Followers

Labels

Thursday, February 3, 2011

ROMANIAN: Steve Beckow 29 Ianuari 2011 - Deci unde ne aflam acum si unde mergem de aici?

http://stevebeckow.com/2011/01/so-where-are-we-now-and-where-do-we-go-from-here/#more-31838




Deci unde ne aflam acum si unde mergem de aici?
29 Ianuarie 2011
tags: Where are we now?
de Steve Beckow
Traducere: Sorin








Haideti sa ne uitam la situatia in care ne aflam la momentul actual – din punctul nostru de vedere, din cel al Administratiei Obama si din cel al protestatarilor din Egipt, Yemen si din alte parti.




Din punctul nostru de vedere, stim ca energiile ce sunt transmise catre Pamant ne dezvolta starea de bunastare si dorinta de a indrepta injustitia si exploatarea, care au existat pe Pamant din vremuri imemoriabile. Despre lumina in crestere si despre reactia oamenilor la ea, SaLuSa a vorbit in Noiembrei 2010 :
“Voi acum mergeti inainte si telul vostru incepe sa apara la suprafata, pe masura ce Lumina va inalta. Aceasta luna promite un val de energie, ce va dinamiza Reteaua de Lumina a Pamantului. Gradat Lumina va afecta fiecare suflet de pe Pamant si ii va ridica nivelul de constinta. Chiar si cei care abia s-au trezit la adevaratul lor sine, simt o agitatie interioara. Ei nu stiu ce se petrece, dar percep ca ceva se petrece si percep ca unele schimbari se produc...




“Oamenilor nu li se va mai permite sa se joace cu vietile si proprietatea celorlalti, iar responsabilitatea si atentia fata de semeni vor fi pe primul loc. Lumina este acum atat de puternica, incat aduce oamenii impreuna sub o noua lege: aceea de a trai in iubire si in pace. Aceasta tinta va fi atinsa inainte de Ascensiune si expansionata pentru a aduce armonie si echilibru in viata fiecarei persoane. Este imposibil de descris starea ce va fi prezenta din abundenta in Noua Epoca si cum va fi sa fi un suflet eliberat de toate nelinistile si ingrijorarile.” (1)




SaLuSa confirma faptul ca framantarile in crestere din intreaga lume, vin ca rezultat al cresterii luminii:
“In cele mai multe tari aflati despre framantari si aceasta se datoreaza constintelor trezite ale oamenilor. Voi nu mai doriti sa fiti la mila celor care va dicteaza modul in care sa va traiti viata.” (2)




“Energia care este creata are efectul dorit si schimbari in mai bine vor veni in manifestare. Pe langa acest plan de schimbari radicale ce inainteaza in ritmul lor, timpul continua sa se accelereze. Impreuna, acestea va vor elibera din ghearele fortelor intunecate.” (3)




Oamenii de pe Pamant constientizeaza dreptul lor la ceva diferit, ceva mai bun si demonstratii si revolte vin ca rezultat al acestei constientizari, SaLuSa spune:
“Demonstratiile si revoltele devin tot mai frecvente, pe masura ce oamenii resping reintoarcerea la tiparele trecutului. Ei se trezesc la potentialul de a accede la un nou inceput si nu isi doresc sa accepte nici un fel de compromise. Inainte ca lucrurile sa scape de sub control, anumite evenimente, care sunt aproape de a se manifesta, vor ajuta in a calma lucrurile.” (4)
Cea mai mare posibilitate este dezvaluirea (fenomenului OZN, n.t.), aceasta fiind decat unul dintre evenimentele la care SaLuSa se refera.




Noi stim – dar putini altii mai stiu – ca milioane de luptatori galactici, ingineri, diplomati, curanti, invatatori, etc., se afla aici pentru a ne pregati si a ne ghida spre a experimenta




Proteste in Egipt




Ascensiunea, pe care o asteptam intr-un timp mai scurt de doi ani. Dupa cum SaLuSa ne-a transmis in 2008:
“Nu va ingrijorati in legatura cu dimensiunea problemelor, deoarece avem resurse mai mult decat adecvate pentru a le rezolva. Tineti minte ca avem milioane de nave si personal care doar asteapta sa intre in actiune.Fiecare isi cunoaste functia si responsabilitatile in a restaura Pamantul si in a aduce Omenirea in Noua Epoca, cu toate avantajele tehnologiei ei dezvoltate cu extraordinare beneficii pentru toata lumea.” (5)




Noi ne asteptam ca vizitatorii sa se arate in mai putin de doua luni din acest moment – aceasta fiind undeva la sfarsitul primului semestru al acestui an si SaLuSa a recunoscut acest fapt in 29 Decembrie 2010: “Intr-un fel sau altul ne asteptam ca dezvaluirea sa se produca la nivel mondial in cadrul primului semestru al anului urmator.” (6)




Noi stim ca energiile luminii, ce sunt in crestere, irita fortele intunecate, ce au controlat aceasta planeta si fortele Luminii, si dupa SaLuSa, galacticii au primit de curand autorizatia de a inlatura o parte din liderii ce apartin intunericului si de a interveni in operatiunile lor.




“Dupa cum autoritatea noastra a fost extinsa dincolo de atributiile noastre originale, acum avem actiuni directe de a stopa operatiunile secrete atintite asupra tarii voastre si asupra altor tari. Ecoul sentimentelor voastre de “ce e de ajuns, e de ajuns” sunt reflectate de noi si este acum randul Luminii sa conduca oamenii de pe Pamant. O munca atat de vasta a fost intreprinsa pentru a pava calea spre ultimii ani ai acestui ciclu, pentru a ne asigura ca va fi o calatorie lina si incununata de succes. Voi, desigur ati jucat un rol important in a atinge o asemenea reusita si voi ati ajutat la crearea retelei de Lumina, care acum inconjoara Pamantul.” (7)
Noi cunoastem de la Hatonn alti noi pasi ai galacticilor, dar altii nu ii cunosc.




“Avem permisiune de la Dumnezeu sa utilizam metode mai acute ori de cate ori va fi necesar, pentru a demola bazele de control ale Illuminatilor, cele care au mai ramas. Aceasta NU inseamna sa omoram pe nimeni – Dumnezeu nu aproba in nici un caz crimele si noi nu dorim sa facem aceasta vreodata! De o perioada chiar mare de timp ni s-a permis sa incalcam liberul arbitru al celor intunecati, prin blocarea puternicelor lor arme, atunci cand au urmarit sa provoace si alte evenimente ca cel din ‘11 Septembrie’; si am facut aceasta cu numeroase ocazii.




“Acum noi putem de asemenea zadarnici eforturile lor de a crea distrugeri majore, prin blocarea sistemelor lor de comunicatii si a modurilor lor de transport, cat si prin devierea agentilor lor de informatii. Avem de asemenea permisiunea Lui Dumnezeu pentru a reloca temporar cativa indivizi cheie, in zone in care nu mai pot face nici un fel de alte pagube. Aceasta se petrece asemanator cu felul in care navele noastre se invaluie in campul de invizibilitate, ceea ce face disparitia acelor indivizi un aspect naucitor atat pentru ei cat si pentru colaboratorii lor. Deci, desi nu veti gasi dovezi ale actiunilor noastre, voi stiti ca acum facem eforturi si mai intense, pentru a va ajuta sa inlaturati actiunile celor intunecati din lumea voastra.” (8)




Mai recent Hatonn a impartasit mai multe informatii asupra acestui subiect:




“Unii dintre colegii nostrii si-au facut cunoscuta prezenta intr-un mod de netagaduit, pentru ca s-au aratat in forma lor reala. Ei se intalnesc cu indivizi cu o mare putere de influenta (ai oligarhiei intunecate, n.t.), incluzandu-i aici si pe cei ce opereaza dincolo de scena publica, pentru a-i informa si pe acestia despre reteaua noastra, de pe planeta si din afara ei; iar sobolanii incep sa abandoneze vaporul, pe plan mondial. Voi nu auziti despre aceasta sau despre curatenia, ce este pe cale sa aiba loc.




“Nu interpretati aceasta ca o preluare a controlului! Colegii nostrii, care se afla in mijlocul vostru, lucreaza cu Obama si cu altii ca el, care au puterea de a indeparta fortaretele ramase in urma Illuminatilor si pentru a stabili bazele reformelor la o scara larga.” (9)
In plus, stim ca fortele Luminii vor fi victorioase, ceea ce putini alti oameni de pe planeta cunosc. Din spusele lui SaLuSa:




“Fiti siguri ca Lumina si sustinatorii ei vor fi victoriosi, iar cei intunecati vor fi invinsi nu prin forta sau puteri militare, ci prin Iubire si Lumina. Poate sa para putin probabil, daca va uitati in urma la istoria voastra, dar acum va aflati intr-o cu totul alta era, in care fortele exterioare ce sustin Fratia Luminii directioneaza finalul activitatilor pe Pamant. Mama Pamant joaca de asemenea un rol important si isi doreste sa lucreze cu noi pe masura ce propria ei curatire are loc.




“Deci, Dragilor, orice s-ar petrece si nu se afla in accord cu procesul Ascensiunii, sa nu va fie frica, deoarece nu va afecta rezultatul final, absolut deloc. Dupa cum ati aflat cu alte ocazii, multe tari trec printr-o autoanaliza, realizand ca vechea paradigma nu mai functioneaza. Cei care vor sa pastreze status quo-ul devin o minoritate cu repeziciune iar influenta lor nu va interfera cu programul de schimbari ce este pe cale sa inceapa.” (10)




In acelasi timp Hatonn ne-a transmis ca urmatoarele cateva luni vor fi haotice si putem vedea ca sunt.
“Este vorba despre tot ceea ce trebuie infaptuit intr-o perioada relativa scurta de timp, rezistenta intunecata trebuind sa fie demolata inainte de expirarea perioadei alocate. Noi v-am spus deja, ca trebuie sa va pregatiti de schimbarile masive, ce sunt pe cale sa se manifeste. Urmatoarele cateva saptamani vor fi de o intensitate extraordinara – ramaneti in lumina si veti fi capabili sa navigati aceste ape tulburi in conditii de siguranta.” (11)




Orientandu-ne atentia de la ce stim noi, sa analizam ceea ce Administratia Obama stie. Dupa spusele lui Hatonn, Presedintele Obama stie despre galactici si este un sustinator puternic al dezvaluirii, insa este inconjurat de colegi cu doua fete si de oponenti.




“Este cu atat mai bine ca nici o decizie nu se ia fara implicarea lui Obama. El sustine cu tarie o dezvaluire extensiva si rapida, dar majoritatea celorlalti participanti principali sunt retinuti in legatura cu ambele aspecte. Noi putem sugera si recomanda, insa nu ne putem impune judecata asupra reprezentantilor vostrii, cu atat mai putin sa actionam in locul lor, deoarece poate fi considerat arbitrar in cel mai bun caz si unilateral in cel mai rau. Deci suntem rabdatori. Acesta este singurul lucru pe care il putem face, pana ce, fie reprezentantii vostri ajung la o intelegere asupra tuturor aspectelor importante care ajung in programele TV fie Bunul Dumnezeu, in intelepciunea Lui, decide ce si cand va fi realizat.” (12)




Hatonn ne spune ca Presedintele Obama a fost de curand facut constient de catre galactici, cum ca ei ii asigura siguranta lui si a familiei sale si ca el acum cunoaste planul Ascensiunii si orarul ei. Hatonn ne spune de asemenea ca Presedintele se afla in contact cu “Orientul”, adica cu China si probabil si cu Japonia, coordonandu-si eforturile reunite pentru a inlatura intunericul.
“Obama stie acum ca il protejam si ca poate sa actioneze fara sa-i fie frica pentru siguranta familiei sale sau al lui insasi. Media raporteaza, desigur,ceea ce i se dicteaza, insa adevarul este ca stiind orarul Ascensiunii Pamantului, el negociaza cu marile puteri, fie personal, fie prin canale de Comunicare sigure, pentru a neutraliza fortaretele Illuminatilor in tara sa, in Europa si in Orient.” (13)




Credem ca si conducerea Chineza trebuie sa fie in contact cu galacticii, pentru ca aceeasi conducere a facut o intoarcere la 180° in politicile ei, fiind deschisa la dezvaluire, manifestand solicitudine fata de bunastarea propriei populatii si cooperand cu Vestul. (14) A abandonat atitudinea agresiva catre Taiwan si nu a oferit nici un raspuns la variatele actiuni agresive ale Vestului cu privire la limitarea dezvoltarii Chineze.




De asemenea noi credem ca de cel putin trei, poate patru ani, chinezii au avut puterea de a ingenunchea masina de razboi Americana. Toate placile de baza ce au fost livrate armatei Americane, pe partea de hardware (si majoritatea placilor de baza din hardware-ul american a fost asigurat de catre chinezi), au troieni in ele, care pot sa faca inoperativ intregul echipament. (15)




Si mai mult, chinezii au aratat ca au abilitatea de a avea controlul asupra avioanelor americane, cum este acela care l-a transportat pe Vice-Presedintele Cheney acasa din Australia, obligandu-l sa aterizeze. Ei au de asemenea abilitatea de a prelua controlul asupra computerelor armatei Americane, ca acelea care se afla in centrul de comanda si control Cheyenne. Se suspecteaza ca ei au cauzat aterizarea unui B-52, ce ducea arme nucleare in Orientul Mijlociu. Este posibil ca galacticii sa-i fi ajutat in toate aceste eforturi, dar nu cunoastem aceasta.




Stim ca chinezii au rachete rusesti de neoprit, capabile sa penetreze chiar si un portavion (Iranienii au de asemenea, ceea ce explica de ce flota americana navigheaza pe langa Dubai, fiind astfel afara oricarei amenintari) si nu mai trebuie sa le fie frica de grupurile de portavioane americane. Mai mult, chinezii nu au actionat in directia superioritatii lor militare, deja dovedite si SaLuSa i-a felicitat si i-a laudat pentru aceasta :




“Bagati de seama cum liderii chinezi fac concesii spre Vest si isi folosesc puterea pentru a preveni Illuminati sa mai inainteze inspre Est. Ei fac parte dintr-o miscare in crestere, care urmareste sa stabilizeze lumea si sa starpeasca influentele care au urmarit sa va conduca in mijlocul unui nou scenariu de razboi.” (16)




Vizita recenta a lui Hu Jintao la Washington a fost o expunere a unei cooperari uluitoare intre Obama si Hu, trecand dincolo de simpla diplomatie. Hu a admis ca China are inca mult de lucru privitor la drepturile omului si i-a permis presedintelui Obama sa il invite la o discutie cu Dalai Lama, fara a se grabi sa paraseasca discutia. (17) In contextul in care salvarea prestigiului primeaza, acestia sunt pasi imensi, ce nu pot fi explicati, fara a presupune colaborarea Chinei cu galacticii.




Deci cel putin liderii a doua superputeri – China si Statele Unite – pot fi banuiti ca lucreaza cu flota spatiala. Mattew Ward ne-a spus in 2008, ca Vladimir Putin a fost in mod fals portetizat in presa din vest intr-o lumina nefasta, el de fapt actionand pentru a elibera Rusia de sub asuprirea Illuminatilor:




“Fiti constienti ca presa din Statele Unite portretizeaza in mod fals pe unii lideri ca un pericol pentru democratie sau destabilizatori ai propriilor natiuni, cand ei de fapt sunt fiinte de lumina, care urmaresc sa isi elibereze tarile de sub imperiul in crestere al Illuminatilor, care s-a dezvoltat in aproximativ doua secole, prin intruziunea mascata a guvernului Statelor Unite in afacerile interne ale altor tari. Printre cei mai afactati, de aceasta distorsiune a imaginii de catre administratia Bush, este Vladimir Putin.” (18)




Stim de asemenea ca rusii au avut numeroase oportunitati de a profita de pe urma Vestului si totusi nu au facut-o. Aceasta include inlaturarea incununata de succes a Americii din Georgia si oportuniatea pe care i-a oferit-o sustinerea Iranului; Rusia avand astfel o parghie in Iran, ca acesta sa faca si mai mult rau decat deja a facut. Speculantii americani au cauzat oprirea acestei situatii, dar, chiar si asa, Rusia a aratat moderatie in interactiunile cu Vestul; ceea ce ma face sa cred ca si ei sunt in cooperare cu galacticii.




Trebuie sa realizam, ca poate din 1962, Rusia a avut posibilitatea de a infrange in totalitate armata din Vest si nu a facut-o. Cel putin din acel an, dupa spusele lui Tom Bearden, Rusia a avut armament scalar (SUA nu a avut decat mult mai tarziu), care le-ar fi permis sa invinga armata Statelor Unite. La un moment dat, Rusia promova dezarmarea nucleara, ceea ce ar fi insemnat ca America sa isi abandoneze armele nucleare, lasand Rusia singura care detinea arme scalare, care ar fi putut invinge Vestul. (19)






Se stie ca Rusia a testat aceste arme pe avioanele Marii Britanii si si-au aratat efectul lor devastator si se mai crede ca au mai folosit ocazional aceste arme, pentru a controla vremea. Dar, din nou, gradul de utilizare al acestor arme de catre rusi nu se apropie, nici pe departe, de gradul devastator de utilizare al oligarhiei americane, in multe zone ale lumii, prin intermediul HAARP si a armelor scalare. In comparatie cu istoria statului American din umbra, rusii au aratat cumpatare.




Dar nimic din toate acestea nu sunt cunoscute multimilor din Egipt, Tunisia si Yemen si putin sau deloc nu este cunoscut de catre vasta majoritate a americanilor, britanicilor sau altor natiuni. Multimile din Africa de Nord si Orientul Mijlociu se trezesc din somn si fac fata guvernelor subdemocratice, raspunzand fara sa stie la energiile in crestere.




Daca ei raspund, consider rezonabil sa ne asteptam sa o faca si altii. Si nu putem decat ghici care vor fi urmatorii. SaLuSa ne spune ca putem sa asteptam ca sciziunea sa se raspandeasca precum un aranjament de domino:
“Ca si voi, noi asteptam si ne tinem respiratia, stiind ca vechiul sistem cedeaza la incheieturi si nu poate fi mentinut pentru inca mult timp. Putem vedea efectul domino, odata ce prima parte cade. Odata inceput, putem vedea cu claritate ca nu va fi lipsa de oameni, care sa iasa in fata pentru a sustine Lumina.




“Sunteti din ce in ce mai multi pe intregul glob si persistenta voastra pentru schimbare va da roade. Cu siguranta nu se poate petrece simultan si unele schimbari pot, prin natura lor, sa dureze cateva luni pana la finalizare. Cel mai important este ca voi, oamenii, sa vedeti inceputul adevaratei actiuni si sa stiti ca este de neoprit. Cat despre implicarea noastra, suntem activi pentru ca ne-ati cerut ajutorul si noi am primit autoritatea necesara pentru a interveni.” (20)




Am auzit intr-un ziar Tanzanian spunand ca suferinta lor nu este cu mult mai diferita de cea a tunisienilor si un acord poate sa apara si acolo:




“Suferinta unui Tanzanian obisnuit nu este foarte diferita de cea a unui Tunisian. Poate ca ei difera de noi pentru ca sunt albi si noi fiind negri poate ca au ‘punctul de fierbere’ diferit de al nostru, insa realitatea ultima este ca fierbem impreuna in aceeasi oala.” (21)




Cred ca ne putem astepta ca o multime de oameni de pe glob sa aiba aceleasi ganduri.




Stim de la Kryon, ca dupa caderea unui dictator nu se va mai ridica un altul – aceeasi situatie nu se va mai perpetua :
“Istoria nu se va mai repeta. Ati iesit din fagasul, ce permite aceste manifestari. Dictatorii nu vor da nastere la alti dictatori. Infometarea si lipsa nu vor mai da nastere la infometare si la lipsa. Exista o schimbare iar istoria nu se va mai repeta. Este, daca ati observat, o noua energie.” (22)




Deci iata-ne intr-o lume care se trezeste din somn, fara sa stie ca dormea sau ce o face sa se trezeasca sau la ce se trezeste. Noi cunoastem acesti factori si nu exista nimeni la care sa apelam si care sa ne creada, inca, si asistam la proces, fara a sti, ce sa facem pentru a-l sustine sau pentru a-l declara.
Singurul mod in care putem contribui pare a fi incurajarea continuarii si expansiunii procesului, fiind o voce care pledeaza pentru schimbari pasnice, ramanand noi insine calmi.




Referinte
(1) SaLuSa, Nov. 10, 2010, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.
(2) SaLuSa, April 15, 2009.
(3) SaLuSa, May 21, 2010.
(4) SaLuSa, Oct. 4, 2010.
(5) SaLuSa, Dec. 19, 2008.
(6) SaLuSa, Dec. 29, 2010.
(7) SaLuSa, Nov. 17, 2010.
(8) “Jean Hudon and Suzy Ward on President Obama,” at http://stevebeckow.com/2010/11/jean-hudon-and-suzy-ward-on-president-obama/
(9) ”Hatonn: Galactics Neutralized the Missiles, Obama Knows About Protection and Ascension, at http://stevebeckow.com/of-general-and-immediate-interest/hatonn-galactics-neutralized-the-missiles-obama-knows-about-protection-and-ascension/ )
(10) SaLuSa, Nov. 17, 2010.
(11) ”Hatonn: Galactics Neutralized the Missiles, Obama Knows About Protection and Ascension, at http://stevebeckow.com/of-general-and-immediate-interest/hatonn-galactics-neutralized-the-missiles-obama-knows-about-protection-and-ascension/
(12) Hatonn in Matthew’s Message, Jan. 11, 2010, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm
(13) Hatonn in Suzy Ward to Steve Beckow, Nov. 15, 2010.
(14) See “What in the World is Happening with China?” at http://stevebeckow.com/2011/01/world-happening-china/ and “One Small Step for Man…” at http://stevebeckow.com/2011/01/small-step-man/
(15) For articles on motherboards, the commandeering of American planes, and the other matters referred to here, see the various articles on China’s military supremacy under “The Myth of Invincibility Exposed.”
(16) SaLuSa, Jan. 21, 2011.
(17) See footnote 10.
(18) Matthew’s Message, Sept. 24, 2008.
(19) Tom Bearden, “Historical Background of Scalar EM Weapons,” 1990, at http://www.cheniere.org/books/analysis/history.htm
(20) SaLuSa, Jan. 5, 2011.
(21) “Popular Revolt Spreads Across North Africa,” at http://stevebeckow.com/2011/01/popular-revolt-spreads-north-africa/
(22) Kryon, “The Shift is Here,” Oct. 20, 2008, at http://www.kryon.com/k_channel08_Chile.html

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE