Followers

Labels

Tuesday, February 15, 2011

Mesaj special de la SaLuSa


Mesaj special de la SaLuSa
09-02-2011
05:08 am
Channeller: SaräAmma


Acesta este SaLuSa, copii mei, si asa Este. As fi vrut sa vin in fata voastra inainte, dar desigur, neincrederea voastra a creat putine probleme, deoarece credeati ca este imposibil ca eu as putea sa vin la voi, acest fapt ingreunand comunicarea cu voi.

Dar vreau ca voi sa stiti, ca eu vad munca voastra si suntem incantati cu ceea ce faceti si aveam de gand sa ma adresez voua, pentru a transmite astfel un mesaj catre Omenire. Si inainte sa incepeti, vreau sa mentionez, ca aceasta ocazie nu va fi ultima cu care voi face acest lucru, deoarece vreau sa ajung la cat mai multi oameni cu putinta si prin cat mai multe canale disponibile, pentru ca suntem in vremuri de dezvaluiri si avem nevoie de cea mai mare colaborare si cooperare din partea tuturor Muncitorilor intru Lumina de pe Pamant .

In principal, acesta este motivul pentru care am venit astazi.

Pentru a da un semnal de trezire in toate limbile, si in special in Spaniola, Portugheza si Engleza, pentru ca aceasta veste sa nu fie intarziata in a fi transmisa din cauza lipsei de translatori sau pentru ca cei putini care exista sunt atat de incarcati cu activitati, incat nu pot acoperi toate sarcinile necesare pentru ca aceasta transmisie sa fie tradusa.

Acum, mesajul nostru este chiar simplu.

Acesta este momentul, acesta este timpul potrivit, pentru a incepe... sa punem lucrurile intr-o linie orizontala si sa dam semnalul de start.

TOATE SE AFLA IN POZITIA CORECTA ACUM SI TREBUIE DOAR SA ASTEPTAM CA CREATORUL SA DEA SEMNALUL FINAL, PENTRU A INCEPE UN CONTACT MAI DESCHIS SI MAI DIRECT CU OAMENII.

Nu va speriati de prezenta noastra printre voi. Deoarece noi deja suntem printre voi, insa nu ati observat, acum ne vom arata in mod deschis lumii, asa cum suntem.

Am procedat astfel deoarece a fost necesar, dupa cum am mentionat anterior, ca acest mesaj sa apara simultan in mai multe limbi.
Dragilor, Fratii si Surorile mele pamantene, ne aflam intr-un moment cheie, intr-un punct de rascruce in timp, acesta nu este un joc si avem nevoie de cea mai mare colaborare a voastra, a tuturora.

Veti fi chemati in momentele cele mai urgente intr-un mod diferit si nu trebuie decat sa raspundeti si sa faceti ceea asupra ce ati fost de acord sa faceti in cadrul planului actual, la acest moment.

Cei care nu sunt inca constienti de el, si au lucrat pentru a-l aduce la bun sfarsit, vor fi activati imediat, la momentul potrivit, atunci cand semnalul de trezire va fi dat.

Acesta este motivul pentru care ati lucrat cu noi in mod constant in ultimele zile.

Nimic nu s-a petrecut din intamplare, totul avand rostul sau specific, care numai cei alesi si cei care au fost chemati din suflet, l-au simtit si i-au raspuns. Astfel, puteti fi siguri, ca la momentul potrivit totul va fi revelat si veti stii de ce ati venit aici sa faceti ; la momentul precis pe care ar trebui sa-l cunoasteti, si ca veti avea nevoie sa va folositi propriile priceperi. Veti stii de asemenea pentu ce ati venit sa faceti pe aceasta planeta Pamant.

Copii mei, va las acum, nu mai am nimic de adaugat la acest moment, dar sunt recunoscator voua, pentru ca mi-ati permis sa vin, asa cum ati facut-o si sa stiti ca la orice alt moment va voi vizita.
Las o salutare calduroasa, ca un frate, intregii Umanitati de pe Pamant.
Pe curand.

Channeller: SaräAmma, printr-o conferinta pe Skype cu Grupul "Somos Luz em Ação", in Februarie, 2011.

Tradus (din limba spaniolă) de Dioneia Alves si André Martins.
Tradus în limba engleză de Maria Luísa de Vasconcellos

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE