Followers

Labels

Wednesday, December 16, 2015

Romîna - - Alinierea Galacticã de la 12 pîna la 20 decembrie. 2015

Alinierea Galacticã de la 12 pîna la 20 decembrie. 2015
Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn.


Publicat pe 13 decembrie, 2015.
Draga Familie de Lumina, în aceasta luna a lui decembrie, dvs. integrati si echilibrati puternicele energii de finalizare ale valului de Lumina Cosmica Cuantica care au început în august prin 8:8:8, si care au coborît prin Poarta Leului.
Aceste energii sau amplificat si integrat în ultimele luni, si acum în decembrie, vi se va permite sa va ajustati si sa vã pregatiti pentru marile evenimente viitoare ale anului 2016. Cuvîntul cheie pentru acest moment este "acum", si "transformare". Codurile Galactice va aduc catre o Linie de Timp unificat, unde toate realitatile Pamîntului se pregatesc pentru marea Transformare, care vã va alinia cu Viitorul Pamînt de Armonie si Pace.

Va cerem sa vã vizualizati pe voi proprii ca Experti ai Timpului, sustinînd Trecutul si Viitorul în realitatea voastra intentionala, pe masura ce vã manifestati în "acum", prezentul infinit care este Divina Inima a voastra. Din aceasta perspectiva, dta. esti stapînul liniei timpului (lor), mentinînd viitorul si trecutul în echilibru perfect. Din Inima Sacra Divina, care tese energiile timpului / Spatiului pe Noul Pamînt.
Acest viitor, este real ! Este aliniat cu Vointa Divina, si cere transformarea pe Pamînt acum !
Punctele Vortice ale lunii decembrie
Draga Familie de Lumina, între 12 decembrie si 19 decembrie, dvs. vã veti integra si pregati pentru puternicele energii Galactice, care vor curge peste Pamînd din Centrul Galactic, prin Portalul din Sud, în Antartida.
Portalul din 12 decembrie (12:12), permite o accelerare a frecventei, si o afluenta de Lumina Aurie, pentru a pregati Pamîntul si pe toti locuitorii sai, pentru puternicele vortice de energie în viitor.
În 12:19, 19 decembrie reprezinta alinierea perfecta a Centrului Galactic si al Soarelui, la 27 grade ale constelatiei Sagetatorului în astrologia traditionala. Conform astrologiei celor 13 Zodii, Soarele a stat în Ofiucus sau Asclepius, zodia lui Cristos Vindecatorul, si acesta a actionat între timp, ca un motor de energie care aduce alinierea Pamîntului cu Centrul Galactic si Marele Soare Central.
În acest moment, exista o "transmisiune" directa de Coduri de Lumina ale Consiliului Galactic, transmitînd modelele si sunetele Inimii Cosmice, Pamîntului nostru. Acestea, vor continua sa accelereze evolutia si transformarea. Acestea vor fi primite prin Portalul din Sud, în Antartida, si vor fi retransmise omenirii, prin punctele Retelei Pamîntului, în nodurile din Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud, Argentina si Chile. În mod rapid, vor fi transmise împrejurul Pamîntului, purtînd cu ele mesajul de transformare !
Deci, iubitii mei, cîteva zile mai tîrziu, în noaptea zilelor  21 si 22 decembrie, dvs. veti experimenta Solstitiul Planetar. Acesta reprezinta momentul în care Pamîntul se pare ca sa detinut pe propriul sau ax, înainte de a-si începe calatoria sa de întoarcere în jurul Soarelui, fapt care permite schimbarea anotimpurilor.
În Sud, este solstitiul de vara, si are ziua cea mai lunga, si noaptea cea mai scurta. Este o celebrare a Luminii, si a Creativitatii, si a Vietii. În pamînturile din nord, este solstitiul de iarna, si aici este ziua cea mai scurta, si noaptea cea mai lunga a anului. Aceasta reprezinta renasterea Luminii, pe masura ce zilele încep sa fie mai lungi, în calatoria lor spre vara.
Solstitiul, este întotdeana un moment cînd este necesar echilibrul, si tot ceea ce se gaseste în afara balantei, va fi simtit, foarte intens. Va cerem în acest moment, ca Dumneavoastra, sã vã centrati în echilibrul intern, pentru ca el vã va ajuta  sa aduceti echilibrul în mediul dvs. înconjurator. "Semnatura energetica" personala, a dvs., poate fi un factor care va aduce echilibrul celor care va înconjoara, întotdeauna, si cînd Dvs. vã mentineti centrarea în pace si în armonie, si amplificati inima dvs.  
Pe 25 decembrie va fi o Luna Plina, în care este, dupa traditia crestina, ziua Nasterii, aniversarea lui Cristos. Vrem sa numim aceasta, nasterea Constiintei lui Cristos, care a fost adusa pe Pamînt acum 2000 de ani, de Avatarii Yeshua (Iisus) si Maria Magdalena. Acest an, Luna Plina, va amplifica Energia Aurie a Sfîntului Graal, pe masura ce echilibrul între Divinitatea Masculina si Femenina, transmit Lumina lor Aurie, Planetei Pamînt.
Va cerem sa sarbatoriti coborîrea Luminii pe Pamînt, si potentialul Constiintei Superioare, care a fost conectata si ancorata pe Pamîntul vostru, de catre Yeshua si Maria Magdalena.
Acum, adaugam la aceasta "amestecatura" a energiilor, cometa Catalina, care a trecut pe lînga Soarele vostru, pe la jumatatea lui noiembrie, si care acum a terminat de trecut pe lînga Venus, planeta energiilor femenine. Cometa, îsi face acum calea catre spatiul interstelar. Este foarte vizibila pe cerurile voastre în acest moment, si de asemenea nu va reveni din nou. Este un vizitator  pentru o singura data, un mesager al Marelui Schimb cosmic, si va duce mesajul înaltarii Pamîntului si al Umanitatii, catre cele mai îndepartate colturi ale Cosmosului în calatoria sa.
Cometele întotdeauna ne semnaleaza mari schimbari pe Pamînt. Si numele acestei comete, Catalina, de asemenea înseamna, o conexiune cu Lumina lui Cristos. Catarii, cei care o urmau pe Magdalena, acum o mie de ani, au fost numiti "Purii", si numele "catar", înseamna pur - curat. Catalina, este o versiune a lui Catherine în spaniola, care deriveaza din catari. Indica, ca cometa aduce buna-vestire a reîntoarcerii Divinitatii Femenine prin Maria Magdalena, si reîntoarcerea "Purilor", asa cum a fost profetizat de catre ultimul dintre catari.
Ceea ce a fost taiat, se va naste din nou, si Lumina Aurie si Lumina Diamant infuzioneaza Pamîntul cu o noua energie de Transformare. Codurile lui Graal, se activeaza, si corpul fizic este gata pentru ca sa devina adevarata cupa a Luminii Divine.
Si, pentru a amplifica energia noii transformari, Luna Plina din 25 decembrie, va sta în Cancer, cînd Soarele se gaseste în Capricorn, care este activat puternic de Pluton, un alt agent de transformare în Sistemul Solar. Aceeasi Luna Plina, se gaseste în Cancer, si va aduce toata puterea divinitatii femenine, care va straluci pe Pamînt, alaturi de divinitatea masculina a lui Yeshua. Si, efectiv, este cu adevarat, un moment pentru a sarbatori!
Catre 2016, si stabilizînd realitatea voastra interna si externa
Iubitii mei, asa cum dvs. stiti, Pamîntul sa schimbat în ceea ce numim cea de-a Cincea Dimensiune, a Constiintei de Unitate, lasîndu-si ancora sa anterioara, în cea de-a Treia Dimensiune. Acest lucru, a creat o mare confuzie si haos, pur si simplu pentru ca structurile de "sprijin" se gasesc înca în proces de schimbare, si de a fi stabilite în frecventele mai înalte.
Cînd erati ancorati în cea de-a treia dimensiune, ati fost sprijiniti de timpul (4D), si structurile emotionale si mentale care "va agatau" vietii pe Pamînt. Aceste energii v-au fost familiare dvs., chiar atunci cînd simteati ca aceleasi, deveneau "închisori" de manipulare, catre sfîrsitul acestui ciclu.
Acum, în cea de-a Cincea Dimensiune, Dvs., va sprijiniti pe timp (ca Maestrii ai Timpului celei de-a Patra Dimensiuni), si de catre a Sasea Dimensiune (Archetipul si imaginatia colectiva). Multi dintre dumneavoastra, îsi înalta constiinta, pentru ca sã poata sa fie Aratatorii Drumului catre nivelele superioare de constiinta, si stabilizatorii Retelelor celei de-a Cincea Dimensiuni.
Datorita faptului ca foarte putine persoane sunt constiente de cum sa domineze timpul si locurile, si a "Calatori în Timp", locurile de timp ale Pamîntului, se învîrtesc în cercuri haotice, pentru ca sa para cã "vechile" teme, se reîntorc din nou, în forme noi. Ele nu au unde sa mearga, o data ce lumea este confuza, si nu stie cum "sa înalte" o linie de timp, la urmatorul nivel în spirala, la momentul potrivit.
Acest lucru, poate fi ceva pozitiv, Iubitilor, o data ce exista multe locuri de timp, care au nevoie sa fie închise si stinse, si care s-au terminat complet, înainte ca Noul Pamînt sa fie activat si manifestat în întregime.  
Modul  de a sprijini noile linii de timp ale Pamîntului, este fiind capabili sa accesati la a Sasea Dimensiune, si sã creati visul Noului Pamînt, cu o istorie puternica, care va purta Pamîntul catre înainte, în viitorul sau destin. Pamîntul este gata ! El pur si simplu, asteapta istoriile pe care dvs. ca Maestrii ai Timpului, veti tese, în a sasea dimensiune a imaginatiei, si Archetipul pentru ca sa o duceti mai departe.
Astfel, Iubitilor, în 2016, energia va fi de o transformare majora, în toate nivelele societatii pe Pamînt. Misiunile voastre spirituale, va vor urma, invitîndu-va sa participati la imaginatia voastra colectiva, si sa visati si sa povestiti istorii, sa pictati tablouri, sa creati muzica si sa dansati; toate acestea vor stabiliza liniile de timp giratorii, si va alinia Pamîntul cu destinul sau final, ca o stea planetara de Lumina Diamant. 
Va dorim pace si bucurie, în aceasta ultima parte a anului 2015, si asteptam cu interes sa lucram cu dvs. în 2016. 
Canal: Celia Fenn
Webpage: STARCHILD GLOBAL
Traducción en Castellano: Maya B.
Translation to Romanian: Star Child






No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE