Followers

Labels

Monday, December 3, 2012

GREEK - 12.12.2012... Ένα μήνυμα από την Πρέσβειρα των Πλειάδειων Κριστίν Ντέυ

12.12.2012... Ένα μήνυμα από την Πρέσβειρα των Πλειάδειων Κριστίν Ντέυ

Δημοσιεύτηκε από τον Steve Beckow


στις 27 Νοεμβρίου 2012



«Δεν είμαι εξοικειωμένος με την Αυστραλιανή μυστικίστρια Κριστίν Ντέυ, αλλά οι πληροφορίες της εδώ είναι ενδιαφέρουσες. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για την ακρίβειά τους, ωστόσο. Δεν έχω την προσωπική γνώση. Έτσι, παρακαλώ, χρησιμοποιήστε την προσωπική σας αίσθηση. Ευχαριστίες στην Έλλη.»


Κριστίν Ντέυ, 26 Νοεμβρίου του 2012


Γεια-χαρά σε όλους



Ο μήνας αυτός ήταν πολύ έντονος και έχω την αίσθηση, ότι είμαστε όλοι προετοιμασμένοι ενεργειακά για να δεχθούμε τις ενέργειες της 12ης Δεκεμβρίου 2012 (12/12/12).

Οι Πλειάδιοι μου έχουν δώσει κάποιες πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για να βοηθήσουν τον καθένα από εσάς να είναι σε θέση να λάβει συνειδητά τα ισχυρά κύματα Φωτισμού, που θα έρθουν εκείνη τη μέρα.

Το μήνυμά μου είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο και δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ σημαντικό, ώστε να το μοιραστώ με κάθε έναν από εσάς. Έχω επίσης περιλάβει μερικές ερωτήσεις, που έχουν έρθει από τους κύκλους, που νιώθω ότι είναι σχετικοί.

Οι Πλειάδιοι λένε, ότι θα υπάρξει μια σειρά από κύματα Φωτισμού, που φτάσουν στον πλανήτη στις 12/12/12. Σας ζητούν να ανοιχτείτε σε νέες συμμαχίες με τις προ-συμφωνίες που κάνατε πριν έρθετε σε αυτό το γήινο πεδίο. Προκειμένου να είστε σε θέση να αφομοιώσετε πλήρως τις ενέργειες των Κυμάτων φωτισμού, που θα φθάνουν στον πλανήτη στις 12/12/12, θα πρέπει να είστε ανοικτοί και να δημιουργήσετε νέες ενεργειακές συμμαχίες για τον εαυτό σας.

Να γνωρίζετε, ότι τα κύματα θα είναι στη μέγιστη ισχύ τους ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, μέχρι τις έξι το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου. Θα αρχίσουν να εντείνονται πάλι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. την ημέρα εκείνη.

Από τις 12/12/12 και μετά στη ζωή σας, έχετε κάνει μια σειρά από προ-συμφωνίες, προκειμένου να έχετε ενεργειακή υποστήριξη. Το αν το θυμάστε αυτό ή όχι δεν έχει σημασία. Τώρα εναπόκειται σ’ εσάς να ενεργοποιήσετε αυτές τις προ-συμφωνίες. Η ενεργοποίηση πρέπει να προέρχεται από εσάς και όχι από την άλλη πλευρά.

Χρειάζεται να δώσετε την άδειά σας και να ενεργοποιήσετε τις προ-συμφωνίες σας με το να είστε ανοικτοί σε όποιες ενέργειες είναι διαθέσιμες για εσάς. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ποιές είναι αυτές. Απλά χρειάζεται να δώσετε την άδειά σας για την ενεργοποίηση. Ανοιχτείτε σε αυτές τις ενεργειακές συμμαχίες την παραμονή της 12/12/12.

Δεν έχει σημασία αν ο νους του εγώ σας μπορεί να μη καταλαβαίνει ή να μη γνωρίζει ποιές ενεργειακές συμμαχίες καλείτε προς ενεργοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται να καταλάβετε είναι, ότι αυτές οι προ-συμφωνίες είναι κάτι, που έχετε κάνει για τον εαυτό σας για να σας υποστηρίξει τώρα.

Γι' αυτό μην αφήσετε τον νου του εγώ σας να πει: «Καλά, δεν είμαι σίγουρος ποιον καλώ, γι’ αυτό δεν θα ενεργοποιήσω καμία από τις προ-συμφωνίες μου» Δεν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο.

Οι ενέργειες πρέπει να έρθουν από εσάς. Το ίδιο ισχύει για τη 12/12/12. Πρέπει να ανοιχτείτε συνειδητά, μέσα από συνειδητή επιλογή να καλέσετε τα Κύματα Φωτισμού. Οι ενέργειες που θα έρθουν μέσα από τα Κύματα Φωτισμού θα σας ευθυγραμμίσουν και θα σας εισαγάγουν σε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας.

Τα Κύματα Φωτισμού έχουν σχεδιαστεί για να ενεργοποιήσουν άλλο ένα επίπεδο της κρυσταλλικής δομής στα κύτταρα του σώματός σας. Όταν ενεργοποιηθεί αυτή η κρυσταλλική δομή, θα είναι σε θέση να στεγάσει άλλο ένα επίπεδο του δικού σας θεϊκού φωτός στο φυσικό σας σώμα. Θα μετατρέψει ηλεκτρικά το σώμα σας, ώστε να είστε σε θέση να αναλάβετε και να κρατήσετε πολύ περισσότερο από το δικό σας θείο φως στα κύτταρά σας.

Αυτή είναι μια επαναστατική εποχή για μας ως ανθρώπινα όντα και αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο μέρος από το θείο φως μας στεγάζεται έξω από τη φυσική μορφή μας. Με το σύστημα που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να είμαστε φορείς αυτού του φωτός.

Με την ενεργοποίηση της κρυσταλλικής δομής, θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε και να στεγάσετε πολύ περισσότερο από το δικό σας θείο φως στις 12/12/12. Τα Κύματα Φωτισμού έχουν σχεδιαστεί για να σας φέρουν μέσα στους εαυτούς σας και να επανασχεδιάσουν το σύστημά σας.

Μια άλλη εκδοχή της κρυσταλλικής δομής είναι, ότι η ενεργοποίηση θα ανοίξει εκ νέου με μεγαλύτερη ακρίβεια το κέντρο της τηλεπαθητικής επικοινωνίας σας. Η ενέργεια της 12/12/12 κατέχει μια ιερή ενέργεια επικοινωνίας με τις ενέργειες, με το Σύμπαν. Ανοίγει εκείνη την ιερή δυνατότητα επικοινωνίας για κάθε έναν από εμάς. Για να προχωρήσετε σε νέες αντιλήψεις, νέες γνώσεις – δεν υπάρχει τίποτα νέο, αλλά πρόσληψη της γνώσης και των αρχαίων διδασκαλιών, που είναι ένα μέρος της αλήθειας και της ακεραιότητας.

Την ημέρα εκείνη τα κύτταρά σας θα ευθυγραμμιστούν σε ένα νέο επίπεδο της αλήθειας και της ακεραιότητας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε την πορεία σας προς τα εμπρός από εκείνη τη στιγμή, με ένα νέο τρόπο. Κατανοώντας ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα υποστεί μια ενεργειακή μεταμόρφωση εκείνη την ημέρα.

Μπορεί να πείτε «γιατί ξαφνικά;» Δεν είναι ξαφνικά! Τα πράγματα έχουν προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό για να συμβεί αυτό το γεγονός.

Τα αγρογλυφικά θα προβούν σε μια αναγέννησή τους, φτάνοντας στην πληρότητά τους, για πρώτη φορά από τότε που εμφανίστηκαν σε αυτόν τον πλανήτη. Θα εργάζονται σε ευθυγράμμιση με όλους τους τόπους μεγαλιθικών μνημείων. Τους ιερούς τόπους του πλανήτη. Θα σχηματιστεί ένα ιερό πλέγμα μεταξύ των τόπων μεγαλιθικών μνημείων και των αγρογλυφικών, καλύπτοντας τον πλανήτη και δημιουργώντας μια σειρά ley γραμμές.

Πρέπει να γίνουμε μέρος αυτού του ιερού πλέγματος εκείνη την ημέρα. Θα υπάρξει ένα άνοιγμα των πυλών εκείνη την ημέρα και κάθε ένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να γίνει μέρος αυτού του ιερού πλέγματος. Αυτό το ιερό πλέγμα, που πρόκειται να γεννηθεί γύρω από το γήινο πεδίο, θα είναι μέρος της πραγματικά ισχυρής μεταμόρφωσης του πλανήτη μας, της συνείδησης.

Εκείνοι που θα επιλέξουν να ευθυγραμμιστούν με το ιερό πλέγμα εκείνη την ημέρα θα έχουν μια αυτόματη σύνδεση τηλεπαθητικής επικοινωνίας μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να κατανοήσετε τόσο πολλά, ώστε να είστε πρόθυμοι να γίνετε μέρος εκείνου, στο οποίο ήδη έχετε πει «ναι».

Πρόκειται πραγματικά για την κατάδειξη της προσήλωσής σας και της κατάληψης της θέσης σας μέσα σε αυτό, που οι Πλειάδιοι αποκαλούν «το μεγάλο σχέδιο». Με το άνοιγμα των συμμαχιών των προ-συμφωνιών σας την προηγούμενη μέρα, οι ενέργειες εκείνες θα σας υποστηρίξουν και θα σας δείξουν το δρόμο και θα σας βοηθήσουν σ’ εκείνη τη διαδικασία της επόμενης ημέρας.

Θα πάτε πίσω για να πάρετε θέση στις ενεργειακές συμμαχίες στις οποίες είπατε «ναι», και οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συνεργαστείτε μαζί τους εκείνη την ημέρα και από εκείνη τη στιγμή και μετά.

Έχουμε επίσης την 21η Δεκεμβρίου 2012 (12/21/12), εννέα ημέρες αργότερα, οπότε άλλο ένα επίπεδο ενέργειας πρόκειται να έρθει στον πλανήτη για όσους έχουν εργαστεί με τα Κύματα Φωτισμού στις 12/12/12. Αυτή η μέρα θα είναι άλλη μια ισχυρή στιγμή για να ανοίξετε και να δεχθείτε και να επιτρέψετε σε άλλο ένα επίπεδο της κρυσταλλικής δομής σας να ενεργοποιηθεί.

Θα περάσετε μέσα από άλλο ένα επίπεδο μετασχηματισμού μιας ηλεκτρικής ενέργειας, που θα ενεργοποιηθεί μέσα στο σώμα, ώστε να είναι σε θέση να λάβει άλλο ένα επίπεδο θείου φωτός και να το στεγάσει στα κύτταρα του σώματός σας. Εκείνη την ημέρα, οι πύλες θα ανοίξουν και πάλι και το ιερό πλέγμα γύρω από τη Γη θα ανοίξει και εσείς θα επανενωθείτε με το ιερό πλέγμα σε ένα άλλο επίπεδο.

Καταλάβετε ότι το να συνευρεθείτε σε ομάδες στις 12/12/12, θα είναι πολύ ευεργετικό. Υπάρχει μια πολύ σημαντική ανάγκη, όσοι έχουμε τη σχετική επίγνωση, να ενωθούμε για να εδραιώσουμε και να εκτείνουμε αυτό που είμαστε αυτόν τον καιρό. Είναι σημαντικό να ενωθούμε σε ομάδες ατόμων, που έχουν κοινό τρόπο σκέψης. Ατόμων που διαθέτουν επίγνωση. Όλοι οι άνθρωποι από όλα τα μονοπάτια – δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Μετά την ημερομηνία αυτή, θα υπάρξει διαχωρισμός από αυτούς που δεν είναι στο μονοπάτι;

Όχι, απολύτως όχι. Το γεγονός είναι, ότι όλοι έχουμε προ-συμφωνήσει να ξυπνήσουμε νωρίς, για να κρατήσουμε ανοιχτό ένα μονοπάτι για να ακολουθήσουν άλλοι. Αν μη τι άλλο, θα είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι. Μπορεί να μην είμαστε συνδεδεμένοι με εκείνους που είναι προσβλητικοί, που επιβάλλουν έλεγχο, που συνδέονται με τη βία, για παράδειγμα. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να συνδεόμαστε με τους κανονικούς ανθρώπους, που έχουν καλή καρδιά, αλλά δεν έχουν αφυπνιστεί.

Ζω σε ένα διαμέρισμα. Μπορώ να κανονίσω να κάνω όλα αυτά μόνος για τις 12/12/12;

Ναι, φυσικά.

Η εργασία με την ενέργεια της «άφεσης» θα είναι υποστηρικτική εκείνη την ημέρα;

Ναι, να θυμάστε ότι η ενέργεια της «άφεσης» είναι εκείνη, που σας επιτρέπει να προβείτε στις ανακατατάξεις σας. Η ενέργεια της «άφεσης» σας δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε την ενέργεια της 3ης Διάστασης που κρατάτε, επιτρέποντας την απόρριψή της μέσα σε μια στιγμή και σε αυτή τη στιγμή μπορεί να συμβεί η ανακατάταξη. Εκείνη η συγκεκριμένη στιγμή, όταν θα επιλέγετε να αφήσετε πίσω τα πάντα από αυτό το γήινο πεδίο, θα γίνει μια πολύ ισχυρή και ενθαρρυντική στιγμή ανακατάταξης. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή χρόνου για να μετακινηθούν όλα τα κύτταρα σε ένα νέο επίπεδο εναρμόνισης και μνήμης.

Η ενέργεια της «άφεσης» κατέχει μια ενέργεια ευθυγράμμισης, που θα σας βοηθήσει στη λήψη των Κυμάτων Φωτισμού στις 12/12/12. Επίσης θα θέλετε να ανοίξετε σε μια ενέργεια λήψης. Είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανοίξει συνειδητά στη λήψη των Κυμάτων Φωτισμού.

Θα σας βοηθούσε να κάνετε μια δίνη από τρία κεριά με ένα κρύσταλλο στο κέντρο, η οποία θα προσελκύσει και θα υποστηρίξει τα Κύματα Φωτισμού κατά την είσοδό τους, με τρόπο κατά τον οποίο τα Κύματα Φωτισμού θα έχουν μια λεωφόρο για να περάσουν, μια ενεργειακή δομή. Ή οτιδήποτε άλλο επινοήσετε να κάνετε, στήνοντας μια διάταξη από κρυστάλλους, θα είναι υποστηρικτικό.

Όλα αυτά εγώ θα τα έκανα την προηγούμενη ημέρα. Να καθίσετε και να ανοιχτείτε στις ενεργειακές συμμαχίες σας και να νιώσετε τι πρέπει να κάνετε, να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας, για να λάβετε τα Κύματα Φωτισμού και να επιτρέψετε στις ενεργειακές συμμαχίες να σας υποστηρίξουν και να σας δείξουν τι είναι καλύτερο για σας.

Φτιάξτε κάτι για τον εαυτό σας, είτε ως ομάδα ή ως ένα άτομο, αλλά έχετέ το έτοιμο την προηγούμενη ημέρα και αισθανθείτε την ενέργεια και κάντε τις αναγκαίες προσαρμογές. Όσο πιο προσηλωμένοι είστε σ’ αυτό, τόσο περισσότερο τα Κύματα Φωτισμού θα συνεργαστούν μαζί σας. Με το κομμάτι του εαυτού σας, που συνειδητά θα επιλέξει να είναι δεκτικό.

Εάν έχετε μια ομάδα ανθρώπων, ίσως θέλετε να σχηματίσετε έναν κύκλο γύρω από τη δίνη ως μέρος της διάταξης, μέρος του τελετουργικού ή της δομής. Έχετε κάποιο χρόνο για να σκεφτείτε πάνω σ’ αυτό και να αισθανθείτε τι θα λειτουργήσει και τι φαίνεται καλό.

Ίσως θέλετε να έχετε μαξιλάρια απλωμένα στο πάτωμα, σαν μια επιλογή να μείνετε ξαπλωμένοι, επειδή οι ενέργειες θα είναι ισχυρές και μπορεί να χρειαστεί να τις ενσωματώσετε και να τις λάβετε και στη συνέχεια ίσως βγείτε στον ουρανό, στη γαλαξιακή ενέργεια και ξαπλώσετε πάνω στη γη και ανοιχτείτε τις ενέργειες των άστρων κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος μέσα στη νύχτα. Να είστε δημιουργικοί. Νιώστε αυτό που είναι σωστό για εσάς εσωτερικά. Οι φυσικές δυνάμεις έχουν αναλάβει να συνεργαστούν μαζί σας, επίσης. Έχουν μια ισχυρή ενέργεια για να σας υποστηρίξει κατά την ενσωμάτωση των Κυμάτων Φωτισμού στον πλανήτη.

Θα ήταν υποστηρικτικό το να πάει κανείς σε έναν ιερό τόπο;

Οι Πλειάδιοι λένε, ότι κάθε τόπος στο γήινο πεδίο θα είναι ιερός εκείνη την ημέρα. Ολόκληρη η Γη θα γίνει ένας ιερός τόπος.

Έτσι είναι.

Έχετε μια ενδυναμωτική και ισχυρή 12/12/12.

Με αγάπη και ευλογίες,

Κριστίν



Μετάφραση: Nikos
 

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE