημα σήμερα για την κατάσταση στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου, Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου και θα ήθελα απλώς να σου ζητήσω να μας δώσεις μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Ευχαριστώ.

Εκείνο που είναι η Γνώση θα ξεκινήσει με τη δήλωση, ότι ήταν πράγματι ένα γεγονός  ψευδούς συναγερμού. Πράγματι, θα μπορούσε να γίνει κατανοητό ως ψευδής συναγερμός, ακόμα και επειδή υπήρξαν διάφορα γεγονότα, που συνέβησαν κάτω από μια ομπρέλα οργάνωσης, για να εξασφαλιστεί, ότι όλες οι επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου θα ήταν ταυτόχρονες.

Αυτό δείχνει ένα ισχυρό επίπεδο οργάνωσης και θεωρείται από αυτή την Γνώση, ότι αυτό υπερβαίνει την ικανότητα των πυρήνων του ISIS ή τα άτομα του ISIS, να έχουν προγραμματίσει ένα τέτοιο γεγονός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, παρά τα όσα λέγονται αυτή τη στιγμή. Είναι φυσικά ο ISIS ή το ισλαμικό κράτος, πίσω από αυτή την υποτιθέμενη επίθεση στο Παρίσι και τους Παριζιάνους, αλλά και πάλι αυτή η Γνώση δηλώνει, ότι δεν ήταν ο ISIS, με τη γνωστή φύση του, εκείνος που σχεδίασε αυτήν την επίθεση πάνω στον ελεύθερο κόσμο, στη Γαλλία και στο Παρίσι. Αλλά μάλλον άλλοι, που το είχαν σχεδιάσει αυτό εκ των προτέρων, το είχαν έτοιμο να γίνει την Παρασκευή, 13 του μήνα. Η ίδια η ημερομηνία, Παρασκευή και 13, που πολλοί τη θεωρούν ως ημέρα κακής τύχης, επελέγη ειδικά για τον σκοπό της παγίωσης της πεποίθησης, ότι η Παρασκευή και 13 είναι σίγουρα μια κακότυχη και ανίερη ημέρα.


Μπορώ να κάνω απλά μια παρέμβαση εδώ... επειδή λες, ότι είναι ένα συμβάν ψευδούς συναγερμού, και ότι είναι οISIS, αλλά δεν είναι ο ISIS.

Αυτή η Γνώση θα αποσαφηνίσει. Λέει, ότι για το γεγονός κατηγορείται ο ISIS και ότι ο ISIS ισχυρίζεται ότι αυτός το έχει πραγματοποιήσει, αλλά αυτό είναι λάθος. Υπήρχαν άλλοι που σχεδίασαν το συμβάν, που όπλισαν εκείνους που θα συμμετείχαν στις επιθέσεις, οι οποίες είχαν σκόπιμα στηθεί για να γίνουν αντιληπτές ως ένα γεγονός του ISIS.

Καταλαβαίνω, έτσι δεν φαίνεται να είναι σαν οποιονδήποτε από τους άλλους ψευδείς συναγερμούς που έχουν συμβεί, όπως η Sandy Hook ή η βομβιστική επίθεση της Βοστώνης, διότι δεν φαίνεται να υπάρχουν τίποτα ηθοποιοί που να συμμετέχουν σ' αυτόν, προφανώς οι θάνατοι είναι πραγματικοί και οι τραυματισμοί είναι πραγματικοί.

Πράγματι, οι θάνατοι είναι πραγματικοί και είναι αθώοι που έγιναν στόχοι για να παράσχουν το υψηλό δράμα που χρειαζόταν, που είχε σχεδιαστεί από εκείνους που πράγματι ήταν πίσω από το πραγματικό γεγονός, τις πραγματικές επιθέσεις, τις ταυτόχρονες επιθέσεις, που συνέβησαν αυτή την ημέρα στο Παρίσι της Γαλλίας.

Αν λοιπόν δεν ήταν ο ISIS που έκανε την επίθεση, ποιος ήταν πίσω από τις επιθέσεις και γιατί;

Αυτή η Γνώση θα ήθελε να επισημάνει, ότι λίγες εβδομάδες πριν τα γεγονότα στο Παρίσι, υπήρξε μια συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών στο Παρίσι. Υπήρχαν εκείνοι από τη CIA, μέλη υψηλού επιπέδου της CIA, που ήταν στο Παρίσι για τη συνάντηση αυτή, όπως υπήρχαν και μέλη της MI6, επίσης, όπως η Μοσάντ, επίσης, όπως και αξιωματούχοι από τη Μυστική Υπηρεσία της ίδιας της Γαλλίας, και αυτοί συναντήθηκαν μερικές εβδομάδες πριν. Η δήλωση που έκαναν τότε ήταν, ότι βρέθηκαν εκεί λόγω της διάσκεψης του Παρισιού, που σύντομα θα πραγματοποιηθεί και για να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των αξιωματούχων που θα συναντηθούν στο Παρίσι, αλλά αυτό ήταν απλά μια ιστορία συγκάλυψης.

Είναι φανερό, ότι αυτοί ήταν εκείνοι που βρίσκονταν πίσω από τον πραγματικό σχεδιασμό και την ενορχήστρωση των επιθέσεων στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Τώρα παίρνουμε ειδήσεις, λένε ότι η ασφάλεια της Γαλλίας έχει πέσει σε αυτόν τον τομέα και γι' αυτό έχει συμβεί αυτό, αλλά προφανώς είχε προγραμματιστεί από καιρό, και το κοινό οδηγείται να πιστέψει, ότι ήταν μία διακοπή στην ασφάλεια της Γαλλίας.

Δεν είναι ενδιαφέρον σε πολλές περιπτώσεις συμβάντων ψευδούς συναγερμού, πώς συμβαίνει αυτό ακριβώς το είδος βλάβης;

Λοιπόν, δες το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, που σίγουρα όλοι γνώριζαν ότι συνέβαινε εκεί, αλλά είπαν ότι ήταν μια κατάρρευση της ασφάλειας.

Η 11η Σεπτεμβρίου και η διακοπή της ασφάλειας είναι σίγουρα μια πολύ καταφανής περίπτωση, όχι μόνο υπήρξε μια διακοπή της ασφάλειας, αλλά οποιαδήποτε αεροπλάνα που θα μπορούσαν να έχουν ανακόψει την πορεία των αεροσκαφών που έρχονταν στους πύργους, στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης ή στο Πεντάγωνο, είχαν κατευθυνθεί προς μια άλλη τοποθεσία αρκετά μακριά, εκτελώντας, δήθεν, μια άσκηση ετοιμότητας. Έτσι αυτά δεν θα μπορούσαν να φτάσουν έγκαιρα στις πόλεις που είχαν γίνει στόχοι για να καταρρίψουν οποιαδήποτε επιτιθέμενα αεροπλάνα, όμως αυτό ήταν, επίσης, μέρος του σχεδίου.


Προφανώς πρόκειται για σχέδιο που έγινε πολύ πιο πριν και βλέπουμε τώρα ότι ετοιμάζονται πυρηνικά όπλα στην ακτή της Γαλλίας, στη Νορμανδία, και αυτό έχει γίνει πολύ γρήγορα και ...

Αυτή είναι η απάτη. Ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν πυρηνικά όπλα είναι απατηλός. Δεν είναι ότι υπάρχουν πυρηνικά όπλα, είναι ότι υπάρχουν πυρηνικοί σταθμοί εκεί και ότι έχει ήδη αναληφθεί δράση τοποθέτησης πυραύλων, που θα μπορούσαν να καταρρίψουν οτιδήποτε θα πλησίαζε τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας. Αυτό είναι που φαίνεται από αυτή την Γνώση, όχι ότι υπάρχουν πυρηνικά όπλα εκεί.

Σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Λοιπόν, ποιος είναι πίσω από αυτές τις συγκεκριμένες επιθέσεις στο Παρίσι τώρα, ποιος είναι ο λόγος γι' αυτό, τι ετοιμάζουν;

Για να γίνει αυτό κατανοητό, θα πρέπει επίσης να καταλάβει κανείς αυτό που συμβαίνει στη Συρία και το Ιράκ τους τελευταίους δύο μήνες. Ιδιαίτερα από τότε που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εμπλακεί στη Συρία, έχουν υποστηρίξει τον νόμιμο κυβερνήτη και τον λαό της Συρίας. Έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχείς, οι Ρώσοι, οι Σύριοι και οι άλλοι, που έχουν συνταχθεί μαζί τους στην καταστροφή των βάσεων του ISIS, στην καταστροφή των αποθηκών πυρομαχικών και των αποθηκευτικών χώρων εξοπλισμού, καταστρέφοντας, επίσης, έτσι μεγάλο μέρος των εφοδίων και του οπλισμού του ISIS μέσα στους τελευταίους δυο μήνες και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχείς στην προσπάθεια αυτή. Σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να έχουν κυριολεκτικά αποδυναμώσει τον ISIS ως μια αποτελεσματική δύναμη στην εν λόγω περιοχή, αλλά αυτό δεν δημοσιεύεται.

Αυτό που μάλλον βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, είναι μια οικοδόμηση της καλής φήμης του ISIS, με την απομάκρυνσή του από την αρένα της Μέσης Ανατολής ούτως ειπείν, και δημιουργώντας τώρα μια απειλή παγκόσμιας κλίμακας.

Η κατάρριψη του ρωσικού επιβατηγού αεροπλάνου αποσκοπούσε στο να εισαγάγει την πιθανότητα, ότι θα μπορούσε ο ISIS να τοποθετήσει μια βόμβα σε οποιοδήποτε αεροπλάνο, οπουδήποτε, και να το καταστρέψει. Αυτό ανεβάζει το κύρος και την αποτελεσματικότητα του ISIS. Αυτή η Γνώση θα έλεγε, επίσης, ότι το γεγονός αυτό, η κατάρριψη του ρωσικού επιβατηγού, δεν ήταν ένα γεγονός του ISIS, παρόλο που φέρεται να είναι έτσι.

Αλλά δεν πρόκειται καν για βόμβα, έτσι δεν είναι;

Δεν ήταν μια βόμβα, όμως αυτή η Γνώση δεν επιθυμεί να εμβαθύνει σε αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Αυτό που επιθυμεί να δηλώσει είναι, ότι επίσης οι επιθέσεις στο Παρίσι είχαν στόχο και πάλι να αναβαθμίσουν και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα του ISIS να χτυπήσει στόχους οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτή η Γνώση δηλώνει, ότι αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος. Ότι αυτοί, εκείνοι που βρίσκονται πίσω από τον ISIS, εκείνοι που δημιούργησαν το ισλαμικό κράτος, εκείνοι που έχουν μια κρυφή ατζέντα έχουν δει, ότι η αποτελεσματικότητα των μαχόμενων δυνάμεων στη Συρία και στο Ιράκ, των δυνάμεων του ISIS, διαμελίζονται, αφανίζονται, αλλά αυτοί χρειάζονται ακόμα τον ISIS να είναι ο μπαμπούλας, που μπορεί να προκαλέσει τόσο φόβο στις καρδιές και στα μυαλά των λαών του κόσμου, του ελεύθερου κόσμου, όπως λέγεται μερικές φορές.

Αυτό εξακολουθεί να είναι απαραίτητο. Ο ψυχολογικός πόλεμος γίνεται για να παρουσιάσει το σενάριο, ότι ο ISIS έχει πλέον την ικανότητα να χτυπήσει οπουδήποτε, κλιμακώνοντας την ανάγκη επαγρύπνησης ή την δήθεν ανάγκη επαγρύπνησης.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο λόγος για όλα αυτά μπορεί να είναι το να μπορούν οι δυτικές κυβερνήσει να κλείσουν τα σύνορά τους, ίσως;

Αυτό δεν είναι παρά μια εκδοχή και βλέπουμε ότι αυτό όντως συνέβη και έτσι είναι προς το παρόν. Η Γαλλία έχει κλείσει τα σύνορά της, όπως και το Βέλγιο. Αυτό, επίσης, αποτελεί μέρος ενός συνολικού σχεδίου για την κατάργηση των εθνών, το κλείσιμο των συνόρων τους κατά την αντίληψη μιας υποτιθέμενης επίθεσης επί των εδαφών των διαφόρων χωρών του κόσμου. Αυτό θα ήταν πολύ αποτελεσματικό για τις ΗΠΑ, για παράδειγμα, αν και αυτές αντιλαμβάνονταν ή ελάμβαναν ενέργειες των υπηρεσιών πληροφοριών, που να δηλώνουν ότι υπάρχει κάποιο επικείμενο γεγονός στη χώρα τους, έτοιμο να εκδηλωθεί, και στη συνέχεια θα μπορούσαν να κλείσουν τα σύνορα και να κόψουν τους αεροδιαδρόμους και τις επίγειες γραμμές πρόσβασης σε μια χώρα, όπως οι ΗΠΑ, ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, όπως η Γαλλία, όπως συμβαίνει στην προκείμενη περίπτωση.

Αυτή η Γνώση θα μπορούσε επίσης να αναφέρει άλλον ένα λόγο που υπήρξε μια κλιμάκωση, γιατί αυτό το γεγονός στο Παρίσι ήταν κάτι περισσότερο από μια μεμονωμένη επίθεση, κάτι περισσότερο από ένα γεγονός ψευδούς συναγερμού ενός προσώπου ή μιας μικρής ομάδας, ήταν διάφοροι ψευδείς συναγερμοί κάτω από την ομπρέλα ενός μεγαλύτερου ψευδούς συναγερμού. Μέρος του λόγου γι' αυτό είναι να δημιουργηθεί τόσος φόβος, ώστε οι λαοί αυτών των χωρών, οποιασδήποτε χώρας, θα φωνάζουν για κάποιο είδος δράσης.

Αυτή είναι η κλασική προσέγγιση «πρόβλημα / αντίδραση / λύση» που εκείνοι, εκείνοι που βρίσκονται στην εξουσία, είναι συνηθισμένοι να χρησιμοποιούν και έχουν συχνά χρησιμοποιήσει. Ήδη ξέρουν τι θέλουν να επιτύχουν, αλλά πρέπει να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα, μια κατάσταση που θα προκαλέσει μια αντίδραση από τους ανθρώπους, και στη συνέχεια, σαν απάντηση, φαινομενικά στις απαιτήσεις του λαού για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στην περίπτωση αυτή, εκείνοι παρουσιάζονται με τη λύση τους.

Σε αυτή την περίπτωση, η λύση έχει μεγάλη σχέση με τη δημιουργία μιας ακόμη πιο ισχυρής παρουσίας αστυνομικού κράτους. Δεν είναι ασυνήθιστο τώρα να δεις στους δρόμους του Παρισιού ένοπλους στρατιώτες στα μνημεία τους, στις περιοχές τους, να περιφέρονται στους δρόμους, και αυτό είναι εκείνο που επιθυμούν αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία, να δημιουργήσουν το επόμενο επίπεδο αστυνομικού κράτους, όπου οι κοινοί πολίτες θα δέχονται τους ένοπλους στρατιώτες στους δρόμους τους, στις πρωτεύουσές τους, στις πόλεις τους και αυτό είναι ένα επόμενο στάδιο ή επίπεδο των μακροπρόθεσμων σχεδίων εκείνων που βρίσκονται πίσω από αυτό το γεγονός, καθώς και τα πολλά άλλα γεγονότα ψευδούς συναγερμού που έχουν λάβει χώρα .

Είναι λοιπόν όλα αυτά μέρος του σχηματισμού της παγκόσμιας κυβέρνησης;

Βεβαίως αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία σε μερικές περιοχές του κόσμου προσπαθούν να την εγκαθιδρύσουν. Κινούνται προς την μία παγκόσμια κυβέρνηση και προς εκείνο, που είναι κοινώς γνωστό ως Νέα Παγκόσμια Τάξη, στην οποία ένα βαρύ αστυνομικό κράτος θα είναι μέρος της κοινής κατάστασης, που θα βιώνεται από όλους. Επίσης, ευθυγραμμισμένη με αυτήν θα είναι ο σχηματισμός μιας διεθνούς δύναμης δράσης, που θα έχει την ευθύνη όχι μόνο της ασφάλειας σε μια χώρα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως αν αυτή η δύναμη δράσης, αυτή η ενοποιημένη δύναμη δράσης καταφέρει να υπάρξει, θα γίνει σύντομα εμφανές, ότι σκοπός τους δεν είναι αυτός της προστασίας των πολιτών του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα το να εξασφαλιστεί, ότι οι πολίτες του κόσμου θα γίνουν σκλάβοι σ' εκείνους που έχουν αυτό στο μυαλό τους, ως μέρος των σχεδίων τους για τη δημιουργία αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Τι μπορεί, λοιπόν, να κάνει ο συνηθισμένος άνθρωπος για την κατάσταση αυτή; Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλά θέλουν μια ωραία, ευτυχισμένη ζωή, να είναι σε θέση να προχωρήσουν στη ζωή τους χωρίς παρεμβάσεις, οπότε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

Είναι ίσως πολύ εύκολο να πω: «Μην τους πιστεύετε αυτούς», αλλά αυτό είναι ακριβώς το πρώτο βήμα. Μην πιστεύετε ό,τι δημοσιοποιείται στις τηλεοράσεις σας, στα ραδιοκύματα, μέσω του Διαδικτύου, στις γραμμές επικοινωνίας πίσω από τις εφημερίδες, και στον Τύπο. Κάντε ερωτήσεις, γίνετε παρατηρητές των γεγονότων, ακονίστε τη δυνατότητα να ανιχνεύετε την αλήθεια των γεγονότων. Αυτά τα γεγονότα γίνονται όλο και πιο εμφανή. Αν κανείς δεν τα βλέπει από μια θέση ουδετερότητας, αποστασιοποιημένος από τη συναισθηματική επίδραση τέτοιων γεγονότων, τότε θα μπορούσε κανείς να είναι διατεθειμένος να πιστέψει τα ψέματα που εκφράζονται από εκείνους με την κρυφή ατζέντα και τους κρυφούς σκοπούς. Πρέπει να μένει κανείς ουδέτερος, πρέπει να διατυπώνει ερωτήσεις, πρέπει να αναπτύσσει εκείνη την αίσθηση της προτεραιότητας και του κριτικού πνεύματος απέναντι στα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο, και αυτό είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο για τους περισσότερους να το πετύχουν, όμως εξακολουθεί να είναι απαραίτητο, είναι η συνειδητοποίηση, ότι, μολονότι συμβαίνουν γεγονότα που έχουν σοβαρές επιπτώσεις, ο καθένας είναι ακόμα ο δημιουργός της δικής του ζωής. Εκείνο που σημαίνει αυτό είναι, ότι η εμπειρία ζωής που το άτομο έχει, είναι μοναδική γι' αυτό. Αν ενστερνιστεί τα ψέματα και τις απάτες που βγαίνουν προς τα έξω, τότε το άτομο θα χρησιμοποιήσει ασυνείδητα τη δική του δημιουργική δύναμη για να υποστηρίξει τα ψέματα, τότε το άτομο θα αρχίσει να ερμηνεύει την πραγματικότητά τους, σαν κάποια στην οποία υπάρχει κίνδυνος, στην οποία υπάρχει ένας εχθρός, ένας ψεύτικος εχθρός, ενώ ο πραγματικός εχθρός δεν γίνεται αντιληπτός.

Ως δημιουργικά όντα, ως πνευματικά όντα, όταν το κάνετε αυτό, ενεργοποιείτε τα γεγονότα αυτά ακόμη περισσότερο και τότε υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστείτε από τέτοια ψευδή γεγονότα.

Γι' αυτό είναι πραγματικά σημαντικό να μένουμε έξω από το συναίσθημα του φόβου, διότι αυτός απλά θα τροφοδοτήσει την όλη κατάσταση, και να μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να τη βλέπουμε από μια ουδέτερη οπτική γωνία. Αλλά μπορούμε επίσης να απευθύνουμε έκκληση προς τον Ανώτερο Εαυτό εκείνων των ανθρώπων, που διαπράττουν όλα αυτά τα πράγματα, μπορούμε να απευθύνουμε έκκληση σ' αυτούς και να τους ζητήσουμε να δείξουν έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας;

Μπορεί κάποιος να το κάνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αποτελεσματικό. Είναι που πολύ περισσότερο συνιστάται είναι, να αρχίσει πραγματικά κανείς να καταλαβαίνει τη μοναδική ικανότητα του κάθε ανθρώπου να δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα. Δουλεύοντας από αυτή τη γωνία, είναι τότε δυνατόν, στο πλαίσιο της δημιουργίας από κάποιον της δικής του πραγματικότητας, η αντίληψη ότι οι ηγέτες θα πλησιαστούν και κάποιοι θα διαφοροποιηθούν, να εκδηλωθεί στην δική σας προσωπική πραγματικότητα, οπότε ξαφνικά θα υπάρξουν αυτοί που θα μιλήσουν, θα υπάρξουν αυτοί που θα διαφοροποιηθούν, θα υπάρξουν στοιχεία που θα παρασχεθούν και θα προβληθούν, που θα αποδεικνύουν τα ψέματα και τις πλάνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αυτή η Γνώση δεν λέει ότι δεν μπορεί κάποιος να στείλει ενέργεια, συνειδητή κατευθυνόμενη πρόθεση προς τους ηγέτες του κόσμου που θα διαφοροποιηθούν, όμως ξεκινήστε με τη δική σας αντίληψη της δικής σας πραγματικότητας, σαν κάποια, στην οποία δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους δράσεις και τέτοιους ηγέτες και στην οποία οι ηγέτες της συνείδησης και της συναίνεσης θα αρχίσουν να βγαίνουν μπροστά.

Ναι, το καταλαβαίνω αυτό. Είναι κάτι σαν την μακροσκοπική και την μικροσκοπική αντανάκλαση του ενός στον άλλον, οπότε αν καθαρίσουμε τις δικές μας ατομικές πράξεις, θα το δούμε αυτό στη συνέχεια να εκδηλώνεται και στον κόσμο μας.

Έτσι είναι. Καθώς καθαρίζει κάποιος τη δική του ζωή, τις δικές του πεποιθήσεις, τον δικό του προγραμματισμό, όταν κάποιος έχει κατά νου ότι δεν είναι θύμα, αλλά μάλλον ο δημιουργός της δικής του ζωής, η ζωή του θα αρχίσει να αλλάζει και τα εξωτερικά γεγονότα της εμπειρίας θα αντικατοπτρίσουν αυτό.

Εντάξει. Σ' ευχαριστούμε, Γνώση. Έχεις κάτι άλλο να πεις για την κατάσταση στο Παρίσι;

Τίποτα περισσότερο σχετικά με την κατάσταση στο Παρίσι αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι πρόκειται για μια διοργάνωση γεγονότων, που θα φέρουν στο προσκήνιο περισσότερα γεγονότα, περισσότερους ψευδείς συναγερμούς, με αυξημένη ανταπόκριση του στρατού και της αστυνομίας. Αλλά και πάλι αυτό μπορεί να είναι μόνο μια απάτη, για να σύρει όλο και περισσότερους στον φόβο που δημιουργείται στον κόσμο αυτή τη στιγμή και γι' αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή να παραμείνετε ουδέτεροι, για να είστε ο παρατηρητής, να αμφισβητείτε, να αναζητάτε τις βαθύτερες απαντήσεις, και την ίδια στιγμή, να δημιουργεί κανείς στην προσωπική του πραγματικότητα ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα εμπειρίας, σύμφωνα με το οποίο, εκείνοι που οδηγούν τέτοιου είδους επιθέσεις, δεν θα είναι αποτελεσματικοί και θα εκτεθούν, οι δράσεις τους θα αποκαλυφθούν, και η αλήθεια θα βγει στο προσκήνιο.

Η αλήθεια θα ελευθερώσει τον καθένα και όλους και αν κάποιος χρησιμοποιεί την αλήθεια στο πιο προσωπικό επίπεδο, τότε η αλήθεια της ζωής του θα είναι τέτοια, ώστε να του παρέχει ελευθερία, και αν αυτό κλιμακωθεί, στη συνέχεια, όσοι κάνουν τέτοια πράγματα, πραγματικά θα εκτεθούν και θα ηττηθούν στο τέλος.

Έτσι μοιάζει σαν, από τη μια πλευρά, να είναι πραγματικά μια καλή ευκαιρία για μας να μάθουμε πάλι, περισσότερο κριτικό πνεύμα, και να κοιτάξουμε πέρα από την πρόσοψη αυτών που συμβαίνουν και να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει από κάτω, και φαίνεται να υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτό τώρα, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που αμφισβητούν και βλέπουν τις πραγματικές ατζέντες πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα.

Αυτό είναι σωστό και το τελευταίο κύμα ενέργειας που πέρασε, αυτή η ενέργεια των Κυμάτων Χ που πέρασε πρόσφατα, έχει μετατοπιστεί πολύ, και σίγουρα αυτή η Γνώση μπορεί να πει: Περισσότεροι αρχίζουν να ξυπνούν και αρχίζουν να αμφισβητούν.

Να θυμάστε ότι υπάρχει και ένα άλλο επίπεδο σε όλα αυτά και ότι είναι το επίπεδο του ίδιου του Πνεύματος, της ίδιας της Θείας Πηγής, και ότι αυτές οι ενέργειες εισέρχονται στην ανθρώπινη συνείδηση όλο και περισσότερο κάθε μέρα, και ότι αυτό, επίσης, είναι εκείνο που πρέπει να θυμάται κανείς όταν βομβαρδίζεται από τέτοια σκοτεινά γεγονότα. Υπάρχει νέο φως που έρχεται στον κόσμο και όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται στο φως της συνείδησης και του Πνεύματος.

Σ' ευχαριστούμε Γνώση. Λοιπόν, το ελπίζω, ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω, που πραγματικά ανησυχούν για το τι συμβαίνει, δεν θέλουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, και ελπίζω ότι θα ανακουφιστούν κάπως από όσα ελέχθησαν και θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι και πως υπάρχουν πολλοί, πολλοί από εμάς, που θέλουν έναν πολύ καλύτερο κόσμο και ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσουν τη Μητέρα Γη μας να τα βγάλει πέρα με όλη αυτή την κατάσταση και την ανθρωπότητα μαζί με αυτήν. Απλά, λοιπόν, πιστεύω, πως όλοι θα συνειδητοποιήσουν, ότι εμείς φέρνουμε το διαφορετικό και ότι θα φτάσουμε εκεί και ότι αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δείξουμε την κυριαρχία της ανθρωπότητας.

Κρατήστε ότι αυτό είναι αλήθεια, πιστέψτε ότι αυτό είναι αλήθεια, ζήστε το ως δική σας αλήθεια, και θα είναι έτσι. Υπάρχουν αλλαγές που συμβαίνουν και μεγαλύτερες αλλαγές που έρχονται και εκείνοι που είναι στην εξουσία, που κάνουν τέτοιες πράξεις, όπως διαβολικές πράξεις, φρικτές πράξεις, το γνωρίζουν και αυτοί επίσης και αυτός είναι ο λόγος που γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι, γιατί καταλαβαίνουν ότι έχουν μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα τώρα για να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν αυτά τα μακροχρόνια σχέδια, τα Κύρια  Σχέδια, και ότι ο χρόνος τους τελειώνει. Εκείνοι βρίσκονται σε κάθοδο, το Πνεύμα, η ανθρωπότητα βρίσκονται σε άνοδο, σε ανύψωση, σε πρόοδο, σε πραγμάτωση.

Αυτό που βλέπουμε, λοιπόν, είναι οι σπασμοί του σώματος που είναι ήδη νεκρό, όσον αφορά αυτούς τους φαύλους;

Έτσι είναι, αλλά οι φαύλοι δεν καταλαβαίνουν ότι είναι νεκροί, ότι η βάση της εξουσίας τους έχει καταστραφεί, ότι είναι το πτώμα που εξακολουθεί να συσπάται. Μην εκτιμήσετε λανθασμένα τη σύσπαση του πτώματος ως κίνηση ενός έμψυχου όντος ή σώματος. Ούτε καν οι ίδιοι δεν συνειδητοποιούν πόσο τα πράγματα έχουν προχωρήσει και εξακολουθούν να δρουν με τους παλιούς τρόπους, τους συνήθεις τρόπους, τους τρόπους που στο παρελθόν υπήρξαν επιτυχείς γι' αυτούς, αλλά αυτοί οι τρόποι δεν είναι πλέον τόσο αποτελεσματικοί, ακόμη και αν γίνονται ισχυρισμοί στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και στον τύπο εκείνων που πιστεύουν σε αυτόν τον κόσμο, ότι αυτοί είναι πραγματικότητα. Δεν είναι πραγματικότητα πλέον, η πραγματικότητα αλλάζει και αυτό αρχίζει με κάθε άτομο, που αρχίζει να βλέπει μέσα από το πέπλο της παραπλάνησης και αποκτά την αίσθηση της φωτεινότητας που βρίσκεται πέρα απ' αυτό.

Σ' ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό,  Γνώση. Δεν έχω περαιτέρω ερωτήσεις ή σχόλια. Ρωτάω μόνο αν έχεις κάτι άλλο να πεις.

Αυτή η Γνώση έχει επίσης ολοκληρώσει. Τέλος.

Ευχαριστούμε.

Translator: Nikos

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE