Followers

Labels

Sunday, June 1, 2014

Marc Gamma: Verandering is ten slotte gekomen 28 mei 2014Marc Gamma: Verandering is ten slotte gekomen
28 mei 2014


(vertaald uit Duits naar Engels door Contramary, Engels/Ned. winny)


Marc :   Lieve lezers van mijn Blog, i

Merken jullie dat ook?  Zijn jullie in staat om dit te herkennen Tenslotte heeft “VERANDERING” zich gemanifesteerd in de Werkelijkheid We zijn nu aangekomen in de zogenaamde ”NIEUWE ENERGIE” – de “NIEUWE TIJD.”

Wij – d.w.z. wij allemaal zijn hier bedoeld – wij zijn uiteindelijk op dat punt aangekomen waar de SCHEPPING ons wilde hebben. Wij hebben tenslotte het grote wederzijdse doel van ons bereikt door middel van goed-gerichte boodschappen, energieën van veelvoudige soorten, wederzijds samenwerken van veel met licht werkende mensen en ten slotte minstens ook met grootse hulp van de rijken uit spirituele hiërarchieën.


Ten slotte keren we ons naar de laatste ronde van de sprong van de zogenaamde “Finish Lijn” en kunnen we ons nu volledig en helemaal concentreren op onze eigen individuele ASCENTIE. Veelvuldige dingen hebben onze mentors/leraren uit de opperste spirituele hiërarchie ons geleerd. Veel zaken zijn ons voorzegd die zich nooit manifesteerden in de werkelijkheid en veel ervan wat zij verklaarden keerde zich in wat anders dan in de tijd van hun openbaringen/publicaties. En je hebt groot gelijk als je je afvraagt waarom dat zo is?

Spirituele hiërarchieën maken gebruik van onze manier hoe wij ons uitdrukken met woorden, denken, onze metaforen en begrippen van teksten om het voor ons iets meer begrijpelijk te maken waarvoor Spirit geen kennis van woorden heeft.
Met/door Spirit is alles een zaak van energie. Er zijn geen concepten van taal, die worden uitgedrukt met woorden, emoties en al het andere dat substantieel is voor ons menselijke wezen – dit alles bestaat niet in het rijk en op het niveau van spirituele ervaring. Er is alleen maar EEN ZAAK in het bestaan, te weten “LICHT EN LIEFDE”.
Nou, wat is er oorspronkelijk met LICHT en LIEFDE – je vraagt jezelf dat af en ik kan hierbij uitleggen: “Dat zijn slechts uitdrukkingen van Spirit om iets dichter naar ons toe te brengen waarvoor zij geen woorden noch concepties hebben. En wat is dat wat in de spirituele rijken bestaat?

Het is “ALLE –DINGEN” en “GEEN-DINGEN” (Every-thing en No-thing) in het bestaan daar en dit is altijd tegelijkertijd voor altijd en altijd. Om dit volledig in Spirit uit te leggen is niet mogelijk daar ALLES slechts ENERGIE is. 
Er is – of er is helemaal geen energie en dat is de gehele kennis van Spirit en DIE probeert dit idee dichter naar onze voorstelling en waarneming te brengen. Spoedig zal Spirit niet meer inwilligen om ons verdere uitleg te geven omdat wij zullen ontwaken en dan zullen zien wat alles is dat zij zo hard geprobeerd hebben, en met zoveel geduld, aan ons uit te leggen.


Merken jullie nu hoe al die verandering in je innerlijke kern is aangekomen? Als dat niet zo is – alles is in orde en als je dat wel merkt – dan is alles ook in orde. Het is niet ter zake dienend omdat iedereen zijn/haar wens hoe te beleven in tijd heeft uitgedrukt, voor Ascentie.  Alles is in orde en zal op de juiste tijd komen. Ieder van ons zal die bereiken omdat dit in onze ziel- contracten is neergelegd. Iedereen die is voorbereid en ervoor is ingesteld in zijn/haar hart zal dit reeds hebben gevoeld en degenen zonder die sensatie – die zullen nog op dit punt komen – kan ik jullie verzekeren. Niemand zal hier worden achtergelaten en moet daar blijven omdat iedereen in staat is om op te stijgen. Het is slechts een kwestie van tijd.

Tussen twee haakjes, Spirit vertelde ons altijd dat zij een soort probleem heeft met “TIJD Als Zodanig” en dat is het waarom zij ons nooit enige informatie gaf met betrekking tot “precieze tijdpunten” noch een of andere voorspelling wanneer bepaalde gebeurtenissen zouden gebeuren. Voelen jullie dat dit waar is? En als ik jullie nu vertel dat Spirit heel goed weet – als tegenstelling – hoe jullie omgaan met “Tijd Als Zodanig’ zal dit dan een soort teleurstelling worden voor jullie of een verrassing?

SPIRIT IS  en KAN ALLES DOEN!  Zelfs betreffende de materie van tijd kan Spirit dat op alle niveaus brengen want dat is hun specialiteit.  Daar “Tijd” haar bondgenoot is want “Tijd” speelt heel goed mee en die kan worden toegepast op bepaalde prachtige manieren in het geval om sommige zaken of dingen dichter naar ons, mensheid,  toe te brengen die door ons mensheid niet geheel en precies worden gezien.

Heel spoedig zal al dergelijke spirituele lering aan ons worden gegeven en ons zal overeenkomstig worden getoond hoe spirituele rijken hun invloed op “Tijd als Zodanig”  op gebeurtenissen, emoties en gewoon op Alles-dat-is zullen aanwenden – opdat wij door onze leer ervaringen kunnen gaan.
Wees nieuwsgierig en verlangend voor alles dat zal komen! Alles zal dan duidelijk en transparant zijn en wij allemaal zullen herkennen wat het is om te ONTWAKEN.

Al mijn liefde is voor JULLIE.
Marc
Copyright © Evamaria H. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given.
Source:
——————————————————————————————————————

For German Original please click link: Die Veränderung ist angekommen – von Gamma Marc ~ 28.05.2014 http://wp.me/p2wHrN-3gd


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE