Followers

Labels

Wednesday, April 18, 2012

Bulgarian: Навлизане в Слънчевите Бури – 1 април 2012г.


 



Бележка: Това послание се занимава с КА тялото (термин от Египетската Алхимия) и обсъжда как можете да използвате тази уникална енергия – тяло, за да привлечете към себе си енергии на възнесение от повишената слънчева активност. За онези, които не са запознати с КА – вашето КА тяло е „невидимо” второ тяло, което е със същата форма и размер като физическото ви тяло. Това енергийно тяло едновременно обгръща физическото тяло и прониква в него. Това тяло понякога е определяно като етерния двойник или духовен близнак. КА споделя прилики с това, което е наречено Чи тяло в някои традиции (Таоизъм) и с праническото тяло или етерното тяло в някои йогийски традиции. По своята природа, КА може да привлече към себе си и след това във физическото тяло, силно доброжелателни енергии, които ускоряват нечия духовна еволюция.

Както посочихме в предишното послание от 3 януари 2011г. , вие навлизахте в период на повишена слънчева активност за известно време. Ние силно препоръчваме да прочетете това послание, Споделяне от Слънчевите Ветрове, за да разберете по-дълбоките нива на това, което ще обсъждаме.

Сега вие навлизате в по-засилен период на слънчева и галактическа активност, в която магнитосферата на вашата Земя е поразявана от хаотични и все по-силни потоци от слънчева енергия.

Вие ще виждате все по-голям брой слънчеви изригвания и колебания, които са твърде необичайни. Тези колебания в слънцето са движени от вътрешни сили, както и от енергийни потоци от централното слънце на вашата галактика. Добавка към тази сложност от взаимодействия са енергийни потоци със силна интензивност от дълбокия космос. Магнитното поле на вашето слънце е повлияно и в интерес на истината, то е усуквано, изкривявано, а всичко това има отражение върху магнитното поле на вашата Земя и магнитните полета на вашите тела. С повишена слънчева активност от този тип, вие ще видите една все по-висока интензивност на климатични аномалии, както и повишена земетръсна и вулканична дейност.

Фокусът на нашето послание тук не е върху физическите аспекти, а върху емоционалните и духовните аспекти на тази слънчева активност. Както казахме в нашето послание, Споделяне от Слънчевите Ветрове, тези типове слънчеви колебания увеличават емоционална нестабилност и ирационално поведение. Много от вас, без съмнение, се намират раздразнени без конкретна причина. Нарушения на съня също така са общ аспект на тази промяна в слънчевата активност.

Тъй като навлизате в тази повишена фаза на слънчева буря, ние имаме две предложения, които ще ви дадат възможност да се движите през тези повишени нива на енергия. Първото е най-простото и е обстойно обсъдено в нашето послание, Споделяне от Слънчевите Ветрове, така че тук няма да го обсъждаме. Втори метод ви позволява да успокоите физическото си тяло с помощта на водния елемент. Тук се обръщаме към друго предишно послание, наречено Лекарства от Светлина. В този метод вие зареждате вода с намерение от вашето ВА или Небесна Душа. Оригиналното послание се занимаваше със защита от вируси, бактерии и радиоактивност. Ние ще ви насочим към това съобщение, така че да разберете ясно метода.

В тази употреба на Лекарството от Светлина, вие ще заредите водата с намерението да успокоите физическото си тяло, така че то да има възможност да се приспособи по-ефективно и с по-голяма грация към хаотичната природа на слънчевите енергии. Идеално време да създадете този тип Лекарство от Светлина е точно преди да заспите. Тогава Лекарството от Светлина, чрез водния елемент, ще комуникира с вътреклетъчните и междуклетъчните течности на тялото ви, което ще придаде успокояващ и балансиращ ефект.

Приемането на това Лекарство от Светлина преди цикъла ви на почивка ще има много благоприятен ефект върху вас, докато си почивате, и по време на следващия цикъл на активност. Казваме „цикъл на почивка”, а не сън, защото за много от вас сън е твърде съмнителна дейност, тъй като той е все повече нарушаван или разстройван. Ние предлагаме през тези цикли на почивка вие да оставите привързаността си към съня, както го познавате. Тъй като свиквате повече със ситуацията, вие ще откриете, че можете да се регенерирате в по-кратки периоди на дълбока релаксация.

Когато сте будни през нощта или когато си почивате, ние ви предлагаме да използвате метода, който предложихме в Споделяне от Слънчевите Ветрове, за да заредите КА тялото си. Тъй като сте будни вие също така можете да се възползвате от тази възможност да заредите вашето КА.

Когато работите с това, вие ще откриете, че можете да се регенерирате и пре-зареждате за по-кратки периоди от време, отколкото бяхте в състояние да правите в миналото.

Има трети метод, който бихме искали да предложим на онези от вас, които имат напреднало разбиране за вашето КА.

Микро Червейни дупки

Вашето КА тяло прониква през физическото ви тяло и е със същата форма и размер като вашата физическа форма. Няма част от вашето физическо тяло, която да е извън вашето КА, и по самата си природа, когато зареждате вашето КА тяло с енергия, приливът на излишна енергия отива в органите на физическото ви тяло, което увеличава вашето здраве и жизненост.

Вашето КА тяло е съставено от безброй частици етерна светлина и в това тяло от светлина има точки на свързване. Тези точки на свързване в КА тялото ви се свързват с митохондриите на клетките ви. Митохондриите са енергийните производители, централите на вашите клетки. Има различен брой митохондрии в зависимост от вида на клетката и тези органели се появяват в цитоплазмата извън ядрото на клетката. Единствените клетки, които нямат ядро са вашите червени кръвни клетки.

Възможно е да доведете съзнанието си до това ниво на вашето тяло, така че да сте наясно с вашите митохондрии и да можете да усетите червейните дупки във вашето КА. Тези червейни дупки са вътреклетъчни портали в по-високо вибрационната природа и реалност на вашето КА. Чрез откриването на тези портали чрез намерение вие можете да повлияете силно на потока на излишна енергия от вашето КА във физическото ви тяло.

Това позволява на физическото ви тяло по-лесно да се настрои към по-бързата вибрационна реалност на вашето КА. Именно чрез вашето КА вие се издигате в по-високите вибрационни реалности. Чрез порталите на вашите митохондрии вие можете да помогнете на физическото си тяло да се адаптира по-лесно към това бързо ускорение.

Сега искаме да насочим вниманието си към емоционалното затруднение на вашата ситуация. По самата си природа и ускоряването на времето, и увеличаването на вибрационните реалности изчистват вашия неосъзнат ум.

Както казахме преди, вие ще забележите общо увеличение на емоционалната нестабилност и на импулсивното ирационално поведение. Ако не сте забелязали тези ефекти у вас, без съмнение сте забелязали това да се проявява сред близките ви хора.

Вие живеете в парадоксална двойственост. Тъй като старите енергийни реалности пропадат, раждат се нови енергийни реалности. Но в природата на хората е да се придържат към начина, по който са били нещата, към начини, които те очакват. Но все пак начинът, по който са стояли нещата, наближава края си. Светът, такъв, какъвто го познавате, свършва. И се ражда нов свят.

Затруднението на Човешкото Сърце

Една от най-големите жертви в този процес е човешкото сърце. Ние разпознаваме и усещаме дълбока тъга и отчаяние в колективното човешко сърце. Част от нея се дължи на разпадането на реалности и вашите връзки с тях. В края на краищата, върху какво да градите мечтите си, когато основите на вашия свят се рушат?

Друг аспект на тази трудност в сърцето има общо с токсичния характер на емоционалната атмосфера на вашата планета. Тъй като слънчевите енергии се увеличават, напреженията между противоположностите стават все по-очевидни. Поляризацията на човешкото съзнание между това, което би оковало и това, което би освободило човешкия дух стават все по-ясна.

Ние ще предложим две неща като средства да се справите с тези предизвикателства към вашето сърце.

Именно чрез сърцето ви се раждат новите реалности – с това ние имаме предвид реалности заслужаващи да се изживеят. Нашето първо предложение може да изглежда прекалено опростено, но все пак както често става, най-простите неща са често най-силните. Как правите това не е важно. Това, което е важно, е, че вие създавате емоционален антидот в себе си за токсичното отравяне на емоционалната атмосфера на вашата планета.

Тъй като омразата и нетърпимостта нарастват, вие трябва да намерите път през този мрак. Най-простият и най-ефективен начин, който знаем, е вие да намерите най-малките неща във вашия живот, които цените, и да отделите няколко минути, за да живеете с тези чувства на признателност през деня си. Няма значение колко малки могат да са тези чувства на признателност. От най-малките семенца на признателност могат да израснат велики неща. Вибрационното състояние на признателност или благодарност е изключителен антидот за емоционалното отравяне. Ние силно препоръчваме вие да култивирате този съюзник, докато се движите през този следващ цикъл от слънчеви бури.

И накрая, ние предлагаме звукова медитация, базирана на сърдечната чакра. Това е от предишната инициатива на Хаторите. Първата фаза на тази звукова медитация се върти и активира енергии в сърдечната чакра с цел изчистване. Втората фаза на медитацията е успокояваща и подхранваща. Ние вярваме, че ще намерите тази звукова медитация като друг полезен съюзник.

Тъй като навлизате в тази нова фаза от слънчеви бури, разберете, че те са изключителни възможности за еволюционен напредък. Те също така са, парадоксално, изпълнени с опасности за децентрализация, което се дължи на интензивния им характер. Ако се съпротивлявате на енергиите на ускорение, ще изпитате големи затруднения в този пасаж. Ако прегърнете тези енергии и ги овладеете – намирайки начин да навигирате през тях с признателност и добра доза хумор – вие ще намерите по-голяма свобода. Тази свобода, за която говорим, е свобода на човешкия дух, ум и сърце. Тя живее в ниво на съзнание, недокоснато от дуалностите на вашето земно съществуване.

Хаторите
1 април 2012г.

Мисли и наблюдения на Том

Преди всичко, бих искал да потвърдя, че имаше доста време между последните две послания на Хаторите. Всеки път, когато отивах при тях и питах за липсата на ново послание, те казваха, че вече са съобщили всичко, което трябва да се каже до този момент. И когато моментът настъпи – имам предвид, че бе позициониран за друга промяна – те ще дадат ново послание.

Фактът, че те излязоха с ново послание сега, ми показва, че ще настъпи пословичната промяна – отново.

Лекарства от Светлина

Намерих техния метод за създаване на Лекарства от Светлина за успокоение и баланс на физическото тяло по време на сън, или както те го наричат, цикли на сън, за доста полезен. И колкото повече създавам тези Лекарства за себе си, толкова по-добър ставам в това. Подозирам, че същото ще важи за много от нас. Методът определено си струва усилието и ако правилно разчитам тона на Хаторите, това Лекарство от Светлина ще става все по-важно, тъй като навлизаме по-дълбоко в тази следваща фаза на слънчевите бури.

Микро Червейни дупки

Бях доста заинтригуван от техните коментари за съществуването на микро –червейни дупки между митохондриите на нашите клетки и светлинни точки на свързване в нашите КА. Попитах ги за това след ченълинг сесията и те казаха, че това беше много сложно и богато поле от информация, което те планираха да обсъдят в бъдещите послания.

Аз обаче исках повече информация за това рано или късно и подозирах, че много читатели биха искали същото. След като настоях, моите наставници казаха, че тези микро – червейни дупки са мостове между измеренията на вибрациите, което означава между плътността на материята (нашите тела) и по-малко плътните светлинни реалности на нашите КА.

Хаторите изпитват всички измерения като един континуум. С други думи, по-ниските вибрационни реалности на физическите ни тела са тясно свързани с по-висшите вибрационни реалности на нашето съзнание. Границите между материя и съзнание са до голяма степен самоограничителна концепция според тях. Като работим със собствените си митохондрийни микро –червейни дупки, ние можем по-съзнателно да свържем измеренията, тъй като те се изразяват в телата ни.

Накрая, според Хаторите, поддържането на осъзнатост за тези митохондрийни микро –червейни дупки, докато пребиваваме в състояние на признателност или благодарност, значително ще разшири енергийните им ефекти.

Затруднението на Сърцето

Аз често се намирам в центъра на много противоречиви емоционални състояния в хода на деня или дори в преминаването на часа…понякога и на минутите, за да съм честен.

Една минута мога да сърфирам по вълните на космическата енергия с особено забавление и на моменти, дори блаженство. Следващият момент мога да пропадам във „вълните” на собствено създаденото си емоционално сътресение.

Забелязах, че моите емоционални „изчиствания” се появяват, когато съм изгубил центъра си и ми стана кристално ясно, че не толкова какво се случва около мен, а моята реакция на това, което аз „мисля”, че се случва, е това, което определя моето емоционално състояние.

Точката, която отбелязват Хаторите по отношение на все по-токсичния характер на емоционалната атмосфера на нашата планета точно съвпада с моето мнение. Тяхната проста препоръка за създаване на емоционален антидот на тази колективна токсичност, като отделим време за оценяване на малките неща в живота е обезоръжаващо ефективна. Изпробвах това предложение в редица случаи и честно мога да кажа, че то работи изключително добре.

Сърдечна Чакра Звукова Медитация

Звуковата медитация сърдечна чакра, за която говорят те, е публикувана в раздел Звукови Дарове Sound Gifts в сайта ( www.tomkenyon.com).

Когато кликнете на който и да е от звуковите линкове отдолу, ще бъдете насочени към Listening Agreement в the Sound Gifts раздела на сайта( http://www.tomkenyon.com/). След като прочетете и кликнете на Agreement, ще получите достъп до всички безплатни аудио файлове в раздел Звукови Дарове Sound Gifts. Между другото, прибавих още три нови лекционни откъса в раздел Звукови Дарове Sound Gifts, включително един, озаглавен „Първият ми опит с Хаторите”.

Медитацията, за която говорят Хаторите в това послание, е озаглавена Heart Chakra Sound Meditation: A Shamanic Hathor Sound Exploration.Има няколко съвета за слушане в основния текст, а на края на копието там има линк към аудиофайла, който можете са слушате или да свалите.

Онези от вас, които следяха Планетарните Послания на Хаторите от известно време, тази звукова медитация енергийно е доста различна от Heart Dimensional Attunement, която те дадоха в предишно послание (вижте Sound Gifts). Настройването на Сърцето беше създадена, за да „настрои”Сърцето към бъдещи възможности и времеви линии.

Обаче, точно тази Heart Chakra Sound Meditation беше създадена, за да доведе до осъзнатост моделите емоционални реакции, които вие пазите в собственото си сърце. От тази гледна точка, емоционалната свобода излиза от яснота, а не отричане. По този начин първата част от тази звукова медитация е доста каталитична в това, което вибрира и завърта заключени енергийни модели във вашата сърдечна чакра. За някои хора тази фаза може да прилича малко на пробив през бронята, докато за други тя може да е доста по-лек процес на освобождаване. Последната фаза на звуковата медитация придава успокояващи, лечебни и възстановяващи енергии на новопочистеното сърце. Лично аз намирам тази звукова медитация за полезен съюзник и я слушам малко по-редовно, особено, когато се чувствам емоционално претоварен или блокиран.

Ако имате времето и склонността да изследвате сърдечната си чакра по-дълбоко, вие може да експериментирате докато слушате тази звукова медитация два или три пъти в същата сесия слушане. Лично аз открих, че слушането и за втори или за трети пореден път често разкрива по-дълбоки нива на прозрение и от време на време също така по-дълбоки нива на изцеление.

Според моите наставници Хатори като цяло не е добра идея да слушате двете медитации(the Heart Chakra Sound Meditation and the Heart Dimensional Attunement) в последователни сесии слушане, освен ако сте се подготвили да се справите с големи емоционални и енергийни феномени.

Линкове към предишните послания на Хаторите, споменати в тази статия, също са отбелязани по-долу. Ако четете това онлайн, можете просто да кликнете върху линка. Ако ви е изпратено това послание или го четете в някакъв друг формат, можете да намерите постинги в Архив Хатори Hathor Archives (http://www.tomkenyon.com/.). Аудио файловете са в сайта в раздел Sound Gifts.

Click here for the Heart Chakra Sound Meditation (located in Sound Gifts)
Click here for Partaking From the Solar Winds (located in the Hathor Archives)
Click here for Medicines of Light (located in the Hathor Archives)

© 2012 Tom Kenyon All Rights Reserved http://www.tomkenyon.com/
You may make copies of this message and distribute it in any format you desire so long as you include the entire message, do not alter it in any way, do not charge for it and include this entire copyright notice.

A Shamanic/Hathor Heart Chakra Sound Meditation

Вярвам, че човешкото сърце има огромни сили на обновление и изцеление, но за много от нас тези сили понякога са замъглени от житейски опити и събития. Понякога тези сили за себе – обновление са потиснати от емоционална болка и лична история. Понякога същите тези сили са скрити от нежеланието да бъдем толкова пропускливи към света, а понякога тези сили на изцеление са ограничени от културни вярвания и ограничения. И, разбира се, понякога всички тези фактори участват в играта, както и други.

Ако слушате тази звукова медитация по правилния начин, тя може да ви помогне да навлезете в огромната вселена на вашия собствен сърдечен център. И тя може да освободи, във вас, вашите собствени вродени сили на самолечение и самообновление.

Но преди да ви дам няколко предложения как да слушате тази звукова медитация, позволете ми да разкажа малко за нейната необикновена природа.

Първата половина е шаманско пътуване в сърдечната чакра, докато втората половина е Хаторска звукова медитация, центрирана също в сърдечната чакра.

Шаманските звукови медитации често са високо каталитични и първични по природа. Част от това е свързана с природата на шаманските реалности на съзнанието и другата част, разбира се, е свързана с целта на шаманската звукова част, с която започва.

Целта на конкретно тази звукова медитация е да изследва Сърдечната Чакра и да активира нейния целителен потенциал чрез „въртене на енергийни модели” в самия сърдечен център. Ето защо някои от звуците в тази медитация са толкова странни и от време на време, доста интензивни особено през първата половина. Повечето хора намират последната част за успокояваща и възстановяваща по природа, тъй като това е чист Хаторски звук.

Ако фокусирате вниманието си сърдечната си чакра докато слушате и позволите на звуците да завъртат или движат енергийни модели във вашия сърдечен център, вие ще освободите огромен само-лечителен и възстановяващ потенциал.

Много важен фактор, когато се работи с този тип медитация, е да осъзнаете, че вие сте инициаторът на собствената си трансформация. Звуците могат да ви помогнат, но те не са агентите на промяната. Вие сте.

Фокус на вниманието

Фината енергия се стреми да следва осъзнаването. Така че е важно къде поставяте вниманието си по време на тези типове звукови медитации. Тъй като фокусът на тази медитация е сърдечната чакра, ето къде трябва да бъде вашето внимание или умствено фокусиране.

Поставете вниманието си в центъра на гръдния си кош под гръдната кост по време на тази медитация и когато умът ви започне да блуждае, внимателно го върнете обратно към тази област. Това не е концентрация, а по-скоро фокусиране на вниманието в сърдечната чакра.

Предлагам ви да отделите поне десет минути за слушане на тази звукова медитация, въпреки че самата медитация е дълга малко повече от седем минути. В идеалния случай, след като звуковата медитация е приключила, вие ще си почивате след нея със съзнанието си в сърцето.

Дайте си възможност да почувствате фините движения на енергия и емоция в сърдечния си център за няколко минути преди да се преместите към външни дейности.

Тази медитация ще ви помогне да изследвате собствената си сърдечна чакра и нейното само-лечение и възстановителните и сили, когато пожелаете.

Ако имате времето и склонността да изследвате сърдечната си чакра по-дълбоко, вие може да експериментирате със слушането на тази звукова медитация два или три пъти в същата сесия слушане.

Слушането и за втори или трети пореден път често разкрива по-дълбоки нива на проникновение и понякога също така по-дълбоки нива на изцеление.
Кликнете тук Click here , за да чуете и/или да свалите аудио файла.

Related Recordings/Свързани записи

Медитацията Heart Chakra Sound Exploration бе записана на живо с връзка на Том и Хаторите през 2010г.

Първата и част съдържа шамански звукови медитации за изчистване на седемте основни чакри. Тези медитации бяха канализирани чрез Том от шаманските и Хаторските реалности, използвайки само неговия глас, шамански барабан и различни други акустични инструменти, включително кристална кварцова пееща купа.

Всички тези основани на шаманизма медитации бяха събрани заедно в комплект от 4 диска. Комплектът също включва обяснения от Том са суб-личностите и тяхната роля в човешкия опит.

Click here кликнете тук за повече информация относно комплекта, Chakra Clearing: Entering the Spiral.


Превод :Tauno



No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE