Followers

Labels

Wednesday, December 12, 2012

GREEK - ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Αναρτήθηκε από τον Cobra, στις 13:28 μ.μ.
Το πρωτότυπο υπάρχει και στη διεύθυνση
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση! Είναι καιρός να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας! Ως εκ τούτου θα συναντηθούμε σε ομάδες, μεγάλες και μικρές, ως άτομα και ως ζευγάρια, κατά την ακριβή στιγμή του ηλιοστασίου, στο τέλος του κύκλου των 5125 χρόνων των Μάγιας, στις 21 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη, μια ισχυρή ριπή ενέργειας από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο θα φτάσει στη Γη και θα προκαλέσει αλλαγές μακροχρόνιας διάρκειας. Οι μάζες θα συγκεντρωθούν εκείνη την ημέρα και θα επικαλεστούν την παρουσία και παρέμβαση των θετικών εξωγήινων αδελφών μας, που θα μας βοηθήσουν στη διαδικασία της απελευθέρωσης του πλανήτη μας από την τυραννία των σκοτεινών δυνάμεων, έτσι ώστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοίρα, ως ελεύθεροι πολίτες της Γης.

Η μαζική προσπάθειά μας αυτή την ημέρα θα είναι το έναυσμα, που θα βοηθήσει να ενεργοποιηθεί το Σχέδιο, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στην απόδοση των καρπών του. Η ενεργοποίησή μας εκείνη την ημέρα θα είναι η εξαγγελία της Νίκης του Φωτός. Αυτό διαδώστε το! Κοινοποιήστε το σε όλον τον κόσμο! Παρακαλώ αναρτήστε το στις ιστοσελίδες και τα ιστολόγιά σας. Εάν γνωρίζετε μια εναλλακτική πηγή ενημέρωσης, μπορείτε να το στείλετε σε αυτούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Facebook για να κάνει αυτό η τοπική σας ομάδα ανθρώπων στο δικό σας μέρος του κόσμου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο σχετικά με αυτό και να το δημοσιεύσετε στο Youtube.

Η κρίσιμη μάζα για να έχει αυτή η ενεργοποίηση το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι περίπου 118.000 άτομα σε όλο τον κόσμο να το κάνουν ενεργά και με προσήλωση. Αν λάβουμε υπόψη, ότι οι ανθρώπινες δεξιότητες συγκέντρωσης δεν είναι τέλειες, χρειαζόμαστε 144.000 ανθρώπους ως κρίσιμη μάζα. 

Όμως το να διαβάζεις γι' αυτό είναι ένα πράγμα και το να συμμετέχεις ενεργά είναι εντελώς άλλο. Θα ήθελα να ενθαρρύνω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν ενεργά, μολονότι μπορεί να είναι στις πρώτες πρωινές ώρες στο δικό σας μέρος του κόσμου.Όλοι θα διενεργούμε αυτή την ενεργοποίηση την ίδια ώρα, τη στιγμή του χειμερινού ηλιοστασίου, το οποίο έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:11 π.μ., ώρα Γκρίνουιτς. Οι ακριβής ώρες για τις διάφορες ζώνες ώρας είναι οι εξής:

1:11 π.μ. HAST (Χαβάη)
2:11 π.μ. AKST (Αλάσκα)
3:11 π.μ. PST (Λος Άντζελες)
4:11 π.μ. MST (Ντένβερ)
5:11 π.μ. CST (Χιούστον)
6:11 π.μ. EST (Νέα Υόρκη)
09.11 π.μ. BRST (Ρίο ντε Τζανέιρο)
11:11 πμ GMT (Λονδίνο)
12:11 μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης (Παρίσι)
13:11 μ.μ. SAST (Νότια Αφρική)
13:11 μ.μ. EET (Βουλγαρία)
13:11 μ.μ. EET (Κάιρο)
15:11 μ.μ. MSK (Μόσχα)
16:41 μ.μ. IST (Ινδία)
19:11 μμ CST (Πεκίνο)
20:11 μ.μ. JST (Τόκιο)
22:11 μ.μ. EDT (Σίδνεϊ)

Εάν η θέση σας δεν είναι καταχωρημένη, μπορείτε να βρείτε τον παγκόσμιο χάρτη με τις ζώνες ώρας εδώ:


Ή δείτε το χάρτη εδώ:Οδηγίες:

1. Χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας, παρακολουθώντας την αναπνοή σας για λίγα λεπτά. Συνδεθείτε με την κύρια ομάδα μας ενεργοποίησης στο οροπέδιο της Γκίζας, στην Αίγυπτο, και με πολλές άλλες ομάδες σε όλον τον κόσμο, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε Ένα Ον σε δράση.

2. Υπάρχουν πολλά σκάφη θετικών εξωγήινων πολιτισμών γύρω από τη Γη, που κυριολεκτικά καλύπτουν τον ουρανό σε όλες τις θέσεις και όλα τα υψόμετρα. Τα σκάφη αυτά δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, επειδή εφαρμόζουν τεχνική απόκρυψης, ώστε η συμμορία να μη τα εντοπίζει. Επιλέξτε ένα σκάφος που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θέση σας και συνδεθείτε ενεργειακά με τα όντα στο εσωτερικό αυτού του σκάφους, με οποιοδήποτε τρόπο θεωρείτε λειτουργικό για εσάς.

3. Οραματιστείτε μια στήλη λαμπρού λευκού Φωτός να κατεβαίνει από το σκάφος κατευθείαν μέσα από το σώμα σας προς το κέντρο της Γης. Τώρα καλέστε αυτό το σκάφος να κατεβεί, να σταθεί αιωρούμενο ακριβώς πάνω από εσάς και να έρθει σε επαφή μαζί σας με οποιονδήποτε τρόπο είναι κατάλληλος. Ζητήστε από τα όντα σε αυτό το σκάφος να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη διαδικασία απελευθέρωσης. Πάρτε μια άνευ όρων απόφαση για την Αποκάλυψη και την πρώτη επαφή και επικοινωνήστε την προς αυτά. Αν 144.000 από μας το κάνουν αυτό, σπουδαία πράγματα είναι δυνατά!

4. Μπορεί να δεχθείτε μια ισχυρή ενεργειακή απάντηση, αλλά να είστε προετοιμασμένοι, γιατί οποιαδήποτε μορφή φυσικής επαφής είναι επίσης δυνατόν να συμβεί. Μείνετε σε Ενότητα με τα όντα από εκείνο το σκάφος για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αν θέλετε να ανεβάσετε την επαφή με το σκάφος της επιλογής σας σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρωτόκολλα CE-5, που αναπτύχθηκαν από τον Δρ Στήβεν Γκρηρ (Steven Greer). Για να λάβετε οδηγίες, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα CE-5 εδώ:


Ή εδώ:
Διευκρινίσεις:

α) Η ημερομηνία αυτής της ενεργοποίησης (21 Δεκεμβρίου) είναι πιθανό να ΜΗΝ είναι η ημερομηνία, κατά την οποία το Συμβάν θα πραγματοποιηθεί.
β) Η ημερομηνία αυτής της ενεργοποίησης (21 Δεκεμβρίου) ΔΕΝ είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα λάβουν χώρα η επίσημη Πρώτη Επαφή και οι Μαζικές Προσγειώσεις. 
γ) Η ημερομηνία αυτής της ενεργοποίησης (21 Δεκεμβρίου) απολύτως ΔΕΝ είναι η ημερομηνία, κατά την οποία κάποιο από τα αρνητικά σενάρια (πολική μετατόπιση, καταστροφικές αλλαγές της Γης, δύο ήλιοι, ένα μεγάλο γεγονός στημένο από τη συμμορία κλπ) θα υλοποιηθεί.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο ολοκλήρωσης πριν από την 21η Δεκεμβρίου:

Στις 12 Δεκεμβρίου, εννέα ημέρες πριν από το τέλος του κύκλου, μια άλλη πύλη θα ανοίξει. Η πύλη του 12:12:12 είναι η τελική πύλη της σύνθεσης και της συνένωσης όλων των ζωών μας στη Γη και μια αναγκαία προετοιμασία για την κύρια ενεργοποίησή μας στις 21 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη, θα επιτευχθεί μια σημαντική νίκη των δυνάμεων του Φωτός. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νίκη παραμένουν προς το παρόν απόρρητες. Η 12η Δεκεμβρίου είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ενταχθείτε σε κάποια από τις ομάδες μαζικού διαλογισμού σε όλον τον πλανήτη, καθώς αυτό θα σας προετοιμάσει περισσότερο για τις 21 Δεκεμβρίου.

Στις 12 Δεκεμβρίου, ο αστεροειδής 4179 Toutatis θα περάσει πολύ κοντά στη Γη. Το πέρασμα αυτού του αστεροειδή θα δώσει το έναυσμα στην ενέργεια της σύνθεσης και δεν θα παραγάγει κανένα κατακλυσμικό γεγονός:


Η χρονική περίοδος μεταξύ 17 Δεκεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου είναι η περίοδος της τελικής ολοκλήρωσης. Η 17η Δεκεμβρίου είναι η τελευταία μεγάλη κορύφωση της κυματογραμμής του χρόνου, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το γράφημα:


Η 18η Δεκεμβρίου είναι κάθε χρόνο η ημερομηνία, στην οποία ο φυσικός Ήλιος μας έρχεται σε σύνοδο με τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο. Αυτή η σύνοδος στέλνει μια ισχυρή αστραπή ενέργειας από τον κεντρικό ήλιο κάθε χρόνο και συνήθως διαρκεί μερικές ημέρες. Εφέτος, θα είναι απλώς ένα προοίμιο για την κύρια αστραπή ενέργειας, στις 21.

Είναι ενδιαφέρον, ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ της 17ης και 21ης Δεκεμβρίου είναι επίσης η περίοδος των εντατικών πειραμάτων των σωματιδίων στο CERN:


Πρόκειται για την τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια της συμμορίας να εμποδίσει το άνοιγμα της Πύλης στις 21 Δεκεμβρίου. Περιττό να πούμε, ότι η προσπάθειά τους ΔΕΝ θα είναι επιτυχής και στην πραγματικότητα αυτά τα πειράματα θα δώσουν μια επιπλέον ώθηση στο άνοιγμα της Πύλης!

Εάν κοιτάξετε στον αστρολογικό χάρτη για τις 21 Δεκεμβρίου θα δείτε μια μορφή yod να δείχνει από τον Κρόνο στις 9 μοίρες του Σκορπιού, την Αφροδίτη στις 7 μοίρες του Τοξότη και τον Πλούτωνα στις 9 μοίρες του Αιγόκερω, προς τον Δία στις 9 μοίρες των Διδύμων. Εκείνο που είναι σημαντικό με αυτή τη μορφή yod είναι, ότι η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Αντάρη, αντιτιθέμενη στη σύνοδο του Δία με τον Αλντεμπαράν. Ο άξονας Άρη Αλντεμπαράν είναι ένα νήμα στο εσωτερικό του δικτύου Φωτός του Γαλαξία, που σηματοδοτεί την τελική ολοκλήρωση των γαλαξιακών πολέμων, το τέλος της δυαδικότητας και την τελική νίκη του Φωτός σε αυτόν τον Γαλαξία. Μαζί με την Αφροδίτη και τον Δία, αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι για τον πλανήτη μας στις 21 Δεκεμβρίου.

Ενημερώσεις για την Ημέρα της επικοινωνίας:

http://2012portal.blogspot.com/

Μετάφραση: Nikos

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE