Followers

Labels

Friday, December 5, 2014

Hellenic -- ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! by Kris Won

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!


27 Νοεμβρίου 2014 



Καλωσορίσατε στην Αιώνια προστατευμένη κάμαρη!

            Είμαστε οι Άγγελοι που ηγούμαστε της προστασίας της βούλησης του Θεού σε όλους τους κατοικήσιμους πλανήτες αυτού του Σύμπαντος.

            Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε όλη την ανθρωπότητα την  πληροφόρηση για την επιτυχία της σε σοφία, ομορφιά και άγια τάξη.

            Αυτό για το οποίο θέλουμε να σας μιλήσουμε σήμερα έχει να κάνει με τη στάση κάποιων ανθρώπων που ενεργοποιούνται Πνευματικά, αλλά στην πραγματικότητα αντιστέκονται και δεν παραδίδονται ολοκληρωτικά στη Θεία θέληση.

            Δεν είναι λίγοι αυτοί που υιοθετούν μια στάση αυτό-παραπλάνησης. Γιατί λέμε αυτό-παραπλάνηση;  Απλά γιατί πιστεύουν ότι ζουν μια ανώτερα Πνευματική ζωή, ενώ κινούνται στη ζωή τους ψάχνοντας να ικανοποιήσουν τα θέλω και τις επιθυμίες τους, προς όφελος των ίδιων τους των εαυτών.

            Αυτό δεν είναι παράδοση στο Θείο θέλημα. Μοιάζει περισσότερο με  προσπάθεια αποφυγής των υλιστικών προβλημάτων. Αναζητούν την Άγια βοήθεια (γι’ αυτό και προσεύχονται) και τη βοήθεια από άλλα όντα περισσότερο εξελιγμένα από αυτούς (Σοφοί Διδάσκαλοι), επειδή αποβλέπουν στην πραγματοποίηση συγκεκριμένων ονείρων τους.

            Το Θείο έχει ένα Εξελικτικό Σχέδιο για κάθε κατοικήσιμο κόσμο και όντα σαν εσάς, που κάποιοι είσαστε άνθρωποι κι άλλοι όχι. Όλοι σας είσαστε παιδιά του Θεού, Άγιες δημιουργίες, πλασμένοι κατ’ ουσία και κατ’ εικόνα με το Πνεύμα Αυτού/Αυτής, που έδωσαν σε όλα την πνοή της ζωής.

            Εμείς, οι αγγελιοφόροι Σας, πλαστήκαμε εξίσου μέσω της Άγιας Ανάσας Αυτού/Αυτής, μόνο που αυτό έγινε πολύ πριν την ενσάρκωση οποιουδήποτε από εσάς επάνω στον πλανήτη αυτό, καθώς και σ’ άλλους μιας παρόμοιας εξέλιξης.

            Έτσι λοιπόν, δεν είμαστε πολύ καλύτεροι ή πιο ιδιαίτεροι, αλλά απλά είμαστε οι άγιες σπίθες προγενέστερων καιρών, πολύ πριν αρχίσει να επεκτείνεται το φυσικό Σύμπαν σε τούτο τον παρόντα κύκλο, τροφοδοτούμενο από την αρχική Πηγή.

            Για το λόγο αυτό λοιπόν έχουμε έρθει τώρα, για να το αναλογιστείτε αυτό και να το καταλάβουν επίσης και εκείνοι που δεν το συνειδητοποιούν. Είναι σημαντικό ν’ αφήσετε πίσω τις μικρές ατομικές σας βλέψεις (ακόμη κι αν φαίνονται σημαντικές, γιατί δεν είναι) και να παραδοθείτε ολοκληρωτικά στο σχέδιο του Θεού που έχει Αυτός για εσάς και όλους όσους με τους οποίους συσχετίζεστε : οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γνωριμίες κλπ.

            Κανένας δε σας λέει να μην ικανοποιείτε τις βασικές σας ανάγκες προκειμένου να ζείτε μέσα στο Σύμπαν που σας δόθηκε. Σας παρακαλούμε όμως να ξεκινήστε να δουλεύετε με τους στόχους του δρόμου που σας έδωσε ο Άγιος Δημιουργός, κι όχι μόνο μ’ αυτούς που ορίζουν οι ατομικές Σας επιθυμίες.

            ‘Ήρθε η ώρα να το σταματήσετε αυτό!’ Είναι η ώρα να ενδιαφερθείτε για την ευημερία της κοινότητας μέσα στην οποία ζείτε, για όλον τον πληθυσμό της χώρας σας, για όλον τον κόσμο αυτού του πλανήτη.

            Το άτομο που ενδιαφέρεται μονάχα για τον εαυτό του, δίχως να νοιάζεται για την ευημερία των άλλων, δε μπορεί να καλείται άτομο Πνευματικό, ούτε καν θρήσκο.

            Προσέξτε όλα τα όμορφα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή, καθώς καθημερινά σίγουρα φροντίζει γι’ αυτό ο Θεός.  

            Η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει την τάση να θέτει το νου της στην απάτη και τη διαφθορά, κι αυτό τους κρατάει διαρκώς μέσα στις χαμηλότερες ενέργειες, μακρυά από την αγάπη, την αλήθεια και την ομορφιά, τα οποία αποτελούν την πραγματική σας φύση.

            Ακολουθήστε το Σχέδιο του Θεού, λησμονήστε να ζείτε μόνο για τα προσωπικά σας ζητήματα, Γίνετε Ένα με τα άλλα ανθρώπινα όντα και νιώστε  ταύτιση με αυτούς που βασανίζονται,  και χαρείτε όταν οι ευχαριστημένοι χαίρονται.

            Σας ευλογούμε όλους σας, και σας περικλύζουμε με Άγιο Φως.



Πηγή:   Άγγελοι του Θεού
Διαμέσου:     Kris-Won



Μετάφραση: Con Tanidis
 ---------

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE