Followers

Labels

Monday, June 30, 2014

Aisha North op 29 juni 2014 : Een korte update van energieën.

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

Aisha North  op  29 juni 2014 :   Een korte update van energieën.


 vertaling winny 

Hier zijn we weer, klaar en verlangend om weer een boodschap mee te delen in jullie zijn. Want hier zijn jullie allemaal, klaar en in evenwicht om deze hele operatie naar een nieuw niveau te brengen. Want jullie zijn allemaal gezalfd lieve mensen, wat goed is, want jullie zijn de brengers van de dageraad en de bewaarders van het licht en nu zijn jullie allemaal klaar om deze wereld in vuur en vlam te zetten met jullie aanwezigheid in het menselijke lichaam en met jullie aanwezigheid in iedere hoek van deze wereldbol. Want terwijl jullie gaan, volgt het licht jullie letterlijk in je voetstappen, en terwijl jullie verder gaan, laten jullie een ware vuurstorm achter je van ontstekingen. En dit geldt voor de gehele reis van jullie in deze sterfelijke kronkel (zoals het gezegde luidt). Want dit is echt een gebeuren op veelvoudig niveau, en dit omvat zoveel meer dan jullie huidige geolocatie (plek op Aarde) en jullie huidige tijdslijn. Want hierdoor, zal opnieuw een geheel nieuw spectrum van vibrationele velden het licht gaan zien, in iedere zin van het woord.


Want jullie zijn de inleiding (of de grondverf) lieve mensen en jullie zijn zo geweest in elke incarnatie die je had op deze kusten, en dus, waar jullie zo geduldig de fundering voor hebben gelegd in elk van jullie reizen, zal nu eindelijk tot vervulling komen. Want de fundering die jullie stap voor stap hebben opgebouwd, laag na laag, via elk her-bezoek aan deze planeet, zal nu omhoog gaan als een prachtige structuur van licht die werkelijk deze hele globe overspant en nog verder. Want omdat jullie van hier naar daar verder zijn gegaan, van geboorte naar dood, telkens weer, hebben jullie zaden neergelegd in de grond waarop jullie gelopen hebben en op haar beurt heeft Moeder Aarde haar zaden in jullie DNA gelegd. En samen hebben deze zaden slapend gelegen, maar wel van ontstekingen voorzien, zoals je wilt, geduldig wachtend op die dag waarop het signaal wordt gegeven om die uiteindelijke transformatie te beginnen van zaad naar manifestatie.
En nu, lieve mensen, kunnen jullie de wenk horen van de oproep die bezig is, en die is al zoveel groei in zovelen van jullie begonnen en in zo velen van al die verspreide zaden die daar al die tijd waren, wachtend op de juiste condities om letterlijk hun hoofden op te heffen uit de diepe schaduwen en om zichzelf helemaal uit te strekken naar het licht en verder.

Want jullie zijn de zaaiers, degenen die wijd en zijd, leven na leven  gereisd hebben en terwijl jullie steeds weer terug kwamen, brachten jullie met je mee een brandnieuwe zending van vruchtbare peulen om te worden uitgestrooid  op een brandnieuwe plek die ieder ervan jouw unieke indruk dragen, ieder van hen wachtend op hun terugkeer om met hun wording te beginnen. En nu, net als een langzame beweging van een explosie, of implosie, zoals je wilt, zullen al deze peulen openbarsten en hun prachtige inhoud onthullen en vanaf die dag af zal deze planeet nooit meer gezien worden als dorre grond. Want wat veilig weggestopt wordt  gehouden in de boezem van jullie Moeder Aarde en in jullie eigen DNA zal nu beginnen met hun eerste foerage(voedselvoorziening) buiten op jullie Moeder Aarde, en in jullie eigen DNA zal nu beginnen om hun eerste voedsel naar buiten te brengen, veilig in het weten dat wat zij met zich mee brengen met open armen en met open hart zal ontvangen worden door het menselijke ras als collectief. En zelfs als er mensen zijn die hier en daar nog hard op de grond hier stampen en hun best doen om zo veel van die zaailingen te smoren als mogelijk die ze onder de voet kunnen lopen, zij zullen niet slagen, want ze zullen enkel veilig stellen dat de energie die zij proberen te onderdrukken, zich gewoon zal verveelvoudigen in een ander deel van dit hemelse rooster dat jullie hebben geholpen om bovenop deze Aarde te plaatsen waar jullie op stappen.

Dus verheug jullie, zeggen wij, zoals wij doen, want jullie hebben het licht laten terugkeren en daardoor hebben jullie veilig gesteld dat het leven dat jullie willen zien eens meer op deze planeet zal terugkeren – in volle kracht.  En wij bedoelen dat in iedere zin van het woord, want dit zal zijn als het ontketenen van een ware maalstroom van verlichte energie, een dergelijke vitale en lawaaierige bron van leven, waar geen mens of kracht bij in de weg kan staan.  En als die blij begint iedere aparte dam te breken om zijn best te doen haar stroom te beheersen, dan is alles wat jullie moeten doen achteruit stappen en om deze juichende show van licht, leven en liefde zijn koers te laten nemen, zelfs als dit betekent dat jullie er soms hals over kop door worden meegetrokken. Denk eraan, wij spraken eerder over de gunstige effecten van chaos en nu zal chaos op veel wijzen de beste beschrijving zijn van alles die dit pas geboren leven in beweging zal zetten. Want dit prachtige licht werd zo’n lange tijd stil/weg gehouden, dat het nu de vrije teugel moet worden gegeven om te bereiken waar het voor is gekomen om te doen. Denk er om, dat wat uiteen valt door de juichende stormloop van deze toestroom van licht, is bedoeld om uiteen te vallen, dus iemand die nog vasthoudt aan oude en rigide structuren, of die nu van het geloof zijn of van iets meer tastbaars, het zal de bedoeling zijn om bijna uiteen te worden gerukt door de conflictueuze krachten waar dit in zal resulteren.

Dus doe je best om elk idee los te laten over beheersing van deze chaotische uitbarsting van vibrerend en leven vullend licht, en laat deze je op haar rug meedragen de hele weg, zelfs als dit betekent dat jullie ver, ver voorbij jullie bekende markeringspunten zullen zijn, van binnen en van buiten en weet dat het niet uit maakt waar deze toevloed van licht jullie naar toe zal nemen, het zal naar de precieze ruimte zijn waar je in moet zijn. Want jullie zullen worden meegetrokken totdat je opnieuw weer precies verbonden bent met de oude indrukken die je al lang geleden hebt neergezet, toen je voor het eerst deze sfeer binnenkwam met je eerste lading vruchtbare zaden. En toen jullie deze in het binnenste van dat veilige gewelf van Moeder Aarde zetten, brachten jullie ook vitale informatie mee naar binnen, een verankering, zoals je wilt, voor toekomstige referenties, en nu is die toekomst het moment van de waarheid geworden, het moment van NU.

Dus blijf gecentreerd en blijf vrij en laat alle verwachtingen los zoals op jou als persoon, maar op de hele planeet van jullie. Want niets dat jullie doen in deze fase is gewoon alleen voor jullie persoonlijke verlichting, die is voor ALLEN(S). Niet alleen op deze planeet maar ook verder. En dus, namens Alle creatie bedanken wij jullie uit het centrum van ons wezen voor het prachtige werk dat jullie al hebben gedaan, maar het meest van alles danken wij jullie voor wat jullie op het punt staan in beweging te brengen. Ten slotte, is het moment daar, de kans om ieder apart te zien van deze veelvoud aan zaden die jullie zo ijverig hebben geplant op de oppervlakte van deze planeet en die gaan leven, een voor een, in een glorieuze uitstalling van  licht en kleuren en in een prachtige uitstalling van onbelemmerde vreugde die het weefsel zal maken van jullie universele trilling in verwachting en overeenstemming.
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE